Sizce bir erkek dugune 2 ay kala neden sogur?

Bi benzer durumda ben yasadim.nisan olmadi ama gorustugumuz sure icinde bana asik oldugunu hissettirdi yada ben oyle anlamak istedim..sen bana bi omur lazimsin diyen bi adam bi anda degisti..istemiyorum dedi birakti beni...olan bana oldu tabii..asik oldugumla kaldim..adam 5-6 ay icinde buldu birini ve sanirim bu aralar belkide yarin dugunu varmis..tuhaf bu erkek milleti anlmak zor..umarim arkadasin cabuk unutur..bide boyleleri zor unutulmuyo mu sinir oluyorum sanki hayirli biriymis gibi..sen yasadigin ask acisiyla kaliosun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cocuk oyuncagi mi bu? 27 yasina gelmis adam. Madem kararsizsin, biraz gorus, sonra nisan yap, acelen neydi ki hemen nisan yaptin??

Güzel giden ilişkilerde neden böyle şeyler olur anlamıyorum. Tahminlerimi belirtmek istiyorum.
1-) Olayların bir anda gelişiyor olması kızda şaşkınlığa sebep olmuş bu şaşkınlığa bağlı oluşan küçük bir isteksizlik erkekte soğumaya neden olmuş olabilir.
2-) Ten uyumu olmamış olabilir.
3-) Çocuk şıpsevdi olabilir.
4-) Çocuk başka birisini bulmuş olabilir vs.

Bana sadece eski sevgili kokusu geldi...

haspünallaaaaahh..... :)))

onunla geçmiş olsun canım...bi karaktersizden kurtulmuşun işte ne güzel...bu erkekler burnundan getireni seviyo...iyilikten maraz doğuyo..

onunla geçmiş olsun canım...bi karaktersizden kurtulmuşun işte ne güzel...bu erkekler burnundan getireni seviyo...iyilikten maraz doğuyo..

İnsan olarak yapimizda var sanirim bu zoru sevmek..herseyin hayirlisi tabi oncelikle..degilmiski gittiiii

İnsan olarak yapimizda var sanirim bu zoru sevmek..herseyin hayirlisi tabi oncelikle..degilmiski gittiiii

doğru..kimse çantada kekliği sevmez..evliyken bile..bazen eşime kasıtlı uzak dururum..öyle olunca daha çok üstüme düşüyo mesela :) hep ilgilenince bi espirisi kalmıyo biraz zor olmak lazım arada bi:)

Son düzenleme:
bazı adamlar tezcanlıdır.zamanla yasanacak tüm güzel seyleri bir anda yasayıp bitirmişler cocugun zoruyla.Anladıgım kadarıyla cocuk da hevesini almış. belki de baska bir kıza tutulmuştur. bu kadar şıpsevdi olduguna göre...

Yok ya toplamda 10 kere ancak gorusmuslerdir. Biri tr nin bir ucunda, digeri obur ucunda.

soğumuştur, şıpsevdidir, başta heveslenmiştir sonra vazgeçmiştir her şey olur.. Allah yolunu açık etsin

2 gün istanbula gelmiş.gezip tozmuşlar ya,işte orda kızın ters gelen bir davranışı ya da bir huyunu görmüş olabilir.döndüğünde de düşünüp taşınmış ve yapamayacağını anlamıştır.

Çok büyük ihtimalle kızı tanıdıkça soğutmuştur. Beklentisi boşa çıkmıştır. Zaten 5 kez gorusmekle nisan mi olur?

Ya da oğlan, başkasına nispet için bu kızı kullanmıştır.

Yüzlerce sebebi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…