- Konu Sahibi prensestubis
-
İki başarısız tüp bebek deneyimim var. Geçen ay histeroskopi oldum. İlaç kullandım.Doktorum normal yolla hamile kalmazsan bu ay için tüp bebeğe başlarız demişti. Adet olmayı bekledim. Adetim şu an itibariyle 2 gün gecikti. Dün akşam idrar tahlili yaptım. Ve Anlamadığım ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı. Acaba sizce bir mucize olabilirmiiiii??? Hamiş kalmış olabilirmiyim ya çok heyecanlıyım...İçimde tarifsiz bir mutluluk varrr..aranızda ikinci çizgiyi silik görüpte hamiş kalan varmı??Şimdiden teşekkür ederim hepinize.
neden olmasin canim hersey allahin elinde banada histeroskopi yapildi ekim 2011 ardindan tüp bebek ve düsük ama allahin mucisesi düsükten sonra adet olmadim ve iki hafta önce 7 haftalik hamile oldugumu ögrendim suan 10 haftaya girdim cok sükür Rabbim beni okadar sasirttiki inanamadim insallah sende ayni seyleri yasarsin insallah hamilesindir. Bu arada tüp bebek sonrasi bende görmüstüm silik cizgiyi sonra hemen kan tahlili yaptirmistim ve hamile oldugumu ögrenmistim.
İşallah ya içim kıpır kıpır. ama adet olcakmışım gibi 6-7 gündür karnım şiş ağrıyor.Göğüslerim patlıcak gibi. Ama bu güne kadarda adetimin geciktiğini hiç görmedim. Ne bileyim kızlar. İşallah hamişim diye yazarım bende.....
İki başarısız tüp bebek deneyimim var. Geçen ay histeroskopi oldum. İlaç kullandım.Doktorum normal yolla hamile kalmazsan bu ay için tüp bebeğe başlarız demişti. Adet olmayı bekledim. Adetim şu an itibariyle 2 gün gecikti. Dün akşam idrar tahlili yaptım. Ve Anlamadığım ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı. Acaba sizce bir mucize olabilirmiiiii??? Hamiş kalmış olabilirmiyim ya çok heyecanlıyım...İçimde tarifsiz bir mutluluk varrr..aranızda ikinci çizgiyi silik görüpte hamiş kalan varmı??Şimdiden teşekkür ederim hepinize.
Hadi canım hayırlı haber ver?????????? Bu arada sen donmuşlarla deneyecekler topiğindeki arkadaşsın dimi??
Canım doktora gittim bana pazartesi gününe kadar bekleyelim dedi.Pazartesi kısmetse kan tahlili yapıcak. Genellikle kan tahlili 10 gün gecikince yapıyoruz dedi. Ben bugün gene evde gebelik testi yaptım ve gene ikinci çizgiyi silik gördüm.Ama ben burdayım diyor:) Aslında 10 beklemek daha iyi.Bizim gibi tüp bebek yapanlar için. Allahım bu mübarek günde hepimizin tüm çocuk isteyenlerin sesini duyar..Kucaklarımızı boş bırakmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?