• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Böyle Yaparak Ona Fırsat Mı Veriyorum ??

kocan ne güzel arkada ..
hala ne diye elalemi sorun ediyorsunnn....... kim neyi bulandırırsa bulandırsın.

yarış içinde olmayın. tel aç hoşgeldin de. bayramda zaten gideceksin.

kocan ne güzel arkada ..
hala ne diye elalemi sorun ediyorsunnn....... kim neyi bulandırırsa bulandırsın.

yarış içinde olmayın. tel aç hoşgeldin de. bayramda zaten gideceksin.
bende öyle düşünmüştüm ama eşim bugun ısrarla gidelim deyip nedenlerini söyledi yoksa aslnda gitmeye gerek yok o varken
kv koca kış burda nasılsa bayramdan sonrada gidecek o yokken görüşürüz ama eşime bazı şeyleri anlatamıyorum nedense

hani ben kv bir hoşgeldine bile gitmiyorum ya işte suclu olan ben oluyorm kötü olan ben oluyorum anlıyormsnz
kime göre kötü neye göre kötü neden kv kp seni iyi veya kötü diye sınıflandırması senin için bu kadar önemli ki?
seninle benzer durumlar bende de var benim eltimde sürekli bik bik bik doldurur yıllardır ama ben hiç umursamam ve sırf eltim arıyor soruyor diye kv kp aramam sormam o onun yapısı bu benim yapım kimin işine nasıl gelirse valla :kahve:

Bu kadar kafaya takmaya devam edip laf anlamamakta diretirsen ya cinnet gecirip katil olacaksin Mapus damlarina temiz d.n getiricez sana ya sinir hastasi olacaksin d.nu akil hastanesine getiricez yada adam illallah deyip seni bosayacak mahkemede goz yasini silmeye gelecegiz.
benim açtıgım bu konu kafama takıp takmama mevzusu değil neden konu dışı yazıyorsun ?
benm sormak istediğim mevzu cok ayrı senn yazdığın şeyler cok ayrı
eşim bana bir fikir sundu
eşim le bir konuşma yptm ve kararsz kaldm ne yapmam gerektiği ile ilgili.
madem cevap yazıyorsun sordugum soruya karsılık yaz cevabını böyle yaparak konuma destek değil köstek oluyorsun ve konu cok baska yere gigidiyor
gerek var mı hayır yok

kime göre kötü neye göre kötü neden kv kp seni iyi veya kötü diye sınıflandırması senin için bu kadar önemli ki?
seninle benzer durumlar bende de var benim eltimde sürekli bik bik bik doldurur yıllardır ama ben hiç umursamam ve sırf eltim arıyor soruyor diye kv kp aramam sormam o onun yapısı bu benim yapım kimin işine nasıl gelirse valla :kahve:
peki size birşey sormak istiyorum gercekten umursamamayı nasıl başarabilyorsunuz
bunun bir püf noktası var mı sahi ?
birde eşim aklımı bulandırıp duruyor inanın sinir oluyorum bu durma
defalarca dedim gitmeyeceğim diye anlamıyor beni.

benim açtıgım bu konu kafama takıp takmama mevzusu değil neden konu dışı yazıyorsun ?
madem cevap yazıyorsun sordugum soruya karsılık yaz cevabını böyle yaparak konuma destek değil köstek oluyorsun ve konu cok baska yere gigidiyor
gerek var mı hayır yok
Araya giriyorum ama seni geyik topicine beni çağırman sonucu tanıyorum. Nemesis heidi ve sonsuzaşk da orada olan üyeler seninle samimiyetleri oluşmuş ki hepsi seni uyarıyor demek ki onların da başını yemişsin görümce elti derdinle. Seni uyarmak istemişler ama gayet sert yazmışsın bana da sert yazar mısın bilmem ama bdvdeki konuların ya görümce elti ya da kendi annen. Biraz boşvermeyi her gün onlar hakkında konuşmamayı denesen inan mutlu olacaksın. Sinirini de arkadaşlarından çıkarma bence onlarla dertleşiyorsundur illa ki dertleşecek adam kalmaz sonra etrafında.

Araya giriyorum ama seni geyik topicine beni çağırman sonucu tanıyorum. Nemesis heidi ve sonsuzaşk da orada olan üyeler seninle samimiyetleri oluşmuş ki hepsi seni uyarıyor demek ki onların da başını yemişsin görümce elti derdinle. Seni uyarmak istemişler ama gayet sert yazmışsın bana da sert yazar mısın bilmem ama bdvdeki konuların ya görümce elti ya da kendi annen. Biraz boşvermeyi her gün onlar hakkında konuşmamayı denesen inan mutlu olacaksın. Sinirini de arkadaşlarından çıkarma bence onlarla dertleşiyorsundur illa ki dertleşecek adam kalmaz sonra etrafında.
ben sinirimi kimseden cıkarmıyorum yalnış anlaşılmasın lütfen
ben buraya fikir almak için konu açıyorum.. ne ypmalıyım
gideyim mi gitmeyim mi eşim haklımı düşüncesinde diye
ama insanlar bana kalkıp cok takıyorsun diyor.. senin sonn akıl hastanesi bilmem ne
insanları böyle rencide etmek iyi birşey mi sormak istiyorum..
sorumun cevabı hariç herşey yazılıyor bendde bunu anlamıyorum ama halen soruma bir cevap yok

ben sinirimi kimseden cıkarmıyorum yalnış anlaşılmasın lütfen
ben buraya fikir almak için konu açıyorum.. ne ypmalıyım
gideyim mi gitmeyim mi eşim haklımı düşüncesinde diye
ama insanlar bana kalkıp cok takıyorsun diyor.. senin sonn akıl hastanesi bilmem ne
insanları böyle rencide etmek iyi birşey mi sormak istiyorum..
sorumun cevabı hariç herşey yazılıyor bendde bunu anlamıyorum ama halen soruma bir cevap yok
Hem seninle arkadaşım hem onunla. Seni rencide etmek amacinda değil kimse yani ben bizim kızlar ben dahil konuşuyorum. Orda ki mesajda ince şeyler var görürsen 1.sağlığın.
2. Kırıldığın kişinin sonucu ne olursa olsun herşekilde yanında olduğu mesajı
3. Git yada gitme desek değişecek olan ne.?
Peki cevap veriyorum. Git ama muhatap olma. Sana birşey derse ver ağzının payını. Kaybedecek neyin var? Madem eşin arkanda...

bana kalkıp cok takıyorsun diyor..
Ama öyle çok takıyorsun....
Bak geyik topicinden sonra senin konuların gözüme çarpmaya başladı konularının çoğu görümceyle elti hakkında. Habire evde otursan anlayacağım takıp duruyorsun çalışmaya başlamışsın kendini geliştir bir şeyler yap. Geçen konun da laf sokmayla ilgiliydi. Laf sokma yarışı var rekabet var saçma sapan işler. Boşver takma onları stres sıkıntı hastalıkların başıdır akıl hastanesi sonun olur demiyorum ama kansere kadar yolu var bak allah korusun. Sonradan aralarına girdiğin aile bireyleri mi daha önemli sen mi bir düşün bakalım...

gerek var mı hayır yok
konu başka yere gitmiyor ki konu bu. neden böyle bir yorum mu yaptım ? çünkü sen bizim arkadaşımızsın. çünkü her geçen gün kendini daha çok yıpratıyorsun. çünkü zaten panik atak hastasısın ve depresyonun kıyısında dolanıyorsun.hatta kıyısında da dolanmıyorsun depresyondasın. çünkü sürekli ayılıp bayılıp sinir krizi geçiriyorsun bu sebeplerden ve o kriz bir gün bir merdiveni çıkarken yoğun bir trafikte karşıdan karşıya geçerken camdan bakarken yada cam silerken yada bebeğinle evde yalnızken sokaktayken parktayken de de gelebilir ve sonu hiç iyi olmayabilir senin için. farz etki bu geçirdiğin bayılma ve panik nöbetini parkta bebeğini oynatırken geçirdin bayıldın kaldın çevre aldı seni götürdü hastaneye oğlun parkta yalnız kaldı ne yapacaksın. yada sen bayılınca kötü niyetli biri fırsattan istifade aldı götürdü çocuğunu ne diyeceksin. ah eltim bıdı bıdı mı. sorun sensin. sorun herşeyi defalarca defalarca defalarca kurman. zaten onu bıraksan eşinde rahat edecek eltinede verecek malzeme kalmayacak. dolayısı ile ailede düzene girecek.sonra kim gelmiş kim girmiş kim ne demiş önemi kalmayacak. çünkü zaten hiçbiri önemli değil.önemli olan sensin. senin ailen senin çocuğun ve SENİN SAĞLIĞIN.

Eltim ve Görümcem İle Yaşadığım Sorunlardan Bahsetmiştim. Eltim ve Görümcem İst. Yaşıyorlar Biz kv kp konyada .. görümcem 3 ay gelir yazın buraya kv evinde kalır eltim ise yıllık izninde.. Görümcem geldiği zaman evime geldi özür diledi iyi kötü hallettik sorunumuzu mesafeli şekilde görüştüm. eşim arkamda durdu.. NE eltim ile nede görümcem ile 1 yıl hiiç konuşmadı o kadar agırdı yaptıkları
Gelelim eltime ; eltim zamanında eşimin ailesin hiç selam vermemiş görümcemi evden kovalamış eşini ailesine göndermemiş Yıllık izinlerind,e bizim memlekete geldiği zaman kv 1 gün bile kalmamış bir insan .. eltimin aileside konyada yaşıyor
ama ben nişanlandıktan sonra cok hızlı bir şekilde kv ler ile yakınlaştı.. beni kötü etmek için herşeyi yaptı kv kp doldurdu araya sogukluk girdirdi aslında ortalığı bulandıran hep kendisi.. burayı geciyorum..
Şimdi eltim geldi 1 hafta önce kv ile.. kv burda değildi ist. eltimin cocuguna bakmak için gitmişti.. görümcem burdaydı sadece..
Eltimin cocuguna kendi annesi kv dönüşümlü gidip bakıyorlar herneyse..
kv 4 aydır felan yoktu
Ben o var diye kv gelince gitmek istemedim sadece bayramda gidecektim onunlada meraba meraba o kadar.. kurbanımız kv evinde kesilecek..
Şimdi eltim, düşünün gecen seneye kadar 1 gün bile kv de kalmamış bir insan.. geldiğinden beri kv lerde kalıyor
Kendi ailesine bile gitmedi daha neden çünkü fırsat kolluyor eksik arıyor çünkü o insanları dolduruyor.. fitnelik için kendi ailesini görmeye bile gitmiyor daha kendi ailesi torunlarını görmedi ..
aklınca biz gitmiyoruz ya meydan ona kaldı.. her fırsatta kv kp dolduruyor..
Görümcem ile eşim az cok konuşmş o geldikten sonra, ordan biliyorum bunları alttan alttan kv ye diyormuş ki ; ist. geldinde oglun bi gelmedi yaaaaaa gelmeyecek mi diyerek eksik arıyormş
yaşananlardan dolayı gelmediğimizi bildiği halde yüzsüz gibi bunları diyormuş.. Ben gitmek istemediğim için eşimde istemedi gitmek
haa bu arada kv kp bizim neden gelmediğimizi biliyorlar. Bugün eşimle bir konuşma yaptım ve karar vermem lazım Acil...
Eşim; sen böyle yaparak ona fırsat veriyorsun bilyormusun . onu amacına ulaşıtıyorsun gecen senede bayramın ilk günü gitmedik 2. günü o gidince gittik ne oldu sen iyiyken kötü oldun ailem bayramın iilk günü gitmediğimiz için sana tavır aldı haklı olduğun halde ( o zaman olaylar cok yeniydi karsılasmak istemedim. görümcemdele sorunluydk gitsem büyük kavga kopacaktı belki )
Şimdi aynı hatayı yine yapıyorsun ona o fırsatı veriyorsun bak sene ist. geldi daha kendi ailesinin yanına gitmedi onları görmeye neden gitmiyor sence ? bir düşün.. sende ona o fırsatı veriyorsun
Ben senin yerinde olsam giderm gideriz.. selam verirse verirsin vermesse gecip oturursun annemle babamla muhattap olursun hoşgeldin dersin anneme 1 saat oturup kalkarsın
Haa olur ya bir laf söyler o zaman sana gerek kalmadan ben onu yerin dibine sokarım dedi..
Annem ist. gelmemiş olsa zaten burda olsa durum cok farklı olurdu haa o zaman napardın o gelmeden ugrardık o gelince gitmezdin zaten kalacagı 15 gün ama şimdi durum farklı işte dedi.. benim annem 4 aydır burda yoktu dedi..
Ben sizce gitmeyerek eltime fırsat mı veriyorum ? aslnda gitmem mi gerekiyor bilemedim
gitmeynce eşimde dediği gibi kv kp aram acılıyor o kadın dolduruyor aramızı bozuyor ama gitsem orda saglam bir duruş sergilemem lazm ne yaparsa yapsın sinirlenmemem lazım bu gücü bulamıyorum kendimde
şimdi, gitsem orda kv kp görümceye sirinlik yapacak.. görümcemle arası pek iyi fısır fısır konuşacak gülüşecek gözüme soka soka ben iyiym baak bak havalarına girecek tahammül edemiyorum bu sahteliklere. ama böylede kötü olan ben oluyorum
Yahut direk bayramda gitmem daha iyi olmaz mı bana bir akıl verin ??
Yada illaki mecbur kendi ailesinede gidecek 1 günlüğünede olsa o zaman gitsem kv lere hoşgeldin mayetinde ?

Siz kaçmayın eşiniz de arkanızda madem gidin bayramlaşın onunla da muhattap olmayın hatta görümcenizle sohbet edin onların konuşmasına bile müsade etmemiş olursunuz

peki size birşey sormak istiyorum gercekten umursamamayı nasıl başarabilyorsunuz
bunun bir püf noktası var mı sahi ?
birde eşim aklımı bulandırıp duruyor inanın sinir oluyorum bu durma
defalarca dedim gitmeyeceğim diye anlamıyor beni.
püf noktası kafanda büyütmemek biliyorum söylemesi kolay diyeceksin ama işin aslı gerçekten de bu
şöyle düşün eltin kim? zerre alakasız biri ve böyle bir insanın beni üzmesine nasıl müsade ediyorum ben diye sor kendine ve gitmek istiyorsan git istemiyorsan gitme,gitmezsen içinde daha da büyüteceksin bu konuyu gidersen ama kasmadan bir olay çıkar diye korkmadan göreceksin öyle can sıkmaya değecek biri yok karşında benim eltim benimle konuşmaya cesaret edemez ciddiyim eşim bile diyor korkuyor senden diye :kahve:

Hem seninle arkadaşım hem onunla. Seni rencide etmek amacinda değil kimse yani ben bizim kızlar ben dahil konuşuyorum. Orda ki mesajda ince şeyler var görürsen 1.sağlığın.
Peki cevap veriyorum. Git ama muhatap olma. Sana birşey derse ver ağzının payını. Kaybedecek neyin var? Madem eşin arkanda...
HANİ Eşim böyle arkamdaymış imaları yaratıyor ya sözlernde konuşmalarında aslnda öyle değil bilyormsn . arkamda felan değil onun tek derdi ailesi tek derdi görüşememk bu olanlar haklıda olsam içi içini yiyor ve su an yine benim aklımı bulandırmaya calışıyor görümcemde yaptıgı gibi bana gaz veriyor soruyoru böyle bir koca gercekten karısının arkasında olabilir mi sence

püf noktası kafanda büyütmemek biliyorum söylemesi kolay diyeceksin ama işin aslı gerçekten de bu
şöyle düşün eltin kim? zerre alakasız biri ve böyle bir insanın beni üzmesine nasıl müsade ediyorum ben diye sor kendine ve gitmek istiyorsan git istemiyorsan gitme,gitmezsen içinde daha da büyüteceksin bu konuyu gidersen ama kasmadan bir olay çıkar diye korkmadan göreceksin öyle can sıkmaya değecek biri yok karşında benim eltim benimle konuşmaya cesaret edemez ciddiyim eşim bile diyor korkuyor senden diye :kahve:
söyle söyleyim size.. ben gtmek istemiyorum zaten bayramda gideceğim.. su an gitmek istemiyorum
tamam kv ist. geldi 4 aydır yoktu aslnda gitmemiz gerekiyor
cünkü onunla bir sorunumuz yok anlıyormsnz kp ilede yok ama ben gitmiyorm
neden cünkü o insanı migdem kaldırmıyor artık. eşime dedim sen gt madem annene hoşgeldine
bende o insan gidince giderm
zaten koca kış annen burada dedimm sonra giderm dedim..
benm aklım ıbulandırıyor
ben senn yerinde olsam onu o fırsatı vermezdm o fırsat kolluyor koz arıyor sende onun eline fırsat veriyorsun koz veriyorsn
durduk yere ailem ile aram acılıyor

konu başka yere gitmiyor ki konu bu. neden böyle bir yorum mu yaptım ? çünkü sen bizim arkadaşımızsın. çünkü her geçen gün kendini daha çok yıpratıyorsun. çünkü zaten panik atak hastasısın ve depresyonun kıyısında dolanıyorsun.hatta kıyısında da dolanmıyorsun depresyondasın. çünkü sürekli ayılıp bayılıp sinir krizi geçiriyorsun bu sebeplerden ve o kriz bir gün bir merdiveni çıkarken yoğun bir trafikte karşıdan karşıya geçerken camdan bakarken yada cam silerken yada bebeğinle evde yalnızken sokaktayken parktayken de de gelebilir ve sonu hiç iyi olmayabilir senin için. farz etki bu geçirdiğin bayılma ve panik nöbetini parkta bebeğini oynatırken geçirdin bayıldın kaldın çevre aldı seni götürdü hastaneye oğlun parkta yalnız kaldı ne yapacaksın. yada sen bayılınca kötü niyetli biri fırsattan istifade aldı götürdü çocuğunu ne diyeceksin. ah eltim bıdı bıdı mı. sorun sensin. sorun herşeyi defalarca defalarca defalarca kurman. zaten onu bıraksan eşinde rahat edecek eltinede verecek malzeme kalmayacak. dolayısı ile ailede düzene girecek.sonra kim gelmiş kim girmiş kim ne demiş önemi kalmayacak. çünkü zaten hiçbiri önemli değil.önemli olan sensin. senin ailen senin çocuğun ve SENİN SAĞLIĞIN.
haklısın nemesis. ama rahat bırakmıyorlar dirlik vermiyorlar. hergün yeni birşeylerini duyuyorm herşeyi boşver
ben zaten takmayı bıraktım eskisi gibi.. cocuguma evime bakıyorum. o zaman sorun ne diyeceksin.
eşime göre annesi ist. gelmiş. 4 aydır yokmuş
ben zaten bayramda gidecektim anlıyormsn o olsada gitcem olmasada orası kesin..
daha sonra zaten kv koca kıs burda görüşeceğim gideceğim geleceğim
bir sıkıntı var mı hayır yok
ama o insan varken gitmek istemiyorum migdem kaldırmıyor artık.. tamam gitme diyeceksin.. eşimde öle dedi. .sorun ne diyeceksin..
sorun eşimin son dedikleri..
ona göre annesi ist. gelmiş o var diye gitmiyormusuz bu yaptıgım sacmaymş yanı gitmeyerek ona taviz veriyormusum ben fırsat veriyormuşum
şimdi sorsan bana evet öyle
şimdi annesi geldi bir gitmedim diye yine kötü olan ben olacağım
eşim durduk yere ailemle aran acılıyor
neden ona o fırsatı veriyorsun ona inat git diyor..
sence eşim haklımı ?
yoksa aklımı mı bulandırıyor işte ben buna cevap ararken bana cok farklı cevaplar geliyor.
ben yoksa seni neden kırmak isteyim üzmek isteyim asla öyle bir niyetim yok sana karşı

Siz kaçmayın eşiniz de arkanızda madem gidin bayramlaşın onunla da muhattap olmayın hatta görümcenizle sohbet edin onların konuşmasına bile müsade etmemiş olursunuz
ben zaten bayramda gideceğim konum neden anlaşılmıyor cok mu karısık yazdm bilemedim :(

benm aklım ıbulandırıyor
ben senn yerinde olsam onu o fırsatı vermezdm o fırsat kolluyor koz arıyor sende onun eline fırsat veriyorsun koz veriyorsn
durduk yere ailem ile aram acılıyor
eşin burda sırf kendi egosunu düşünüyor ama diğer yandan da haklı maalesef
gitmek istemediğinde ona doldurması için hazır boşluk veriyorsun ha takmam diyorsan ok ama takıyorsunda
beni kötü biliyorlar vs diye bende gitmedim sırf muhatap olmamak için vs takmadım da ama bu tür insanlar aranıyor resmen
o yüzden inadına gittim bir kaç defa şimdi o köşe bucak kaçıyor biz varsak kv gelmiyor vs vs iş sende bitiyor anlayacağın :kahve:

eşine göre su an gitmeyerek ona fırsat veriyormuşum. amacınada ulaşıyormus
neden gitmiyorsun diyor
yani annem zaten burda olmuş olsa ist. gelmemiş olsa tamam gitmezdik
ama şimdi annem geldi bir gitmedik
ailemlede aran acılack gerek var mı diyor.
bende diyorum ki bana inat oda ist. geldiğinden beri ailesinin yanına gitmedi diyorum ..

haklısın nemesis. ama rahat bırakmıyorlar dirlik vermiyorlar. hergün yeni birşeylerini duyuyorm herşeyi boşver
ben zaten takmayı bıraktım eskisi gibi.. cocuguma evime bakıyorum. o zaman sorun ne diyeceksin.
eşime göre annesi ist. gelmiş. 4 aydır yokmuş
ben zaten bayramda gidecektim anlıyormsn o olsada gitcem olmasada orası kesin..
daha sonra zaten kv koca kıs burda görüşeceğim gideceğim geleceğim
bir sıkıntı var mı hayır yok
ama o insan varken gitmek istemiyorum migdem kaldırmıyor artık.. tamam gitme diyeceksin.. eşimde öle dedi. .sorun ne diyeceksin..
sorun eşimin son dedikleri..
ona göre annesi ist. gelmiş o var diye gitmiyormusuz bu yaptıgım sacmaymş yanı gitmeyerek ona taviz veriyormusum ben fırsat veriyormuşum
şimdi sorsan bana evet öyle
şimdi annesi geldi bir gitmedim diye yine kötü olan ben olacağım
eşim durduk yere ailemle aran acılıyor
neden ona o fırsatı veriyorsun ona inat git diyor..
sence eşim haklımı ?
yoksa aklımı mı bulandırıyor işte ben buna cevap ararken bana cok farklı cevaplar geliyor.
ben yoksa seni neden kırmak isteyim üzmek isteyim asla öyle bir niyetim yok sana karşı
bak sen beni iyi tanıyorsun. annemle aram nasıldır biliyorsun. annemin bu aralar rahatsızlıkları var. ciddide şeyler. cuma günü endeskopi ve kolonoskopi oldu. aklım çıktı narkozdan 30 dkda çıkması gerekirken 2,5 saatte zor çıktı diye. yani anne ne olursa olsun anne malesef. nasıl senin annen size hayatı dar etmesine rağmen hayatınızdan çıkaramıyorsun sen aynısı eşin içinde geçerli. eşin annesini 4 aydır görmemiş ve ne senin ne eşinin annenle sorunu yok. annenin misafiri ile sorununuz ama sen böyle yaparak hem eşini hem annesini cezalandırıyorsun. kv den ne oğlunu ne torununu göremedi aylardır. sanırım yine göremiyor. bayrama kadarda 10 gün daha bekleyecek torun ve evlat görmek için. neden çünkü sen misafirinden hoşlanmıyorsun. sen bekliyorsun ki kv atsın eltiyi evden hatta görümceyi de atsın mümkünse herkes senden taraf olsun. yok yani öyle bir şey yapmayacaklar. ha keşke kötüler cezalandırılsa ama yok bu kadar senedir olmadı bundan sonrada olmayacak. artık bir kaç senelik mevzuları boş verip önüne bakman lazım. bunlara kafayı takmayı bırakman lazım. git kv ne oynasın torunuyla. hasret gidersin oğlu ile. elti laf ederse de cevap belli. benim seninle konuşacak bir şeyim yok bir derdin varsa eşimle görüş de. başka tek kelime etmene laf sokmaya çalışmanada gerek yok.

Back
X