Sizce bir kiz kaç yasinda evlenmelidir ??

esmergirl356

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
778
1
0
İsveç
Evet soruyorum arkadaslar.. bir kiz kaç yasinda evlenmelidir ? fisfisfis
siz kaç yasinizda evlendiniz ?

Son düzenleme:
konusuyoruz oyle aramizda..
oda aynen senin gibi düsünüyo denizbaris..
ama erkek için 30 cok buyuk degilmi ??
benhep 23 filan gibi dusunmustum

Son düzenleme:
18 yaşında evcilik oynarsınız ancak....
Niye hayalleriniz hep evllik üzerine....
Liseyi bitirse üniversiteden ancakzaten 22 yaşında falan mezun olur e askerlik, iş bulma, düzen oturtma fallan derken zaten yaş olur 25-26....

18 yasinda evcilik oynamiyoruz caniim ..
sadece konusuyoruz.. hem O yasta bile evlenenler var.. ben su an evlenmeyi dusunmuyorum da zaten..
sadece sordumm ne var bunda ?
genel anlamda soruyorum..

Asabyete gerek yok tatlım....
18 yaşında evlenrseniz onun adı evlilik olmaz evcilik olur demek istedim... Size evcilik oynuyorsunuz demedim....
Gerçekten de öyle.....
Evlilik maddi anlamda hayatını düzene oturtmuş yaş ve maneviyat olarak olgunlaşmış kişilerin işi....
Evet 18 yaşında evlenenler de var, ama adı evlilik... Benim evlilik anlayışıma göre değil bu....
Neden sordun da demedim zaten sordum ne var bunda demeni gerktirecek bişey de yok....

Benim annem de 18 yaşında evlenmiş hata tam doldurmadığı için dedemin imzasını da almışlar....
Mutlu mu mutlu...
Ama hep der genç kızlığımı yaşayamadan anne oldum diye.... 19 yaşında beni kucağına almış....

biz daha 18 yasindayiz .. ama konusuyoruz oyle aramizda..

23 müüü???akannehir
İş hemen hazır sizin oralarda herhalde!

ya biz Fransa'da yasiyoruz .. tabiki kolay degil is bulmak öyle hemen ..
kriz bütün ülkeleri sarsti.. ve daha da devam edecegini biliyorumm.. issizlik burda da var tabii..
is sahibi olmadan evlenmeyiz zaten..

konusuyoruz oyle aramizda..

bu erkek için 30 büyük lafına takıldım benim sevdiceğim 30 bende 24 ve evlilik içinde en az 2 3 senemiz var yani o 33 hatta 34 bile olabilir..bilmiyorumkismileama ben hiç dert etmiyorum bile.. bazı şeyler çabuk olsun diye acele etçeğimizi yavaş adımlarla ilerler... herşeyi yoluna koyar sonra evleniriz.. bi kaç sene önce olmuş çokta önemli değil sonrasında koca bir ömür bizimaklinialirimsmile

bnce her iki tarafında hazır olduğu yaş.. iş askerlik eğitim gibi engeller aşıldıktan sonra.. eee bunları hesaplarsak ortalama kız 25 erkekte 30 diyebiliriz..:asigim:

dogru diyosunda talyaxx biz ayni yaslardayiz ..seninki senden buyuk oldugu için gzl ..
bide haklisin tatlim her iki tarafinda hazir oldugu zmn olur evlilik te
Allah hepinizin mutlulugunu daim etsin ins
a.s.

22 ve uzerı olmalı bence

ben 22ye gelırken evlendım esım 29 du
3 yıllık evlıyım
çokta mutluyuz allaha sukur

Zamana,mekana,eğitim ve hayat şartlarına göre bu durum az-çok değişse de bir kız 25'inden sonra evlenmeyi düşünebilir.bayanssulusmile

bence bı yas sınırı koymamak lazım.iki tarafda kendını hazır hıssetıgınde olmalı.erkek askerlıgını yapıp düzenli bi meslegi olmalı bence.nişanlım 25 yasında ben 27 bence normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…