Sizce bir mucize olabilirmi??????

prensestubis

Gülücüğüm kocişim
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
211
0
96
43
İstanbul
İki başarısız tüp bebek deneyimim var. Geçen ay histeroskopi oldum. İlaç kullandım.Doktorum normal yolla hamile kalmazsan bu ay için tüp bebeğe başlarız demişti. Adet olmayı bekledim. Adetim şu an itibariyle 2 gün gecikti. Dün akşam idrar tahlili yaptım. Ve Anlamadığım ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı. Acaba sizce bir mucize olabilirmiiiii??? Hamiş kalmış olabilirmiyim ya çok heyecanlıyım...İçimde tarifsiz bir mutluluk varrr..aranızda ikinci çizgiyi silik görüpte hamiş kalan varmı??Şimdiden teşekkür ederim hepinize.

Canım hadi inşallahhhhh....Umarım mucizen doğal yolla gelmiştir...Valla hikayen benim kine benziyo..Tüylerim diken diken oldu...

canım olur tabiki neden olmasınn rabbimm ol dediktenn sonraa.. inşallahh hayırlıı haberlerinii alırızzz tabiki birçok arkadaşımız var ümitlendirmek istemem ama ilaç kullanmmaışın 2. çizgiyi silikte olsa gördüysen rabbimin izniyle hamişsiinndirrrr...

İki başarısız tüp bebek deneyimim var. Geçen ay histeroskopi oldum. İlaç kullandım.Doktorum normal yolla hamile kalmazsan bu ay için tüp bebeğe başlarız demişti. Adet olmayı bekledim. Adetim şu an itibariyle 2 gün gecikti. Dün akşam idrar tahlili yaptım. Ve Anlamadığım ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı. Acaba sizce bir mucize olabilirmiiiii??? Hamiş kalmış olabilirmiyim ya çok heyecanlıyım...İçimde tarifsiz bir mutluluk varrr..aranızda ikinci çizgiyi silik görüpte hamiş kalan varmı??Şimdiden teşekkür ederim hepinize.

neden olmasin canim hersey allahin elinde banada histeroskopi yapildi ekim 2011 ardindan tüp bebek ve düsük ama allahin mucisesi düsükten sonra adet olmadim ve iki hafta önce 7 haftalik hamile oldugumu ögrendim suan 10 haftaya girdim cok sükür Rabbim beni okadar sasirttiki inanamadim insallah sende ayni seyleri yasarsin insallah hamilesindir. Bu arada tüp bebek sonrasi bende görmüstüm silik cizgiyi sonra hemen kan tahlili yaptirmistim ve hamile oldugumu ögrenmistim.

neden olmasin canim hersey allahin elinde banada histeroskopi yapildi ekim 2011 ardindan tüp bebek ve düsük ama allahin mucisesi düsükten sonra adet olmadim ve iki hafta önce 7 haftalik hamile oldugumu ögrendim suan 10 haftaya girdim cok sükür Rabbim beni okadar sasirttiki inanamadim insallah sende ayni seyleri yasarsin insallah hamilesindir. Bu arada tüp bebek sonrasi bende görmüstüm silik cizgiyi sonra hemen kan tahlili yaptirmistim ve hamile oldugumu ögrenmistim.

İşallah ya içim kıpır kıpır. ama adet olcakmışım gibi 6-7 gündür karnım şiş ağrıyor.Göğüslerim patlıcak gibi. Ama bu güne kadarda adetimin geciktiğini hiç görmedim. Ne bileyim kızlar. İşallah hamişim diye yazarım bende.....

İşallah ya içim kıpır kıpır. ama adet olcakmışım gibi 6-7 gündür karnım şiş ağrıyor.Göğüslerim patlıcak gibi. Ama bu güne kadarda adetimin geciktiğini hiç görmedim. Ne bileyim kızlar. İşallah hamişim diye yazarım bende.....

insallah canim insallah. Yarin git doktora kan ver sonucu alir almaz bize haber ver iyi haberlerini bekliyoruz. allah yardimcin olsun

canım inş hamilesindir.histeroskopiden sonra hamile kalanlar olabiliyor ki dr.unda hamile kalmazsan gel demiş.demekki hamile kalma ihtimalin varmış...
Bencede hemen kan testi yaptır emin ol ve bizede hamileyim yazısını yazzzzzz...

olur olur neden olmasın... benim hiç yumurta gelişmediği için tedavimin iptal edildiği ayda buldu beni süprizim :)) üstelik ben 10 gün geciktim kaç tane idrar testi yaptım hiç ikinci çizgi çıkmadı, kanda belli oldu. idrarda varsa kanda epey yüksek çıkar değerin..
bu arada benim süüpriz yumurtam bugün 36 günlük ve gece hiiiiç uyutmadı darısı başına :)))

nerdesin gitiinmi doktora ay catlicaz merakten. Hadi güzel haber ver bize insan sevinmeye doymuyo her hamile haberine kendiminki gibi heyecanlanip seviniyorum ´. Bizi ancak biz anlariz birsürü zorluktan sonra rabbimin mucizesi okadar sevindiriyorki bu mutlulugun tarifi yok. Rabbim bu yolda ugrasan el acip isteyen bir evlat sahibi olabilmek icin senelerce gözyasi döken herkesin tezzamanda kucagini hayirli evlatlarla doldursun.

canım hadi hayırlısı olsun şimdiden.
bence kesin hamilesin. bence dememe bakma
kesin hamilesin.
2. çizgi zaten silik çıkıyor ilk başlarda. lütfen hemen doktora git ve bebeğin için ne gerekiyorsa tüm önlemleri aldır.

Canım doktora gittim bana pazartesi gününe kadar bekleyelim dedi.Pazartesi kısmetse kan tahlili yapıcak. Genellikle kan tahlili 10 gün gecikince yapıyoruz dedi. Ben bugün gene evde gebelik testi yaptım ve gene ikinci çizgiyi silik gördüm.Ama ben burdayım diyor:) Aslında 10 beklemek daha iyi.Bizim gibi tüp bebek yapanlar için. Allahım bu mübarek günde hepimizin tüm çocuk isteyenlerin sesini duyar..Kucaklarımızı boş bırakmaz.

Hadi canım hayırlı haber ver?????????? Bu arada sen donmuşlarla deneyecekler topiğindeki arkadaşsın dimi??

evet canım.Benim Ankara Gatada 4 tane dondurulmuş embriyom var. Ama ben almak istemedim.Zaten dondurulmuşların şansı çok azmış .Bide oradan hiç memnun kalmadım ben.O yüzden almadım onları. Başka bir merkezde 3. tüp bebeğe başlıcaktık bu ay.Adet olmayı bekliyordum ama :46::46:İşallah hamileyimdir...Ve tüm isteyenler.

canım inşallah hamişsindir bu şekilde 2.çizgi silk çıkan arkadaslarımın daha sonra kan testi pozitif çıktı inşallah seninde öyle çıkar biran önce kan testi yaptır ve güzel haberlerini getir...

Canım doktora gittim bana pazartesi gününe kadar bekleyelim dedi.Pazartesi kısmetse kan tahlili yapıcak. Genellikle kan tahlili 10 gün gecikince yapıyoruz dedi. Ben bugün gene evde gebelik testi yaptım ve gene ikinci çizgiyi silik gördüm.Ama ben burdayım diyor:) Aslında 10 beklemek daha iyi.Bizim gibi tüp bebek yapanlar için. Allahım bu mübarek günde hepimizin tüm çocuk isteyenlerin sesini duyar..Kucaklarımızı boş bırakmaz.

Ayy insallah hamilesindir zaten iki cizgi yine cikmis hiic gitmesin o cizgi sende mucizene kavus. Rabbim bu mübarek günde hepimizin dualarini kabul etsin isteyen herkese hayirli evlatlar versin. Sakiin unutma pazartesi yaz güzel sonucu yoksa catlarim meraktan ben aglaya aglaya yazmistim inanamamistim sende yasarsin insallah o güzel ani

Back
X