benzer bir olay çevremde yaşandı. erkek tarafını tanıyorum. erkek bir an önce evlenmek istiyor. biriyle tanıştırıyorlar. amacı bir an önce evlenmek olunca çok hızlı hareket ediyor.çok düşünmeden yani. ama zaman ilerleyince aradığını bulamadığına ve sevmediğine karar veriyor.ama kıza sorsan ona aşık.onlar da farklı şehirdelerdi ve çok kısa zamanda gelişmişti herşey.
bu olayda da bence benzer bir durum var. çok sık yüz yüze görüşmedikleri için arkadaşın nişanlısını anlayamamış. yani ona aşık olduğunu düşünmüş olabilir. ama tam tersi çocuk hiçbir zaman aşık olmamış ve sonuçta yapamayacağını anlamış. bazen insanlar düşünmeden hareket edebiliyor.
Merhaba bayanlar,
Bir arkadasim gorucu usulu nisanlandi. Cok hizli oldu nisan, toplam 4 kere gorustuler, 3 kere tanisma-isteme-alisveris vs den sonra hemen nisan oldu. Hep oglanin zoruyla oldu bunlar tabi, daha ilk gordugunden beri yildirim askina tutulmus gibi kiza yapisti, aramalar, mesajlar, cicekler derken bir hizla nisan yapti, hatta 2-3 ay sonra da dugun istiyordu ki kiz kabul etmedi. Oglan-kiz farkli sehirlerde yasiyorlar, 5 aydir nisanlilar ama tel konusmalari, mesajlar arada bir bulusup gorusmeleri falan cok samimi derecede, aralarinda kayda deger tartisma, kavga, dovus de yok.
Hatta son kez 1 ay once istanbulda bulusmuslar, kiz kulesi- camlica- yemek- gezme vs 2 gun dolu dolu gezmis, eglenmisler, ikisinin de gayet samimi, mutlu fotolari var.
Derken oglan birden bire kavga yok, dovus yok kiza soguk davranmaya baslamis, sonunda da ben sogudum demis. Oyle boyle derken birkac gun icinde nisani attilar ama hala hayal gibi. Kimse birsey anlamadi simdi, soruyorlar da neden nisan atti diye oglana ama bilmiyorum sogudum diyormus. Kiz cok Merak ediyor acaba neden diye? Sizce neden?
şu mazeretler olabilir..
1- akıl hastasıdır.
2- bindiği daldan sıkılıp, başka bir dala atlamıştır.
3- daha güzelini, daha kalçalısını, göğüsleri daha büyükçe olanı ya da daha zayıfını bulmuşlardır.
4- düşük ama olması muhtemel bir durum da şudur ki ibne olmuştur.
5- halet-i ruhiyyesini ahirete yönlendirmiş, dünya nimetlerinden el ayak çekmiştir.
6- ve son olarak; belki de kız or*sp*dur.
Bi benzer durumda ben yasadim.nisan olmadi ama gorustugumuz sure icinde bana asik oldugunu hissettirdi yada ben oyle anlamak istedim..sen bana bi omur lazimsin diyen bi adam bi anda degisti..istemiyorum dedi birakti beni...olan bana oldu tabii..asik oldugumla kaldim..adam 5-6 ay icinde buldu birini ve sanirim bu aralar belkide yarin dugunu varmis..tuhaf bu erkek milleti anlmak zor..umarim arkadasin cabuk unutur..bide boyleleri zor unutulmuyo mu sinir oluyorum sanki hayirli biriymis gibi..sen yasadigin ask acisiyla kaliosun..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
onunla geçmiş olsun canım...bi karaktersizden kurtulmuşun işte ne güzel...bu erkekler burnundan getireni seviyo...iyilikten maraz doğuyo..
İnsan olarak yapimizda var sanirim bu zoru sevmek..herseyin hayirlisi tabi oncelikle..degilmiski gittiiii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bazı adamlar tezcanlıdır.zamanla yasanacak tüm güzel seyleri bir anda yasayıp bitirmişler cocugun zoruyla.Anladıgım kadarıyla cocuk da hevesini almış. belki de baska bir kıza tutulmuştur. bu kadar şıpsevdi olduguna göre...
3 ay olmuş zatensoğumuştur, şıpsevdidir, başta heveslenmiştir sonra vazgeçmiştir her şey olur.. Allah yolunu açık etsin
ben de bunu demeye gelmiştim, çok yaşa slimsigaraKazık yediği eski sevgilisiyle barışmıştır.
Merhaba bayanlar,
Bir arkadasim gorucu usulu nisanlandi. Cok hizli oldu nisan, toplam 4 kere gorustuler, 3 kere tanisma-isteme-alisveris vs den sonra hemen nisan oldu. Hep oglanin zoruyla oldu bunlar tabi, daha ilk gordugunden beri yildirim askina tutulmus gibi kiza yapisti, aramalar, mesajlar, cicekler derken bir hizla nisan yapti, hatta 2-3 ay sonra da dugun istiyordu ki kiz kabul etmedi. Oglan-kiz farkli sehirlerde yasiyorlar, 5 aydir nisanlilar ama tel konusmalari, mesajlar arada bir bulusup gorusmeleri falan cok samimi derecede, aralarinda kayda deger tartisma, kavga, dovus de yok.
Hatta son kez 1 ay once istanbulda bulusmuslar, kiz kulesi- camlica- yemek- gezme vs 2 gun dolu dolu gezmis, eglenmisler, ikisinin de gayet samimi, mutlu fotolari var.
Derken oglan birden bire kavga yok, dovus yok kiza soguk davranmaya baslamis, sonunda da ben sogudum demis. Oyle boyle derken birkac gun icinde nisani attilar ama hala hayal gibi. Kimse birsey anlamadi simdi, soruyorlar da neden nisan atti diye oglana ama bilmiyorum sogudum diyormus. Kiz cok Merak ediyor acaba neden diye? Sizce neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?