Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aylik geliri 5 bin tahminimce kenarda 90 bin tlsi var ama bana diyorki ilerde cayci kullanmayiz cunku cok elektirik yakar o dedi simdide diyorki 2 bucuktllik gelinlik aliriz diyor daha fazlasi asla olmaz diyor
Ayrıl onun elektriğine kadar neler vaeAylik geliri 5 bin tahminimce kenarda 90 bin tlsi var ama bana diyorki ilerde cayci kullanmayiz cunku cok elektirik yakar o dedi simdide diyorki 2 bucuktllik gelinlik aliriz diyor daha fazlasi asla olmaz diyor
Ilk biryere oturduk kahve ictim o cay icti baya iyi mekanlarmjs buralarsa dedi yani elitmi demek istedi anlamadim neyse ac misin birseyler yeseydik acsan dedi yok dedim ord tavla yok diye karsiya gecicektik oturmaya hesabi ben odeyim dedim olurmu oyle sey dedi odedi sonra karsiya gectik 3 cay ictik ama bana nargilede isteyelimmi dedi aradan biraz zaman gecti tatli isteyelim yersrn dedi ama yemedimBence cimri hem de cook. Bu konuda cok tecrubeliyim karsima bir suru insan cikti ve yuzde 90 i cimriydi. Ben genelde disardaki hal ve hareketlerinden cimri oldugunu anlardim. Yemege ciktigimda bi pastaneye gittigmde.. disarda nasil bu adam?
aynen katılıyorumNeye göre cimri ? Şahsen bana da çaycı çok gereksiz bir mutfak eşyası olarak gelir. Ha kimi kullanır memnundur ama bana göre gereksiz. 2500tlye fıstık gibi gelinlikler var. Bir insanın çok para kazanması onun savurgan olacağı anlamına gelmez.