Sizce bir kiz kaç yasinda evlenmelidir ??

herkes ideal yaşın 26-27 olduğunu düşünüyor.ben 22de evlendim.23de çocuk sahibi oldum..biraz erken olsa bile mutluyum ya onada şükür

26 en ideali. Benimde bu yaz düğünüm var ve 27 yaşında evlenmiş olacağım. Fakat 26da evlenmeyi isterdim. Çünkü 25inden sonra evde kalma korkusu oluşuyor. Benm bu ilişkim çok yeni. Bundan 2 ay öncesine kadar evde kalma korkusu vardı ve kabus gibiydi. Ayrıca çocuk açısındanda 27yi geçirmemek lazm. En geç 28de evlenmiş olmak iyidir.

doğru insanı bulduğunuzda evlenin arkadaşlar..yaş olmuş 28 ama karşına adam gibi biri çıkmamış niye evlenesinki..evlenmek için evlenilmez ömrünü geçireceksin o kişiyle..hiç acele etmeyin bence..

kısmet ne zamanaysa.. yaş yüzünden kasıntı yapıpta sevdiginide bırakmanın alemi yok bence.
bende 25 ten önce evlenmem diyordum ama nasip kısmetten ötesine gecilmiyor..

Eğitimini tamamlayıp,ekonomik özgürlüğünü sağladığında evlenmeli.
Ben 26 yaşında evlendim.
İdeal olan da 25-30 bence.

Bencede belirli bi yas sinirlamasi yok. Ben evlendigimde 19 yasindaydim esimde 26 yasindaydi. Evleneli 2 yil oluyo herseyse gayet yolunda ikimizde calisiyoruz ve mutluyuz

Kişiliğin oturması açısından 25 yaş altı olmamasının uygun olduğunu düşünüyorum .

25 we üzeri kaydirigubbakcemile2

bende 22 yaşında evlendim.ama bir 3 sene daha beklemeliymişim diyorum.Evliliğin sorumluluğunu üstlenmek için.Bencede ideal yaş 24-26 arası.

Benim annemde 14 yaşında evLendi.. Şuanda babamLa ayrıLar.
Babamı buLsa bir kaşık suda boğar şakkıdı
ÇocukLuk işte diyor ama hayatında kapanması zor yaraLar açıLdı.
KesinLikLe çok iyi düşünmek ve beLirLi bir oLgunLuğa geLmek gerek..

AnnemLe abimi kardeş sanıyorLar hep
Kimse inanmıyor koLay koLay anne - oğuL oLdukLarına
Kadının biri annem yaşını göstermediği için topLum içinde yaLancıLıkLa suçLayıp annemLe kavga etmişti hatta :roflol:

25-26 uygundur ama kız için.
Erkektede 30 civarı diyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…