sizce birakmali miyim?

istesem ayni kotulukle cevap verecegim bir olay yasadim. kotuluge kotulukle mi cevap vermeliyim, bos mu vermeliyim?

olayın ne olduğuna bağlı ama ben genelde boşveririm. olumlu ya da olumsuz karşılık vermem, siler geçerim.

Duruma göre değişir. Küçük bir kötülükse bırak derim ama hayatını etkileyen büyük birşeyse karşılığını ver, elinde fırsat varken
kucuk ama surekli devam eden bir kotuluk ben gormezden geldigim icin devam ediyor, bunu biliyorum. benimde tarzim ben goruorum demek degil,yaptigina pisman etmek. ama iste rezillik olcak. cunku ayarim yok. yorgun hissediyorum kendimi. degmeyecegini dusunuyorum.

Yapacağınız kötülüğe bağlı ☺

Yani yapilacak şey var yapılmayacak şey var. Direk hicbirsey yapmazdım diyemem o yüzden.
yaptigin herseyin farkindayim bir daha olursa butun huzurunu kaciririm diyecegim ki kaciracagimi bildigi icin pisacak. ama yuzyuze gelmeyi sesini duymayi asla istemiyorum. boyle susunca da salakmisim farketmiyomusum gibi devam ediyorlar
yorgun hissediyorum kendimi deger mi diye dusunuyorum. eskiden olsa bi dk dusunmez napacaksam yapardim. artik yoruldum galiba.

olayın ne olduğuna bağlı ama ben genelde boşveririm. olumlu ya da olumsuz karşılık vermem, siler geçerim.
oyle yapicam sanirim. cunku gercekten kendimi yorgun hissediyorum. boyle gormezden gelmeyi salaklik kabul ediyorum kendime yediremiyorum cunku goruyorum.
ama sonrasi icinde deger mi rezillige diye dusunuyorum. yormayim di mi kendimi☺

Hiçte salaklik etmiyorsun canim. Herseyin farkındasın görüyorsun neticede. Onlar kendi salaklıklarina yansınlar boyle karsisindakini aptal yerine koymaya çalışan insanlar aslında acizdir.
Onlar utansinlar yaptıklarından.
Bende eskiden olsa fisek gibi fırlardım ama galiba yaşlandım

Konuyu bilmiyoruz diye net bişey söylemeyiz tabii ama bazı durumlarda kötülüğe kötülükle cevap vermeli ki karşısındakini kolay lokma sanmasın küçük bir durumsa ve ilk kez böyle bişeyle karşılaşıyorsak Allahtan bul deyip çekilmeli olmazsa ilk söylediğim geçerlidir kötülüğe kötülük

tanlm da sizin gibi dusunuyorum aslinda. gormezden gelmeye devam edeyim tamam ama bu gormemelerim karsi tarafin kendi capinda korktugum icin susuyorum sanmasini asla istemiyorum.
konussam benim ayarim yok konusamam ve rezil olacagiz. bu yapilan da bikerelik birsey degil devam eden birsey. ama basitte birsey. hayatimi etkilemiyor yani. hayatimi etkilemedigi ve gercekten yorgun hissettigim icin eve ciktim bisey yapmadan.

bende firladim yeter artik diyip evine gittim ama evde yoktu.
bu bi isaret mi rezil olmaktan kurtuldun yapma diyor bir yanim. bi yanimda yenidengit diyor. ama ben asiri yorgun hissediyorum boyle biseyle ugrasmak istemiyorum.
insallah kendi kendime gaz verip yeniden kapisina gitmem☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…