Sizce boşandığımı söylemeli miyim?

Tukenecegiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
45
27
38
33
Iyi akşamlar arkadaşlar,

Sizin bir konuyla ilgili fikirlerinizi merak ediyorum. Bundan bir buçuk sene önce eşimden ayrıldım 23 yaşındayken. Tabi uzun süre acı çektım. Şimdi 'eski eşimi ve geçmişi tamamen unuttum hiç takmıyorum artık' diyemesem de çok şükür eskisi gibi değilim, kendimi toparladım.
Şimdi gelelim soruma. Ben bir süredir biriyle yazışıyordum ve kısa süre önce beni tanımak istediğini söyleyip bir yerde buluşmaya davet etti. Ben de kabul ettim. Şimdiye kadar başka adaylar da olmuştu fakat bu kişiye kanım ısındı ama tabi ki çok ümitlendirmiyorum kendimi. Yarın için anlaştık fakat benim endişelerim var. Hep havadan sudan konuşuyorduk, kendisine haliyle boşandığımı söylemedim. Bizim toplumu biliyorsunuz, kendisi/ailesi bunu nasıl karşılar bilmiyorum. Sizce yarın bunu hemen demem mi gerekir yoksa bir süre tanıdıktan sonra mı? Nasıl diyeceğimi de bilmiyorum
Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Bence hemen söyle.
Beelki bu konuda kesin tavırları olan bir hödüktür.
Bari zamanın boşa geçmez.
Ki bence buluşma kararı alana dek söyleseydin rengini zateen Belli ederdi

Ilk bulusmada soyle. Sirf evlenip bosandin diye seninle evlenmeyi düşünmeyecek kadar bağnaz bi adamsa zaten sen evlenme onunla.

bence hemen söylemene gerek yok, sonuçta hemen bi ilişkiye başlamıyorsunuz bi kere çıkmakla, belkide umduğun gibi biri değildir, kalabalık bi yerde buluşmakta fayda var, güvenlik açısından

ortada çoluk çocuk yok dul bir kadın olmak kesinlikle yaıp değil söyle ilk buluşmada söylemen belki biraz garip kaçabilir ama lafı oraya getir başlarsa tam başlar başlamazsa hiç başlamaz ama şöyle bir şey var bunu kullanmak isteyecek bir hayvanda çıkabilir dikkat et !

Hemen söylemelisin .. uzatmanın bir manası yok gibi, aynen evlenmekte boşanmak kadar normal bişey bunu topluma uyarlamamak lazım.

Oncelikle cok sag olun cevaplariniz icin. Şöyle bir durum vardi bu cocuk bana normal arkadas gibi yaziyordu niyetini belli etmemisti. Ve daha yeni belli ettigi icin hemen demedim boyle boyle bosandim haberin olsun diye yani diyemedim. Bulusmada derim diye dusunuyordum ama dedigim gibi tereddutluydum bosanmak ayip degil ama bizim toplumu biliyorsunuz iste insanin icinde garip bir his oluyor sanki ayip bir sey yapmis gibi. Konuyu nasil oraya getirecegimi de bilmiyorum.

Hoslandigin biri oldugu icin soyle.Sorun yapacaksa hic uzatmamis olursunuz.Saklamaya gerek yok.Ayip degil sonucta

Bence en güzeli başatan dürüst olmak söyleki ilişki durumu falan olurda işler ilerlerse bana neden söylemedin tantanası olmasın zaten eğer olacaksa da yalansız bir ilişkin olmalı bence

Bence hemen söyleme. Sormadın ki dersin söylemek zorunda değilsin. Sorarsa da saklama. Baktın ciddi düşünüyor söylersin sen de hoşlanırsan. Tanımadan ilk izlenimle geri çekilebilir bir ihtimal. Ama tanıyıp hoşlandıktan sonra sırf bu sebep için geri adım atarsa zaten değmezmiş dersin

Konuşurken eski ilişkilere gelirse konu laf arasında söyle. Suç işlemiş, mahçup bir şekilde değil. Olmuş bitmiş bir şey olarak söyle.

Tabiki soyle olur mu oyle sey ne
Var bunda sanki ayip saklancak bisey

Ben pat diye soyledim bosandigimi.. hemde ilk gun konusurken.. hic cekinmedim.. nesinden cekinicem.. oda itiraf etti zaten ilk gun bana bosandigini soylemen aslinda sana guvenmemin baslaginciydi dedi.. eger yalan soyleyip sonradan ogrenseydim farkli olurdu dedi..

pat diye söyle ertelersen söyleyemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…