• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bir şeyler mi gizliyo?

Bence aldatıyor. Facebook demek zaten çift hesabı yoksa aldatmak demek, arayış demek. Şifresini de vermiyorsa yüzde yüz aldatıyor. Ama yapacak bişey yok çok bağlanmışsın, aldatsa da bişicik olmaz.

Az önce sevgilimle konuştum ve facebooktan konu açıldı bir ara küslük dönemimiz oldu ve bana facemi açıyorum haberin olsun diyerek şifresini de değiştirdi ikimiz de facebooklarımızı dondurmuştuk kendisi açarak beni sinir etmeye çalıştı. Ve 4-5gündür aramız iyi ve şimdi şifresini vermesini isteyince yo vermiyorum diyerek güldü bozuldum tabi acaba sadık kalmama gibi bir durumu mu var nasıl davranarak şifresini alabilirim aldatıldığımı düşünerek sadece moralimi bozuyorum :KK43:
Açıkçası ben bu şifre alıp verme olayına karşıyım. Sevgilinle bütün özelinizi niye paylaşıyorsunuz ki? Ha dersen ki kontrol ve merak amaçlı valla ne yalan söyleyeyim güvenmediğin adamla zaman harcama.

Az önce sevgilimle konuştum ve facebooktan konu açıldı bir ara küslük dönemimiz oldu ve bana facemi açıyorum haberin olsun diyerek şifresini de değiştirdi ikimiz de facebooklarımızı dondurmuştuk kendisi açarak beni sinir etmeye çalıştı. Ve 4-5gündür aramız iyi ve şimdi şifresini vermesini isteyince yo vermiyorum diyerek güldü bozuldum tabi acaba sadık kalmama gibi bir durumu mu var nasıl davranarak şifresini alabilirim aldatıldığımı düşünerek sadece moralimi bozuyorum :KK43:
Erkeklerin sifre vermek istemeyisleri, gizli sakli is ceviriyordur , aldatiyordur muhabbetine getirmeyin derim..

Sonucta sizinde bir ozeliniz,
Kiz arkadaslarinizla konustugunuz kiz muhabbetleri, senin ve arkadaslarinin ozeli vs.. vardir degil mi..

Erkeklerinde var..
Erkeklerinde arkadas gruplari, yazistigi insanlar var..

Simdi siz siradan bir kiz arkadasini ekli oldugunu gorseniz, arkadasi hal hatrini sorsa, kim bu kiz dersiniz diye

Sorun cikmamasi adina vermemis olamaz mi ?

Açıkçası ben bu şifre alıp verme olayına karşıyım. Sevgilinle bütün özelinizi niye paylaşıyorsunuz ki? Ha dersen ki kontrol ve merak amaçlı valla ne yalan söyleyeyim güvenmediğin adamla zaman harcama.
Verdi şifreyi ama deli de etti facebook kullanmaz donuktur hesabı ama bilmemem şüphe uyandırdı

Erkeklerin sifre vermek istemeyisleri, gizli sakli is ceviriyordur , aldatiyordur muhabbetine getirmeyin derim..

Kiz arkadaslarinizla konustugunuz kiz muhabbetleri, senin ve arkadaslarinin ozeli vs.. vardir degil mi..

Erkeklerinde var..

Simdi siz siradan bir kiz arkadasini ekli oldugunu gorseniz, arkadasi hal hatrini sorsa, kim bu kiz dersiniz diye

İkimiz de facebookları kapattık ama onun sinir etme amaçlı facebook açıp sonra şifreyi değiştirip barışınca tekrar kapatması yanlış geldi arkadaş çevresi yoktur ve facebook hesabı açıksa vermesinde sakınca aramadım vermeyince de şüphelendim
Neden facebook şifresini sana versin?
Hep bendeydi şifresi bir anda değiştirip vermeyince aklıma takıldı arkadaş çevresi hiç yoktur olsa da wptan konuşur

Erkeklerinde var..

Tabi ki belki de ama ikimizde zamanında kapattık. Kavga esnasında açıp barışınca kapatması ve şifreyi hep bildiğim halde girememek aklımı karıştırdı açıkçası

Bence aldatıyor. Facebook demek zaten çift hesabı yoksa aldatmak demek, arayış demek. Şifresini de vermiyorsa yüzde yüz aldatıyor. Ama yapacak bişey yok çok bağlanmışsın, aldatsa da bişicik olmaz.
Sanırım öyle yine elimden bişey gelmicek şifresi 8aydır bendeydi 4gün önce değiştirdi bende konusunu açıp aldım sonunda

Hayır. Ne münasebet.
Empati yapıyorum
Seni aldatmış olsam, senin ulaşabileceğin kanallardan yapmazdım.

Ayrıca yazışmayla heyecan giderecek kadar sığı bir sevgilimin olsaydı, kendime kızardım

Neden bunu hayatıma soktum diye
Sonuç olarak özetlersen sevinirim 2.kısma pek anlam veremedim de

Güvenmediğim yerin eşiğinden adimi atmam .Sosyal medya vs. Sifresi bana özeldir vermek zorunluluğu yok .Şifresini veripde baska platformdan yapacağini yine yapar kaninda bozukluk varsa .Kadinlarin Hisleri Kuvvetlidir der çekilirim .
Yani kuvvetlidir kadın hissi ama sürekli şifresini biliyosanız ve bir anda değiştiriyorsa istemezmisiniz şifresini ben ilk istemedim kendi vermişti

Benim sevgilim benden şifrelerimi istemez ama istese bile ne münasebet tabiki vermem:KK76:
Aldatılma,yalan dolan yada başka bi sebepten dolayı değil kendime ait aşılmaması gereken özel bir alanım var:KK49:
Sizde üzmeyin kendinize sevgilinize güvenin sevin sevilin aksi halde hayat çekilmez:KK54:
Güveniyorum ama değiştirip vermemesi akla ilk bunu getiriyo facebookta hiç konuştuğumuz arkadaşımız yoktur ve 6aydır kapalı bir hesabı vardı :KK64:

Yani kuvvetlidir kadın hissi ama sürekli şifresini biliyosanız ve bir anda değiştiriyorsa istemezmisiniz şifresini ben ilk istemedim kendi vermişti
Kendi istemeden verdiyse orda haklisin ben sifresini istemem diye büyük konusmak istemiyorum.Benim kafami karistirmamasi gerekir önce verip sonra vermemesi ya birsey olduğundan yada artik özel alanlarini paylasmak istemiyordur .Sizden istedi mi peki karsiliginda sifrenizi .?

Tabi ki hayır başta o kapatalım dedi ve o günden beri açma ihityacı duymadım facebookta çok uygunsuz resim var ondan

ben fi tarihinden beri face kullanıyorum hiç uygunsuz resim görmedim.. amacına uygun kullanmayı deneseniz..
sevgilinizde bir tuhaf niye kapatalım diyor ki..
sizde açın kullanın ..
bir sevgili edinip face i kapatanları birde karı koca ortak face kullananları anlamadım gitti..
orası kişiye özel bir alan..

Tatlım aldatacak olursa havada karada ruhun duymaz. Şifre paylaşmamakta çiftler arasında güvensizlik oluşturur. Gizli saklı olmamalı bana göre çiftlerin arasında. Bak benim başıma geldi. 3 senelik erkek arkadaşım şifresini vermiyordu direttim aldım girdim hemen hareketler dökümüne baktım benimki saf silmeyi unutmuş. 1 tane kız var her gün onu aratmış baaak seeeen dedim kim bu eveledi geveledi yok bir arkadaşın ayrıldığı sevgilisi imişte o bakıyormuşta girip çünkü facesini silmişte :ukala: atla deve sanki sahte hesap açmak. Yemedim, soğudum, postaladım. :KK20: Ama aldatma işini kendi hesabıyla yapmaz da sahte hesabıyla yapar ama yapmak isterse her türlü yani... :KK69:

Ne şifresi istiyorsun ya direkt çal (hack) :) tabi sen bana bakma rica et :KK49:
(Çok da lazım değil sanki ..güven yoksa yol ver gitsin :işsiz:)

Niye kapatıyorsunuz ? Niye şifre istiyorsunuz ? Niye güvenmiyorsunuz ?

Back
X