sizce birakmali miyim?

Ben cevap vermezdim herkes kendine yakışanı yapar sonra karşıdaki kötüden bi farkımız kalmaz
hep boyle dusundugum icin durdum. birkere olan birsey degildi. bugun de isten dogru evine gittim yeter artik demek icin ama, evde yoktu. evde olmamasi belki yapmamam gerektigini gosteren isarettir. rezil olmaya degmiyor ama biraz korksun isterdim.

Amaaâan bence bu bir isaret. Gitme bir daha boşver. Kendini dinleme. Gazlama

unutabiliyorsanız boşverin tadınızı kaçırmayın , allahından bulsun diyin
insallah kotuluk eden herkes yaptigiyla sinanir.
unutabilirim bilseniz neleri unuttum, bu hicbisey degil ama o sinirle evine gittigimde evde olsa kavga cikmisti. yoktu. galiba bisey yapmamam gerekiyor.

Devamli yapilan bir kotulukse ve gercekten bana cokca zarar veriyorsa asla "Susuyorum cunku asaletimden " diyemem ben. Fitratima aykiri. Herkes yaptiginin bedelini odemeli bana gore.
Ama sen yine de bana uyma Ben biraz agresifim. Bir de kimin ne yaptigini biraz daha acarsan daha iyi yardimci olabiliriz bence

Sürekli oluyorsa kopsun bir kızılca kiyamet. Ayağını denk alsın,bir kere olduysa unut gitsin aman. Bir de olay ne çok merak ettim.
surekli oluyor.☺ karsi dairemde oturan kapisina wc copunu birakmis. isten geldim katima ciktigimda sinek doluydu kat. ve copun icigozukuyor. o sinirle kapisini caldim evde yoktu. evden cikmis ama konteynira atmaya zahmet etmemis. apt gorevlisi 19 00 da cop topluyor dairelerden. adam atsin diye indirmemis copu ama kapisinda birakmakta sakincagormemis. evde olup kapiyi acsaydi copu evinin icine firlatcaktim elime almistim. evde yoktu ama. balkonda onu beklerkende buraya yazdim.
apartmana rezil olacagim cunku sessizce tartisamam daha once de ricaettik anlamamis. anladigi dilden de konustuk ondan da anlamamis. en son bundan anlar diye kapisini caldim ama evde yok.

o kadar arsizlar ki. ben rezillikten cekinirim. cekinmiyorlar. susuyosun salak saniyolar. aynisini yapiosun yaptiklarinin, yap ben rahatsiz olmuyorum diyorlar piskin piskin.
insanlarla basa cikamiyorum artik cok yoruldum. ama en guzelini yapiyosunuz. en sevdigim insan sizin gibiler bence boyle kalin

kapisini caldim zaten de evde yoktu. acaba bu bi isaret mi yapmamali miyim dedim☺ evde olsa asaleti gorurdu o.
insallsh kendime gaz verip kapisina yeniden gitmem

Değişmez o zaman,görmezden gelecen zor olsada.

Bizde de aynı durum olmuştu, yan komşu kokmuş bebek bezlerini kapının önüne koyuyordu. Bizim kata gelince kokudan geçilmiyordu. Birkaç gün sabrettim sonra kapisina gidip koktuğunu ve rahatsız olduğumuzu söyledim. Bir daha kapının önüne çöp koymadılar.

İşte insanlarla başa çıkmak istiyorsanız onlarda olmayan empati duygusunu siz onlarda canlandırın. Size yaptıklarının karşılığını misliyle verin ki nasıl olduğunu görsünler. Yoksa daha çok yıpranırsınız. Maalesef insanlar olgunluk gösterip görmezden geldiğimiz zaman bizi aptal yerine koyuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…