Sizce bir kiz kaç yasinda evlenmelidir ??

konu sahıbı arkadasım tesekkur ederım...
ınsallah sende dogru zamanda dogru yerde ıstedıgın kısıyle huzuru mutlulugu kısacası guzel bır hayatı paylasırsın...
bızım 1 aylıkta oglumuz var...darısı zamanı gelınce basınıza ınsallah...

cok kucukte evlenmek yanlıs

ne zaman hazırsan aıleye eve bakabılmeye hazırsan evlenılmelı ki bence suan dogru zaman mı dıye soruyorsa kısı kendı kendıne dogru zaman degıldır ıster 20 sınde ıster 30 unda hazırım demek onemlı kısıden kısıye degısır olgunluk,evlılıge hazır olmak bence

Yani iş bulmak kolay oralarda demek istemiş. Biliyorsun Türkiye de iş bulmak zor ya ve evlenmek için de iş sahibi olmak şart. yerimseniben

Bence 35

35 mi laelaelaelaelae
işleri rast gidenler var. 22 -21 yaşında işini gücünü kuranlar.
hihoyyyt

valla annenin babanın evinde ne kadar oturursan kar bence delikafadulden
delikafadulden-tatlicadiarzu-

maddi manevi ne zaman hazır olursa o zaman. belli bi yılı yok bence. :lepi:

hazir oldugu yasta evlenmeli insanlar maddi manevi ruhi hazirlikli olmali.ama asla 20 li yaslardan asagi olmamali.bedenen ve ruhen cok kücük yaslar bunlar.bazi insanlar evet mecburiyetten evlenip mecburiyetten sürdürüyorlar buna da sebebiyet veren anneler babalar cok yazikki.kimsenin yaptigi yanina kalmiyor ama bir taraftada hayatlar caliniyor,hayatlar karariyor

Cok sagol askitom :) boshayallersmile a.s.
Allah bagislasin cnm.. oglunun ismi ne :icecream: merak ettim :)

bence kişiler kendini maddi manevi hazır hissettiğinde okul iş askerlik durumları halledildiğinde evlenmeliler.

ben 24 yaşımda evlendim okulum bitmişti işimde vardı. düğün zamanı çıktım. ama yine işe giricem. eşimde 31 yaşındaydı iş okul askerlik tamamen hayatını yoluna koymuş birikimini yapmış. rahat bir evlilik yaptık. 1 yıl olacak evleneli çook mutluyum doğru zamandı bizim için.

bence en geç 25 gelinliğin bir yakısma yası oldugunu dusunuyorum ah oyasa kadar evlenebılsemmm
tabiii ben evlenebilirmiyim ozamana orası tamaaammeenn muamma:))))))

Ben bir insanın 25 yaşından önce kendini bulamadığını düşünüyorum,tabiki kişiden kişiye değişir ancak,ortalama 25 benim için bu yaş,belli bir ruh olgunluğuna ,erişmek,kendni ve hayatı tanımlamak ancak bu yaşlarda netleşiyor bence.25 minimum kadın ve erkek için de ,hatta erkekler için 30 ve üstü yaşlarda bile diyebilirim.

Son düzenleme:
Bende nedense hep olgun damat ve gelinler sevmisimdir.
Yani genc yasdaki cocuklari gelinlik ve damatligin icinde görmek bana cok komik geliyor hep.
Ama olgun yaslarda evlenenler yani bayan veya baylar 30 yasin üzerinde ise, sanki daha bir yakisiyor o gelinlik ve damatlik üzerilerine. Daha ciddi ve hos duruyor.
Cünkü nasil icinde hareket edeceklerini, oturup kalkmasini daha iyi becerdikleri icindir belki. Hayatini garantiye almis, kendi ayaklarinin üzerinde duranlara tabiki daha bir yakisiyor evlilik. Ondandir belki...

bence en geç 25 gelinliğin bir yakısma yası oldugunu dusunuyorum ah oyasa kadar evlenebılsemmm
tabiii ben evlenebilirmiyim ozamana orası tamaaammeenn muamma:))))))

Ben 30 yaşında evlendim... Evliliğmin 2. yılındayım ama hala yakın çevremde konuşulur... Senin kadar güzel gelin görmedik diye....Demeki 25 yaşına kadar gelinlik yakışır sonra yakışmaz diye bişey yokmuş....

Benim evlilikten daha önemli sorumluluklarım vardı aman 25ime kadar evlenebilsem keşke diye dertlerim olmadı allahtan..
25 yaşındayken evliliği düşünmek değil aklıma bile getirmedim, o zaman yükseklisansımla meşguldüm aynı zamanda da çalışıp para kazanıyordum.... Evlenmeden önce ev sahibi oldum.....
Ama tabi hayatta tek amaç evlilikse bence 25e kadar bile beklememek gerek, 18inde daha çıtır çıtırken zengin bi koca kafeslenip en geç 20 ye kadar ikna edip evlenmek lazım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…