Sizce boşanma sebebimi

Umutdum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
121
102
33
Merhaba hanımlar 6 yıllık evliliğimde şuan tıkandım genel manada temiz ve tutumlu evine bağlı bir insanım bir kızım var henüz 2.5 yaşında bizim sorunumuz eşimin en ufak şeylerde beni azarlaması bugun artık son radyeye geldi çoçuga şurup içerecektim şurup dolapta oldugu için donmuş kaşıktan bir damla döküldü eşim hemen bana sözlü saldırıya geçti yok tutumsuzsun falan söyleniyor ya kızlar kalbim paramparça sanki adam en ufak şeyde benim kişiliğime saldırıyo dayanamıyorum artık sürekli eleştirilmeye kavgalarımız hep bu tarz basit şeylerden asıl sorun beni sürekli çoçuk gibi eleştirip aşagılaması insana kendini aptal gibi hissettirdiği için soğudum artık saygı olmayınca sevgide yavaş yavaş bitti bende artık boşanmayı ciddi olarak düşünmeye başladım ve bu konuyu aileme açmaya karar verdim sizce bu boşanma sebebimidir

Sürekli eleştirilmek özgüveni fazlasıyla zedeler. Evlilik terapistine gitme durumu?

Sordum cevap yok bilmiyorum hep böyleydi ama son günlerde iyice raydan çıktı

Bende eşime karşı bazen fazla parlıyorum sizin. Duyguları okudum da acil kendime gelmem lazım bu kadar fazla değil tabi ama of ya böyle olursam ilerde … üzüldüm bence boşanma sebebi sabır sinir dayanmaz asla

Duygusal şiddet de bir şiddet türüdür. Diyelim ki sabrettiniz ve bu evliliğe devam ettiniz. Yıpranacaksınız zamanla tahammül seviyeniz azalacak, yıpranacaksınız, özgüveniniz yerle bir olacak ve daha bir sürü şey. Değer mi?

Sürekli eleştirildiğim ve azarlanma düşüncesiyle diken üstünde durduğum bir evlilik içinde olmak istemezdim sanırım ama çocuğunuz var belki psikolojik tedavi çözüm olabilir
İnsan doğduğu evde nasıl alışırsa öyle dewam ediyo benim gözlemim eşimin ailesi kayınpeder dediğim dedik bir insan Kayınvalidem çok ezilmiş babasından ne gördüyse bana yapmaya çalışıyor gibi geliyor yoksa insan eşinin kalbini saçma sapan şeyler için kırmaz

Bu olaylar beni kendime getirdi ona güvenim azaldıkça daha çok kendi ayakları üstünde duran biri olmam gerektiğini anladım

Benim babamda annemi hep ezdi ezerdi eskiden sanırım ondan bana geçmiş ama düzelicem ben of cok kötü bişey ya sizin adınıza da cok üzüldüm inanın. Cok ileriyse düzelmez huyu asla

Eşiniz gizliden gizliye sizin çalışmanızı istiyor olabilir mi? Maddi destek göremediği için mi bu kadar öfkeli?

O rayan cikınca siz de çıkın. Şurubu verin eline sen yap o zaman deyip çekikin kenara. Memnuniyetsizliginizi de dile getirin her yaptiginda. Ses etmedikçe abartır böyleleri psikolojik siddeti

O rayan cikınca siz de çıkın. Şurubu verin eline sen yap o zaman deyip çekikin kenara. Memnuniyetsizliginizi de dile getirin her yaptiginda. Ses etmedikçe abartır böyleleri psikolojik siddeti
Zaten bugun öyle oldu benim sinirlerim kaldırmıyor üzülünce hemen tansiyonum düşüyor sanki elim ayağım tutmuyor gibi Allaha dua ediyorum eğer Oluru yoksa bitsin hep diken üstünde gibiyim en mutlu anlarda bile sanki kötü bişey dicek gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…