- 14 Nisan 2018
- 305
- 496
- 53
- Konu Sahibi baby_bebek
-
gönül niye yaşa bakmaz, kafa da uyuştuğu için. söylediğinin anlamını bi idrak et. gerginliğinin sebebi fizyolojik değişimler herhalde. sizi de anlıyorum kimseden gerginliği çıkaramayınca buraya damlıyosunuz. yazma daha.. oje sürcemgönül yaşa bakmaz dediydim ben
Sen kafa yaşı falan diyon
Canımm okumada kıt demekk
Olsun geç olsun güç olmasın
Sıkma canını
hıhı..gayet net relax olduğun..senin yaşına gelsem 24 yaşında bir bayanla yarışa bile girmem..ama kafa yaşı işte. nelere kadirAksine relaxım
Gerginlik kimde çok belli inan
Anlaman ve çıkarımların vasat yanlız
Çalışşş
güzel sürüyorsan sürebilirsin..manikürüm yeniOjeye dikkat et
Onu da yüzüne gözüne bulaştırma sonra
alaka? hizmet severim :))He desene onu da beceremiyorum
Severek izliyoruz hanımlar
hahahaySeverek izliyoruz hanımlar
şeytan tüyü mü diyelim bilemem..Yesinler senii
Seni alacak adam varsa şayet
Allah yardımcısı olsun
Yaşının 24 olduğunu söyleyen kızz
şükürler olsun uzun zamandır güzel giden bir birlikteliğim var. direk boşanmış vay başını yakmış..nası düşünürsen hayatın öyledir. biraz güzel bakmayı deneTühhhh yakmış bile birilerinin başınııı
Konuya bakarsak boşandı boşanacak
Ee tabi normal
Bana göre karşındaki insanla anlaştıktan mutlu olduktan sonra sorun olmaması gerekiyor.katılıyorum ama insanlara bu yanlış geliyor
ne dediğin anlaşılmıyor. aslında normal yaşamda anlaşabileceğim insan yapısı olamadığın için iletişimsizlik. güzel bak,güzel düşün,yaşamına güzel yansıyor diyorum .umarım bunu sormuş ve anlamışsındırSenden güzellik üzerine bir yorum
Vay derinlerde bir yerlerde insanı özellikler var gibi devam et çıkaralım gün yüzüne
Topluma hayrım dokunur
insani özelliklerim olmasa sana senin gibi mahalle ağzıyla sana karşılık verirdim .ama ben o dönemleri 5 sene gerisinde bıraktım,ergenlikteSenden güzellik üzerine bir yorum
Vay derinlerde bir yerlerde insanı özellikler var gibi devam et çıkaralım gün yüzüne
Topluma hayrım dokunur
Hadi sen konuna devam et belki gelişimini sürdürürsünne dediğin anlaşılmıyor. aslında normal yaşamda anlaşabileceğim insan yapısı olamadığın için iletişimsizlik. güzel bak,güzel düşün,yaşamına güzel yansıyor diyorum .umarım bunu sormuş ve anlamışsındır
Tabi tabi çok belliinsani özelliklerim olmasa sana senin gibi mahalle ağzıyla sana karşılık verirdim .ama ben o dönemleri 5 sene gerisinde bıraktım,ergenlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?