sizce birakmali miyim?

ne guzel insanmislar. evet hata yapmislar ama tekrara dusmemisler.
insan gibi soyledik, icinde kokan bir sey yok diye copu savundu.
kapilara cop biraktik utanmadan cop kokuyor dedi

sonra kesti. hah anladi dedik.
meger anlamamis. sinekleri gormeliydiniz.
ve evde yok cikarken atabilirdi ama atmamis. gorevliye maas veriliyor ya o atacak. o niye tasisin?
buralarin sahibi benim gibi davranmasindan tiksiniyorum.
ust kati bosaldi, insallah cok cocuklu bir aile gelir de rahatsiz edilmek nedir gorur.

kapisini caldim zaten de evde yoktu. acaba bu bi isaret mi yapmamali miyim dedim☺ evde olsa asaleti gorurdu o.
insallsh kendime gaz verip kapisina yeniden gitmem
Hakediyorsa yap anacim valla susunca anlamiyor boyleleri. Kotulukten besleniyorlar. Sustukca abartarak devam ediyorlar. Herkes haddini bilecek

iste bunu kabullenmek beni cok rahatsiz ediyor ya. cunku yanlis olan o. of degismez dedin ya butun umudum söndu yemin ederim.
ust kati bos. insallah 10 cocuklu bir aile tanisir ust kata. dua edicem artik boyle☺
Balkonunda sofra altı silkesinler,camlarına şu doksunler. Ama yine sana bir fayda olmayacak,kapıyı acacan çöp gorecen duayı değiştirelim,sana daha iyi komşuların olacağı bundan daha iyi bir ev nasip etsin Allah

amin allah herkesi yaptiklariyla sinasin diye de ekleyim. ilahi adalete biraktim artik. kapiya b..k birakamicama gore. soyledik anlamadi..cop koyduk anlamadi.
sen haklisin, degismeyecek.

Yakın zamanda yaşadığım bir olaydan örnek vereyim. Küs olduğum eski bir arkadaş sürekli sağda solda söylemediğim şeyleri söylemişim gibi anlatıp, çevreme beni kötü göstermeye çalışıyordu. Müthiş fesat biriydi ve bunu anladığım an yol verdim. Bu laflar kulağıma geldi. İlkten sadece mesaj atarak yaptığının ayıp olduğunu söyledim. Hatta küs olmamıza rağmen evime davet ettim oturdum karşısına güzellikle uyardım. Helalleştik gitti. Ama rahat durmadı. Yine laflar, iftiraya varan ithamlar. Sonra mı? O güvendiği hanımefendi çizgimi öyle bir bozdum ki,ailesi evime gelip onun adına özürler dilediler. Bir daha yapmayacak vs vs beni sakinleştirdiler. Herkes asaletten, çizgiden anlamıyor. Bazen anladığı dilden konuşmak gerek. Ama benim olayımda karşı taraf haddini müthiş aşmıştı.

cok iyi yapmissiniz helal olsun.
once guzellikle uyardim bende. anlamadi.
sonra yaptigini yaptim, kesti. hah anladi dedik. akillandi dedik.

hayir ara vermis sadece. akillanmamis.
kapisini caldim evde yoktu olsaydi berbat seyler olacakti kendimi taniyorum.
evde olmamasi acaba bi isaret mi diyip evime girdim sizlere sordum..o arada da sakinlestim.
bundan sonrasi icin ne yapacagimi bilmiyorum, bildigim tek sey guzelligin care olmayacagi. sizin olayinizdaki gibi.
hakkinizda yalanlar soyledigi kisiler bu tiynetsiz eski arkadasa inanmis mi peki?

Ben hiç takmam mesela. Herkes mezhebine göre davranır. Umursanmayan bazı olumsuzluklar zamanla söner zaten, sizinki öyle bir şey mi bilmiyorum. İnsanlarla dalaşmak gönlümü yoruyor açıkçası uykularım kaçıyor. O yüzden, kendi sağlığım ve rahatım için ben uzak dururum sadece. Kötü insanlara karşılık verecem diye canıma eziyet edemem pisliğinde bığulsun hepsi

onda farkli oldugumda bi getirisi olmadi.
En büyük getiri sizin bu karakterinize katkısı olması, şahsi fikrim. Yani kötülüğe iyilik yaptım ama bana bi faydası olmuyor diye düşünce aslında görüyorum ki kendime yakışanı yapmışım, değerime değer katmış

İyi de bu konuyu konuşmalısınız. Bazen çöpte çok koku oluyor. Mutfağın camına koyamıyorum. Koku gitmez de görüntü çirkinliği olmasın diye. Konuşun bu konuyu. Evinde tutsun çöpünü ya da atsın.

Bence bakışınızla duruşunuzla herşeyin farkındayım aptal değilim mesajı verin. Sözden daha etkili olacağından şüphem yok. Aksi takdirde tatsızlık çıkarsanız sonuçta sizin de tadınız kaçacak.

ben karşılık veririm misliyle kötülük yapan insanların hayatlarına bir şey olmamış gibi devam etmesine gıcık olurum.
Şahsen ben de herkese hakettiğini yaşatırım ama insanlara tavsiye verirken biraz daha naif yaklaşıyorum. Çünkü sonuçlarına katlanmak da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…