• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bir şeyler mi gizliyo?

Facebookta sohbeti muhabbeti yoktur kimseyle arkadaş çevresi de yoktur farklı şehirlerdeyiz güven problemim olmadı hiç sadece bilmem gerektiğini düşünüyorum

Ben çiftler arası şifre verme zorunluluğunu saçma buluyorum, bir arkadaşınla onun bilmemesi gereken bir şey konuşabilirsin. Güvensizlik olarak algılıyorum bunu, herkesin kendi sınırları olmalı bence. Ama siz bilirsiniz, sağlam bir ilişkiniz olmaz bu şekilde sıkı denetimle.

Ben çiftler arası şifre verme zorunluluğunu saçma buluyorum, bir arkadaşınla onun bilmemesi gereken bir şey konuşabilirsin. Güvensizlik olarak algılıyorum bunu, herkesin kendi sınırları olmalı bence. Ama siz bilirsiniz, sağlam bir ilişkiniz olmaz bu şekilde sıkı denetimle.
Facebookta konuştuğu erkek ya da kız arkadaşı hiç yoktur bir tane bile şifresini bana başta vermişti ben verme dediğim halde sonra kavga edince sinir etme amaçlı facemi açıyorum haberin olsun dedi ve değiştirdi şifreyi bende barışınca istedim ilk vermedi dün akşam tekrar isteyince verdi

Az önce sevgilimle konuştum ve facebooktan konu açıldı bir ara küslük dönemimiz oldu ve bana facemi açıyorum haberin olsun diyerek şifresini de değiştirdi ikimiz de facebooklarımızı dondurmuştuk kendisi açarak beni sinir etmeye çalıştı. Ve 4-5gündür aramız iyi ve şimdi şifresini vermesini isteyince yo vermiyorum diyerek güldü bozuldum tabi acaba sadık kalmama gibi bir durumu mu var nasıl davranarak şifresini alabilirim aldatıldığımı düşünerek sadece moralimi bozuyorum :KK43:
Facebook şifresini vermiyor diye seni aldattığı fikrine nasıl kapılabiliyorsun anlam veremedim. Ben eşimin şifresini hiç istemedim bile çünkü ona güveniyorum sende güvenmeyi dene enerjini böyle fikirlere değil de sevmeye harca bence

Facebook şifresini vermiyor diye seni aldattığı fikrine nasıl kapılabiliyorsun anlam veremedim. Ben eşimin şifresini hiç istemedim bile çünkü ona güveniyorum sende güvenmeyi dene enerjini böyle fikirlere değil de sevmeye harca bence
Ama önceden şifresi hep bendeydi kendi rızasıyla verdi ben istemiyorum dedim yine verdi kavga da değiştirdi barışınca istedim vermedi ısrar edince verdi insan kötü düşünüyo ama

Ama önceden şifresi hep bendeydi kendi rızasıyla verdi ben istemiyorum dedim yine verdi kavga da değiştirdi barışınca istedim vermedi ısrar edince verdi insan kötü düşünüyo ama
Kötü düşünme tatlım seni istemese sevmese seninle olmaz ki zaten mecbur değil ya

Öyle düşünmek istiyorum farklı şehirlerdeyiz bide 8aydır sevgiliyiz herkes yapsa her şekilde yapar diyo

Back
X