Sizce bir erkek dugune 2 ay kala neden sogur?

eğer karşı taraf vicdansız bencil ve ruhsal açıdan dengesizse neden diye sormanın hiçbir anlamı yok bence

bir çok sebep olabilir üstüne üstük sorunsuz bir ilişkinin pat diye bitmesi 'neden ?' diye sormadan edilemeyecek bir konu.birçok sebebi olabilir benim aklıma ilk gelen ihtimal başka birinin olması oldu.belki bu süre zarfında karşı tarafın beklentisini karşılamayan bir ilşkide olmuş olabilir bilemiyorum.veya erkek tarafından bakıldığında ne istediğini bilmeyen sorumluluk almak istemeyen bir tiptir

hahahayyyy çok güldüm kızlar sebep gayet basit hevesi kaçmışşş neticeye hiç şaşırmadım çıkışı hızlı olanın düşüşü de hızlı olur

Bu adam bana çok tanıdık geldi aynı şeyi ben de yaşadım tek farkla Allaha Şükür ki iş 3. görüşmede ailesiyle tanışma aşamasında bitti. Şimdi kurtulduguma dua ediyorum arkadaşınız da gün gelir dua eder :)

12-01-2015 ♥

Uzun sureli bir iliski yasamistir kiz bunu terk etmistir bu arkadasta inat olsun diye evlenmeye karar vermistir tabiki nisanlanan erkek kiymete binmis ve eski sevgilisi tarafindan aranmistir karakteri zayif erkegimiz gunahini girdigi kizi dusunmeden eski segilisine kosmustur..tabii ihtimal dahilinde..

Olasi bir ihtimal ama oncesi yok. Kaldi ki oncesi olsa bu kiza bu kadar bagli, asik davranir miydi ilk gorusten itibaren??

masraflardan gözü korkmuş olabilirrrr.bide gözden uzak gönülden ırak meselesi..şahsen benim eski nişanlımla düğüne kadar cok büyük sorunumuz olmamıştı ama hatırlarımki düğün haftası maddi sorunlar yüzünden hep surat asardı.

Başkasına aşık olduysa şıp sevdidir zaten ya da eski sevgilisine dönmüştür. Ne olacak ki başka?
​

Olasi bir ihtimal ama oncesi yok. Kaldi ki oncesi olsa bu kiza bu kadar bagli, asik davranir miydi ilk gorusten itibaren??

Evet davranirdi bu kizi ikna edemezse digerini nasil kiskandiracak..bu ornekteki adam icin iddaa edemem tabii mutlaka boyle olmustur diye..ama klasik erkek davranisi..yeni sevgilinin gunahina girmekten korkan onu dusunen yok..

Umudunun olmasigi birinden umut isigi almistir

Yazik arkadasina, Kötü bir tecrübe yasadi, artik biriyle tanisinca senelerce bekler karar verirken

Evet davranirdi bu kizi ikna edemezse digerini nasil kiskandiracak..bu ornekteki adam icin iddaa edemem tabii mutlaka boyle olmustur diye..ama klasik erkek davranisi..yeni sevgilinin gunahina girmekten korkan onu dusunen yok..

Eski sevgili diye birsey yok aslinda. Hayal gibi ya, bir an yuzukler takildi, 5 ay ask ve mutluluk dolu bir nisanlilik gecti, ve simdi gozumun onunde bir anda esyalar, hediyeler toplandi. Uzuldum Ben bile.

canım bu kısa tanışma döneminden olabilir bence.

Basladigi gbi hizli bitmis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benzer bir olay çevremde yaşandı. erkek tarafını tanıyorum. erkek bir an önce evlenmek istiyor. biriyle tanıştırıyorlar. amacı bir an önce evlenmek olunca çok hızlı hareket ediyor.çok düşünmeden yani. ama zaman ilerleyince aradığını bulamadığına ve sevmediğine karar veriyor.ama kıza sorsan ona aşık.onlar da farklı şehirdelerdi ve çok kısa zamanda gelişmişti herşey.

bu olayda da bence benzer bir durum var. çok sık yüz yüze görüşmedikleri için arkadaşın nişanlısını anlayamamış. yani ona aşık olduğunu düşünmüş olabilir. ama tam tersi çocuk hiçbir zaman aşık olmamış ve sonuçta yapamayacağını anlamış. bazen insanlar düşünmeden hareket edebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…