Sizce boşanmamak için ne yapmalıyım ?

baharciceginur

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
191
61
18
34
arkadaşlar bende boşanma aşamasındayım daha önce konu açmıştım.eşimi seviyorum boşanmak istemiyorum.ama eşim istiyor ailevi problem yüzünden.2 aydır ailemin yanındayım ne o aradı ne de ben.sessiziz.dava açtı yeni ama kağıt vs bişey gelmedi.sizce kurtarmak için ne yapmalıyım? aramalı mıyım? karşısına çıkmalı mıyım? mesaj atmalı mıyım ? önerileriniz neler?

Burdaki kilit nokta ilişkinizin bu duruma gelmesine sebep olan taraf hanginiz ?eger sizseniz savaşmalısız bir kötü gidip bir iyi gelmez , tabiki dayak , küfür, aşşalamak gb bir durumu yoksa !karşınıza alıp konuşun kayınvalide , kayınpederle de konuşabilirsiniz eşinizle konuşmadan önce , ama size bir tavsiye seviyor ve boşanmak istemiyorsanız babanızın evinde beklemeyin kendi evinize gidin Allah (c.c) bir ayetinde sunu söylemiştir."boşanmış olsanız bile İddet süresi içinde evinizden çıkmayın , erkekte eşini evden çıkmaya zorlamamalı "yani siz boşanmamışsınız bile daha babanızın evinde işiniz yok bence , erkekler sırtlarını sağlama alacak kadın ister , evinize dönün dava açılsa mahkeme olacağı gözönünde olsa bile benim fikrim bu arkadaşım. Allah yardımcın olsun

cnm bitmesine sebepp o hiçbişey düzeltmedi hep ailem dedi.bu yüzden sürekli tartıştık.fakat evimde duramıyorum çok kötü oluyorum.ağlıyorum eskiler aklıma geliyor.o suan evimizde kalmıyor annesinde yaşıyor.

kayıonvalıdem zaten ıstemıyor bneı babamın evıne geldıgımden beri bir kere bile aramadı.

Çocuk yapma da, ne yaparsan yap!!

Aile büyükleriniz araya girip konuşmadı mi ?

Bu arada konuyu bir derdim var bölümüne aldırırsanız daha cok yorum alırsınız .

eşin boşanmak istiyor, arayıp sormuyor. daha ne yapması lazım seni sevmediğini ve istemediğini belirtmek için? telefon açıp küfür etmesi mi? diyelimki boşanmadınız herşey düzelip güllük gülistanlık mı olacak.....

Adam istemiyor yapıcak bişey yok gidip yapışmayın da naparsanız yapın belki hayatında başka biri bile olabilir 2 aydır sizi aramamış bitmiş zaten o iş

Kendini yorma ve Boşan diyorum. .
Seni istemeyini sen hiç isteme . .
Evlilik tek taraflı çaba ile olmaz. .

boşanmayı ben istedim yaptığı yanlışlardan ama canıma tak etmişti,karşı gelmedi bile kimseye beni durdurmadı bir anda ev mev kalmadı.ama seviyorum ya napıcam bilmiyorum.daava daha olmadı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…