- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Aynen. Sen kendini kurtarmaya bak. Evlen hic degilse evlendgin kisiyle ugrasirsin . Evdekiler daha cok kisi. Insan evlenince esiyle de gecinemedgi anlasamadigi sinir oldugu oluyo da. Gene de evlenmemekten iyidir senin durumjnda heralde.Valaa ben 26 yasındayım.gelecegım ıcın bırıktırcem.kendımı 2 sene erteleyemem ben kusura bakmasın.bıze kopek gıbı bagırıyo.ama kedi gıbı orda
Valaa ben 26 yasındayım.gelecegım ıcın bırıktırcem.kendımı 2 sene erteleyemem ben kusura bakmasın.bıze kopek gıbı bagırıyo.ama kedi gıbı orda
Ya bisey diycem.. senin baban icki iciyo ve sen ne menem birsey oldugunu bizzat goruyosun di mi ..sevmiyosun.. baska bi konunda da evlenmeyi dusundugun adam da iciyo yazmstin? Hayatimda biri var dedigin o mu ?Hahaa evet bende öyle dıcem.Bana sivri diyo hep laf soyluyorum dıye.ben konusmuyorum babamla zaten normalde
Evet yaa hersey bızdenmiş kadın öyle diyo.Bence ıstemedıgınden söyluyo böyleBizde başlık parasi vardir dogru Zengin aileler isteğe gore almıyorlar ama taki isteme adeti bizde yoktur sadece sozde 2 bilecik takılır nisanda maddi imkanlar varsa 2 bilezk düğünde 2 bilezik kolyesi küpeci saati alınır maddi imkanları azsa maddi imkanları azsa 4 bilezik takılır ha bu arada birkere erkek tarafi 60 yazma ile patiği almaz bu kizin annesinin kiza vereceği ceyizdir sizin başınıza yamamışlar annenin süt hakkıda alınmaz bizde sadece dediğim gibi süt parasi alınır onuda yemek icin degil kizin mutfak eşyaları salon ve yatak odası halıları yatak örtüsü iviri zıvırı icin alinir
Yok bu baska.İçkisi falan yok.Atanıcam ınsallah.Hayatımdakı en duzgun ınsan bu.Kendımı kurtarıcamYa bisey diycem.. senin baban icki iciyo ve sen ne menem birsey oldugunu bizzat goruyosun di mi ..sevmiyosun.. baska bi konunda da evlenmeyi dusundugun adam da iciyo yazmstin? Hayatimda biri var dedigin o mu ?
Evlenip ayrilmis ve 1cocugu vardi hattta? Iyi de onla evlenirsen de hayatin duzenli olmaz ki.. icki icen babandan ornek al iste cocuklarin da senin gibi olucak .. :/ Secimini iyi yap. Bence atan ve yeni birini bul..
Vermıycem kusura bakmasın.Evlat ayrımı yapıyoar.Kesinlikle. Herkes kendini düşünüyor, siz niye düşünmeyeceksiniz?
Zaruri bir durum olur, insanlar zorda kalır, elbette yardım edilir. Ama bile bile lades olmaz.
Ben olsam vermem. Hele ki baba erkek kız ayrımı yaptıktan sonra katiyen vermem.
Evet yaa hersey bızdenmiş kadın öyle diyo.Bence ıstemedıgınden söyluyo böyle
Evet yaa sınır oldum.Sence ablasıyla konusuyayım mı.Bızımkı pesınden oyle bır kosuyo kı.Elımızde de yok.Kızada guvenmıyorum terk etmez umarımIstemedikleri icin yaptiklarini sanmiyorim.
Sadece bulmuşlar kızlarının peşinden koşan bir safi her koşulda kabul edeceğini biniyolar tepesine işte izin vermeyin bukadar yazik gunahtir ben en çok 60 patik yazmaya üzüldüm kendilerinin kızına yapması gerekeni size yamamışlar diğer şeylerde genelde erkek tarafi alir söylemeleri şart koşmaları görgüsüzlük olmus
Valaahaa yaa.Kendımı topluyayım belkı atanırım.Hep bırıktırıcem paramı.Atanırsam gitcem araba mı falan alıcam.Babama bir lira vermıcem.20 bin öğrenım kredısı borcum varAynen. Sen kendini kurtarmaya bak. Evlen hic degilse evlendgin kisiyle ugrasirsin . Evdekiler daha cok kisi. Insan evlenince esiyle de gecinemedgi anlasamadigi sinir oldugu oluyo da. Gene de evlenmemekten iyidir senin durumjnda heralde.
Cocuk yap cocuguna harca ona biriktir. Abin mi senin cocugun bi de para katip ev yapcakmissn oldu..!
Dün erkek kardesimin kız arkadaşının ailesiyle tanışmaya gittik.Bu kız için kardesim karakolluk oldu.Başka bir çocukla kavga falan ettiler.Ben karakolda bu kızın ablasıyla konustum.Bana biz kardesinizi istemıyoruz falan drmişti.Dün hersey güzeldi.Yalnız ablası annesi isteklerımız söylıyeyım dedi.1 tane tura altın kızın boynuna,kızın annesine süt hakkı için iki bilezik,kıza 6 bilezik.Sonradan baba bilezik istenmez ayıp diye iki tane anneye takılcak bilezigi kaldırdı.Kızın sözde giycegi kıyafet takı hersey bize aitmiş.Annesi kızım küçük dedi.20 yaşinda kız.Bu yuzden iki sene beklesinler dedi.Nişan yaza.Orkestra kıyafet hersey bize ait.Dügün mobikya hersey bize ait.60 tülbent 60 patik istiyor.Siz haızrlıgınızı yapın öylr gelın dedıler.Haftaya onlar gelecek.Ama hersey bize aitmiş.Agrılı bunlar.Bu arada babası dıger cocukla olayları duydu ondan bızımkıyle tanısmak ıstemiş.Onlar kıza hıcbır sey yapmıycak.Bizim durumumuz yok.Bu arada altınlar 22 gram olcakmış.2 senede rahatça hepsını yaparsınız dıyorlar.Az altın bile almıslar.Normalde başlık varmıs istememısler bile.Cok kalabalıklardı.Haftaya en az 20 30 kısı beklıyoruz.Acayıp zengınler.Ama tek çöp yapmıyorlar.Benım sormak ıstedıgım ıstemedıklerı ıcın mı böyle adet olur mu sizce?
Sanmam ama bir iş var bu işte
Sonradan baba bilezik istenmez ayıp diye iki tane anneye takılcak bilezigi kaldırdı.
Annesi kızım küçük dedi.20 yaşinda kız.Bu yuzden iki sene beklesinler dedi.
Bi 30 40 bin de ev eşyaları desek. Etti 60 70 bin. Düğünle yuvarla 70 80 bine bu isi halleder tabi bununla kalırsa.6 bılezık hatta 7.22 gramdan 30 bin ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?