• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce bir erkegin hoşuna gidecek en güzel söz nedirrr ....

ya aslında amacım ona güzel söz söyleyip ondan bana gelecek güzel sözleri duymak ....

ben hep eşime güzel sözler söylüyorum ama onun söylediği tek şey seni çok seviyorum. değişik bişey söyle diyorum dalga geçiyor. tipik odun işte :63: bence fazla güzel söz söyleme arada bir söyleki şaşırsın. bi ara hiç söylemiyordum. geçen akşam ardarda 3 tane söyledim. şaşırdı :53: farkında mısın kendi rekorunu kırdın dedi. gıcık işte sen de bi rekor kırsan dedim ama nafile. içinden geliyorsa zaten söyler.

Gördüğüm en mükemmel erkeksin
bratt pitt yanında halt etmiş
kendimi senin yanında güvende hissediyorum
Sana ihtiyacım var!
senin kadar başarılı biri olamaz
bu gece her zamankinden iyiydin:37:

Son düzenleme:
amaaan erkekten erkeğe değişir o BE!
bazı erkekler vardır tam biöküzdür hiç bi laftan anlamazlar.
bazıları vardır gayet kibar değerini bilir..
"seninle olmaktan gurur duyuyorum, iyi ki seni bulmuşum vs. vs.." biraz daha klasiğin dışında laflar bulunursa ve adamda bunu anlarsa gayet güzel işte :32:

aşkım hayatım erkegim seni seviyorum haricinde :))))))
Kalbınden gelen her söz erkegın hoşuna gidicek sözdur.Hoşuna gitmıyorsa demekkı kalplerınız bır degıl senı sevmıyor gönulden...Bence kendını yıprama kafanı yorma bır erkek ıcın en guzel söz ne dıye hıcbır erkek ıcın degmez kalbını gormuyorsa.Kızsın sen.Baska işinmi yok güzel kardeşım biraz ayakların yere bassın..O düşünsün bakalım senın sevgını hakedıyormu verdıgın degerı dimi?

ben genelde Erkegim diyince cok hosuna gidiyor onun disinda gözbebegim, ömrümün kalani, yarim, sevdigim, tek gercegim, (askerde oldugu icin askerim ve mavi berelim diyorum(komando) oldugu icin) cok hosnuna gidiyor

dünyam, nefesim

o bana genelde tektanem der...

ama tabi en hoşuna gidecek cümle şu olsa gerek: 'peki o zaman öyle yapalım sevgilim' :9:

Gerizekalı :) en çok bu hoşuna gidecektir.. arada ne olduğunu hatırlatınca birileri ,doğru nasıl gitmesin hoşlarına:10:

her zaman onları pohpohlayacak cümleler kurmalısın

ne kurduğun önemli değil

erkekler pohpohlanmaya bayılırlar

Back
X