- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
kendime ve karsi tarafa yakistirdigim kotuluk.Kendinize yakıştırdığınız neyse onu yapmalısınız.
di mi? bi de sonra degdi mi durumu var. kafami mesgul edecek biliyorum. galiba haklisiniz.Canımı yormam ben böyle şeyler için açıkçası.
istesem ayni kotulukle cevap verecegim bir olay yasadim. kotuluge kotulukle mi cevap vermeliyim, bos mu vermeliyim?
kucuk ama surekli devam eden bir kotuluk ben gormezden geldigim icin devam ediyor, bunu biliyorum. benimde tarzim ben goruorum demek degil,yaptigina pisman etmek. ama iste rezillik olcak. cunku ayarim yok. yorgun hissediyorum kendimi. degmeyecegini dusunuyorum.Duruma göre değişir. Küçük bir kötülükse bırak derim ama hayatını etkileyen büyük birşeyse karşılığını ver, elinde fırsat varken
kuyrugumu kesene sokmak var. elimden tutana omzumu vermek. oyuzden de muallaktayim.Akrep in fıtratin da sokmak var demişler.
Sizin fıtratıniz da ne var ?
yaptigin herseyin farkindayim bir daha olursa butun huzurunu kaciririm diyecegim ki kaciracagimi bildigi icin pisacak. ama yuzyuze gelmeyi sesini duymayi asla istemiyorum. boyle susunca da salakmisim farketmiyomusum gibi devam ediyorlarYapacağınız kötülüğe bağlı ☺
Yani yapilacak şey var yapılmayacak şey var. Direk hicbirsey yapmazdım diyemem o yüzden.
oyle yapicam sanirim. cunku gercekten kendimi yorgun hissediyorum. boyle gormezden gelmeyi salaklik kabul ediyorum kendime yediremiyorum cunku goruyorum.olayın ne olduğuna bağlı ama ben genelde boşveririm. olumlu ya da olumsuz karşılık vermem, siler geçerim.
tanlm da sizin gibi dusunuyorum aslinda. gormezden gelmeye devam edeyim tamam ama bu gormemelerim karsi tarafin kendi capinda korktugum icin susuyorum sanmasini asla istemiyorum.Konuyu bilmiyoruz diye net bişey söylemeyiz tabii ama bazı durumlarda kötülüğe kötülükle cevap vermeli ki karşısındakini kolay lokma sanmasın küçük bir durumsa ve ilk kez böyle bişeyle karşılaşıyorsak Allahtan bul deyip çekilmeli olmazsa ilk söylediğim geçerlidir kötülüğe kötülük
bunu yapan kultabagimdaki kulden daha degersiz. olay hayatimi etkilemiyor ama canimi sikiyor.önce olaya , sonra bana bunu yapana bakarım ona göre karar veririm
bende firladim yeter artik diyip evine gittim ama evde yoktu.Hiçte salaklik etmiyorsun canim. Herseyin farkındasın görüyorsun neticede. Onlar kendi salaklıklarina yansınlar boyle karsisindakini aptal yerine koymaya çalışan insanlar aslında acizdir.
Onlar utansinlar yaptıklarından.
Bende eskiden olsa fisek gibi fırlardım ama galiba yaşlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?