- 29 Ağustos 2011
- 1.440
- 292
- 173
Merhaba bayanlar,
Bir arkadasim gorucu usulu nisanlandi. Cok hizli oldu nisan, toplam 4 kere gorustuler, 3 kere tanisma-isteme-alisveris vs den sonra hemen nisan oldu. Hep oglanin zoruyla oldu bunlar tabi, daha ilk gordugunden beri yildirim askina tutulmus gibi kiza yapisti, aramalar, mesajlar, cicekler derken bir hizla nisan yapti, hatta 2-3 ay sonra da dugun istiyordu ki kiz kabul etmedi. Oglan-kiz farkli sehirlerde yasiyorlar, 5 aydir nisanlilar ama tel konusmalari, mesajlar arada bir bulusup gorusmeleri falan cok samimi derecede, aralarinda kayda deger tartisma, kavga, dovus de yok.
Hatta son kez 1 ay once istanbulda bulusmuslar, kiz kulesi- camlica- yemek- gezme vs 2 gun dolu dolu gezmis, eglenmisler, ikisinin de gayet samimi, mutlu fotolari var.
Derken oglan birden bire kavga yok, dovus yok kiza soguk davranmaya baslamis, sonunda da ben sogudum demis. Oyle boyle derken birkac gun icinde nisani attilar ama hala hayal gibi. Kimse birsey anlamadi simdi, soruyorlar da neden nisan atti diye oglana ama bilmiyorum sogudum diyormus. Kiz cok Merak ediyor acaba neden diye? Sizce neden?
şu mazeretler olabilir..
1- akıl hastasıdır.
2- bindiği daldan sıkılıp, başka bir dala atlamıştır.
3- daha güzelini, daha kalçalısını, göğüsleri daha büyükçe olanı ya da daha zayıfını bulmuşlardır.
4- düşük ama olması muhtemel bir durum da şudur ki ibne olmuştur.
5- halet-i ruhiyyesini ahirete yönlendirmiş, dünya nimetlerinden el ayak çekmiştir.
6- ve son olarak; belki de kız or*sp*dur.
Uzun sureli bir iliski yasamistir kiz bunu terk etmistir bu arkadasta inat olsun diye evlenmeye karar vermistir tabiki nisanlanan erkek kiymete binmis ve eski sevgilisi tarafindan aranmistir karakteri zayif erkegimiz gunahini girdigi kizi dusunmeden eski segilisine kosmustur..tabii ihtimal dahilinde..
Merhaba bayanlar,
Bir arkadasim gorucu usulu nisanlandi. Cok hizli oldu nisan, toplam 4 kere gorustuler, 3 kere tanisma-isteme-alisveris vs den sonra hemen nisan oldu. Hep oglanin zoruyla oldu bunlar tabi, daha ilk gordugunden beri yildirim askina tutulmus gibi kiza yapisti, aramalar, mesajlar, cicekler derken bir hizla nisan yapti, hatta 2-3 ay sonra da dugun istiyordu ki kiz kabul etmedi. Oglan-kiz farkli sehirlerde yasiyorlar, 5 aydir nisanlilar ama tel konusmalari, mesajlar arada bir bulusup gorusmeleri falan cok samimi derecede, aralarinda kayda deger tartisma, kavga, dovus de yok.
Hatta son kez 1 ay once istanbulda bulusmuslar, kiz kulesi- camlica- yemek- gezme vs 2 gun dolu dolu gezmis, eglenmisler, ikisinin de gayet samimi, mutlu fotolari var.
Derken oglan birden bire kavga yok, dovus yok kiza soguk davranmaya baslamis, sonunda da ben sogudum demis. Oyle boyle derken birkac gun icinde nisani attilar ama hala hayal gibi. Kimse birsey anlamadi simdi, soruyorlar da neden nisan atti diye oglana ama bilmiyorum sogudum diyormus. Kiz cok Merak ediyor acaba neden diye? Sizce neden?
Olasi bir ihtimal ama oncesi yok. Kaldi ki oncesi olsa bu kiza bu kadar bagli, asik davranir miydi ilk gorusten itibaren??
Evet davranirdi bu kizi ikna edemezse digerini nasil kiskandiracak..bu ornekteki adam icin iddaa edemem tabii mutlaka boyle olmustur diye..ama klasik erkek davranisi..yeni sevgilinin gunahina girmekten korkan onu dusunen yok..
Merhaba bayanlar,
İş ciddiye binince totosu yememiştir, kaypak erkek modeli
Oyle kaypak da biri degildi ki gayet delikanli adamdi. Hepimiz cok sevmistik adami.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?