Sizce bir erkek dugune 2 ay kala neden sogur?

rosalone

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
892
320
73
38
Merhaba bayanlar,

Bir arkadasim gorucu usulu nisanlandi. Cok hizli oldu nisan, toplam 4 kere gorustuler, 3 kere tanisma-isteme-alisveris vs den sonra hemen nisan oldu. Hep oglanin zoruyla oldu bunlar tabi, daha ilk gordugunden beri yildirim askina tutulmus gibi kiza yapisti, aramalar, mesajlar, cicekler derken bir hizla nisan yapti, hatta 2-3 ay sonra da dugun istiyordu ki kiz kabul etmedi. Oglan-kiz farkli sehirlerde yasiyorlar, 5 aydir nisanlilar ama tel konusmalari, mesajlar arada bir bulusup gorusmeleri falan cok samimi derecede, aralarinda kayda deger tartisma, kavga, dovus de yok.

Hatta son kez 1 ay once istanbulda bulusmuslar, kiz kulesi- camlica- yemek- gezme vs 2 gun dolu dolu gezmis, eglenmisler, ikisinin de gayet samimi, mutlu fotolari var.

Derken oglan birden bire kavga yok, dovus yok kiza soguk davranmaya baslamis, sonunda da ben sogudum demis. Oyle boyle derken birkac gun icinde nisani attilar ama hala hayal gibi. Kimse birsey anlamadi simdi, soruyorlar da neden nisan atti diye oglana ama bilmiyorum sogudum diyormus. Kiz cok Merak ediyor acaba neden diye? Sizce neden?

adam şıpsevdiymiş bence eğlenip bırakmış kızı

Başka birini bulmuş olabilir

Dış görünüşüne tutulmuş beğenmiş olabilir, ama tanıdıkça kişilik olarak kendisine yakın görmemiştir. Sonuçta nişanlılık tanışma dönemi, özellikle bu şekilde görücü usulü durumlarda.

tabi ki baska birisine asik olmustur. Sozde tabi..oyle cabuk cabuk sevip, unutanlara hastayim

bazen erkekler evlenmekten korkar,,, bu da doğal birde o kızın dış görünüşünü beğenmiştir sonra uyuşamadıklarını görmüştür

Biz bir sürü ihtimal sunarız da adam bilir ancak niye vazgeçtiğini.

Kız soraymış, neyi mi gördün de soğudun diye? Bir açıklama borçlusun en azından diyeymiş. Hayır kız ailesi de mi bişey dememiş? Çocuk oyuncağa mı bu?

Oğlanın yaşı da küçük olsa gerek. Kapalı çevrede mi yetişmiş bir tip? Bence cinsellik falan diye heves etti muhtemelen, iş ciddiye binince gözü yemedi evliliğin sorumluluğunu. Çok klasik.

.

Son düzenleme:
şu mazeretler olabilir..
1- akıl hastasıdır.
2- bindiği daldan sıkılıp, başka bir dala atlamıştır.
3- daha güzelini, daha kalçalısını, göğüsleri daha büyükçe olanı ya da daha zayıfını bulmuşlardır.
4- düşük ama olması muhtemel bir durum da şudur ki ibne olmuştur.
5- halet-i ruhiyyesini ahirete yönlendirmiş, dünya nimetlerinden el ayak çekmiştir.
6- ve son olarak; belki de kız or*sp*dur.

Son düzenleme:

:) Guldurdunuz beni. Hani ozellikle 4. Madde. Ama 6. Madde hic uygun olmamis, kesinlikle oyle biri degil.

Oglan 27 yasinda kiz 24. Ikisi de univ mezunu, ikisi de farkli illerde devlet dairesinde calisan. Kapali cevrede de yetismis degil, ne oldugunu anlamadi kimse.

Kiz sordu, ihtimalleri de saydi, bende mi sorun var diyor, yok sen dort dortluksun diyor. Baskasi mi var dedi cok kizdi bu lafa, kiz da cok emin baskasi yok diyor.

Başladığı hızla bitmiş.
Mutlaka vardır bir nedeni ama bunu ancak kendisi cevaplayabilir.

Aynen oyle oldu. Bir hizla yuzuk takildi, bir hizla yuzuk atildi. Zaten kimse anlamadi ne oldugunu, oglan ha vardi, ha yok oldu ama arada 5 ay yasananlar kaldi kiza.

Canım, arkadaşın üzülmesin. O tek değil. Bunun çok örneği var...Kendi içlerinde de cins cins bu erkek milleti. Düğün yaklaşınca kız bıraksın diye " benim çocuğum olamaz" diyenini bile duyduk.

Yol yakınken böyle karaktersizden kurtulduğuna şükretsin arkadaşın. Şimdi göremiyor, ama aslında hakkında hayırlısı olan bu. Ben olsam bu vakitten sonra dönse de kabul etmem asla. Desin o sıfatsıza "Bizden bir halt olmaz bu noktadan sonra; ama umarım biri de sana çok güzel umutlar verip yarı yolda bırakır da, sen de benim ne hissettiğimi anlarsın"

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…