- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.161
- 53
- 39
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
Sadık ama eşini aldatmış kötülük yapmıyor ama küfür ediyor bide kendine aşık sanıyorsun ya inanmak istediğin şey sana ilerde aldatılmak küfür hatta şiddet olarak geri dönecek bu adamın artısı filan yok o artılar senin kendini kandırmak için uydurduğun şeylerArtilari
1.tutkulu,asikken kedi gibi.senin icin dunyayi karsisina alir
2.cok seviyor.hediyeler aliyor,ince dusunceli,ozel gunleri kutlar
3.maddi durumu iyi,guclu biri
4.bi yaptiklarimi cekerim korkusu var.bu iyi mi bilemedim tabi de korkuyo kotuluk etmekten.hemen ozur diler
5.asikken dunyanin en sadik adami.kimseyle.konusmaz bile.öl de ölür.kedi gibi
Eksileri
1.esini aldatti evliyken.bunu yapma sebebi 2 cocuk var ve esi bosanmiyor.o da kendisine 2 cocuk vermis bir kadina her seye ragmen saygi duyuyor.esi bosanmayi yuksek bir meblag karsiligi kabul etmis de bosanmislar.ama sini surekli aldattigina ben sahittim.baska baska kadinlarla
2.esini aldattigi kadini da baskasiyla aldattigini biliyorum.lakin onlara asik degildi.
3.bana kufur etti.nedenini sordugumda sana saygi duymuyorum dedi.defalarca ozur diledi ama bu olaydan sonra iliskimi bitirdim.
4.cok fazla ozur diliyor.surekli kurici laflar edip yalvariyor.
Yanlis anlamissiniz kutfen bu sayfadaki.mesajimi okuyunYalnız özgüveninize hayran kaldım. Onunla olmak için özgürlüğünden vazgeçtiği, iki tane çocuk sahibi olduğu kadını aldatmış, daha sonra hayatına giren ve uğruna evliliğini büyük bir meblağ vererek bitirdiği kadınları saymıyorum bile. Seni aldatmayacağın garantisi sana olan aşkı mı yani. Eminim onlara hiç aşık olmamıştır. Bir sana aşık olmuştur. Sen inanmaya devam et.
Adamin daha once asik oldugi kadina davranislarini referans alarak yazdim.bana kesin asik demiyorum.etmeye cabalayayim mi en azindan denemedim demem diyorumSadık ama eşini aldatmış kötülük yapmıyor ama küfür ediyor bide kendine aşık sanıyorsun ya inanmak istediğin şey sana ilerde aldatılmak küfür hatta şiddet olarak geri dönecek bu adamın artısı filan yok o artılar senin kendini kandırmak için uydurduğun şeyler
Kendine aşık edebilsen bu olayların en başında ederdin adam o kadar olaylı hayat yaşamış şimdi mi farketti seni yani :) o kadar duruma şahitlik ettin nasıl miden kaldırıyor ya en kötüsü de ne biliyomusun küfür edip sana saygı duymadığını söylemesi sen bunu kaldırabiliyorsan buraya konu açman gereksiz zaten kabullenmişsin bide evlilik sadece senin düşüncen gibi bu adamın tekrar evlenmesi pek mümkün deil çok kaptırmışsın kendiniHanimlar ben yanlis ifade etmis olabilirim.adamin esiyle munasebeti bosanmadan yillar once bitmis evleri ayirmislar zaten.cocuk icin o eve gidip gelmis.es kisisi bosanmamis.o sebeple baskalarinile birliktelik.yani aldatma olmuyor aslina bakarsaniz.evler bile ayri.kiz arkadasini evet aldattigina sahidim.ama asik oldugu kadin vardi onu da cok sevdigine sahidim.onun icin dunyayi karsisina aldi.kadin buna kazik atti.mesela.o kadini hic aldatmamisti,kotu soz etmemisti.ben o kadindan yola cikarak,o kadina davranislarindan yola cikarak dedim.yani beni sevdigini soyluyor.bir sans vermeli miyim?denemek icin en azindan.kufur mevzusu bana saygisinin olmamasi ayrilik sebebim zaten.bununder demez ayrildim.ama diyorum ki mucadele etsem bana asik etsem.bu adama deger mi?kendime asik edebilirim.
Ya olaylari acikca taniniriz diye anlatamiyorum.adam bana asikti aslinda.ben nikahbdevam ediyor diye gorusmedim.yaptiklarini saymiyorum bile.cok fedakarlik yapti ama hayir dedim.asikti demeyeyim.seviyordu diyeyim.Kendine aşık edebilsen bu olayların en başında ederdin adam o kadar olaylı hayat yaşamış şimdi mi farketti seni yani :) o kadar duruma şahitlik ettin nasıl miden kaldırıyor ya en kötüsü de ne biliyomusun küfür edip sana saygı duymadığını söylemesi sen bunu kaldırabiliyorsan buraya konu açman gereksiz zaten kabullenmişsin bide evlilik sadece senin düşüncen gibi bu adamın tekrar evlenmesi pek mümkün deil çok kaptırmışsın kendini
Hanimlar ben yanlis ifade etmis olabilirim.adamin esiyle munasebeti bosanmadan yillar once bitmis evleri ayirmislar zaten.cocuk icin o eve gidip gelmis.es kisisi bosanmamis.o sebeple baskalarinile birliktelik.yani aldatma olmuyor aslina bakarsaniz.evler bile ayri.kiz arkadasini evet aldattigina sahidim.ama asik oldugu kadin vardi onu da cok sevdigine sahidim.onun icin dunyayi karsisina aldi.kadin buna kazik atti.mesela.o kadini hic aldatmamisti,kotu soz etmemisti.ben o kadindan yola cikarak,o kadina davranislarindan yola cikarak dedim.yani beni sevdigini soyluyor.bir sans vermeli miyim?denemek icin en azindan.kufur mevzusu bana saygisinin olmamasi ayrilik sebebim zaten.bununder demez ayrildim.ama diyorum ki mucadele etsem bana asik etsem.bu adama deger mi?kendime asik edebilirim.
Daha önce karısını aldatmış başka kadına aşık olmuş hangisi referans alınıyor burda :) sana aşık olup aldatmayacağı garantisinden eminmisin cidden En kötüsüde tüm bu olaylar yaşanıyorken senin izleyici olman adamın senden çekineceği hiç bir durum yok herşeyi bilip kabul eden pozisyondasın ayrıca bu referanslardan emin olsan konu açmazdın buraya adamın hiç bir tutar tarafı yok sanırım ayrıldığınız bir dönem başkasıyla görüşmüşsün ondan küfür etmiş sana ben 30 yaşındayım bir adam bana küfür etmeyi düşünemez bile bırak küfür etmeyi adamın alnını karışlarım kendine saygı duy gerisi de saygı duyar zatenAdamin daha once asik oldugi kadina davranislarini referans alarak yazdim.bana kesin asik demiyorum.etmeye cabalayayim mi en azindan denemedim demem diyorum
Alnini karisladim zaten.asla gorusmuyorum.ayrildigimizda biriyle beraber oldum.bunu kaldiramadi.ya bmiyorum bazen yukardakibarkadasin yazdigi gibi adam mi kalmadi basina bela alacaksin diyorum.birkrri de maddiyat nelere kadirsin yazmis alakasi yok.ona baksam maddi durumu dahabiyi olan biri var onla baslarim yani.alakasi yok.bu adamin asik olduginda ki tutkusuna vuruldum ben.tutkulu,akilli da bi adam.Daha önce karısını aldatmış başka kadına aşık olmuş hangisi referans alınıyor burda :) sana aşık olup aldatmayacağı garantisinden eminmisin cidden En kötüsüde tüm bu olaylar yaşanıyorken senin izleyici olman adamın senden çekineceği hiç bir durum yok herşeyi bilip kabul eden pozisyondasın ayrıca bu referanslardan emin olsan konu açmazdın buraya adamın hiç bir tutar tarafı yok sanırım ayrıldığınız bir dönem başkasıyla görüşmüşsün ondan küfür etmiş sana ben 30 yaşındayım bir adam bana küfür etmeyi düşünemez bile bırak küfür etmeyi adamın alnını karışlarım kendine saygı duy gerisi de saygı duyar zaten
Artilari
1.tutkulu,asikken kedi gibi.senin icin dunyayi karsisina alir
2.cok seviyor.hediyeler aliyor,ince dusunceli,ozel gunleri kutlar
3.maddi durumu iyi,guclu biri
4.bi yaptiklarimi cekerim korkusu var.bu iyi mi bilemedim tabi de korkuyo kotuluk etmekten.hemen ozur diler
5.asikken dunyanin en sadik adami.kimseyle.konusmaz bile.öl de ölür.kedi gibi
Eksileri
1.esini aldatti evliyken.bunu yapma sebebi 2 cocuk var ve esi bosanmiyor.o da kendisine 2 cocuk vermis bir kadina her seye ragmen saygi duyuyor.esi bosanmayi yuksek bir meblag karsiligi kabul etmis de bosanmislar.ama sini surekli aldattigina ben sahittim.baska baska kadinlarla
2.esini aldattigi kadini da baskasiyla aldattigini biliyorum.lakin onlara asik degildi.
3.bana kufur etti.nedenini sordugumda sana saygi duymuyorum dedi.defalarca ozur diledi ama bu olaydan sonra iliskimi bitirdim.
4.cok fazla ozur diliyor.surekli kurici laflar edip yalvariyor.
Hanimlar 11.sayfadaki cevabima gore yorum yaparsaniz burada saniyorum yanlis ifade ettim
Yorum icin tesekkurler.haklisin.o kadin icin yaptigi fedakarliklari gorunce sevebilme potansiyeline vuruldum diyebilirim sanirim.benimle ilgili kismini gec.o kadina bu kadar asik olabilen bi adam bana cekici geldi sanirim.Tatlım ben seni anladım da sen adamın karakterini anlamamışsın. Bu adam karısına aşık olmuşta evlenmiş ama yarı yolda bırakmış, güya aşkı biten kendisi olmasına rağmen, gerekirse ceketini alıp gidip boşanmak yerine aldatmayı seçmiş. Bahane evlilik kağıt üstündeydi. Hadi karısıda iki boynuzda adama taksaydı evlilik kağıt üstünde diye bakalım ne olurdu o zaman, o senin adam o zamanda beylik laflar edermiydi? Olsun kağıt üstünde evliliğimiz diye. Adamın asıl karakteri evlenirken değil ayrılırken belli olur. Sebebi ne olursa olsun nikahı altında kadın varken başkasıyla olan karaktersizdir. Ayrıca birde kadını dinle bakalım ne diyecek o aldatmalarla ilgili. Muhtemelen adam aldattı kadına maddi haklarını vermemek için boşanmadı en son işler ayyuka çıkınca vermeye mecbur kaldı. Bırakın artık şu romantik komedi hülyalarını, adamın karakteri bozuksa kimse için düzelmez. Hayatında birden fazla kadını aldatan adam gene aldatır. Hadi her şeyi geçtim adam sana küfür etmiş, sevmiyorum demiş bunlar unutulacak hazmedilecek şeyler mi de adamın aşkına inanıyorsun beraber olmaya niyetleniyorsun. Daha arada resmiyet yokken ilişkinin başında kafada kavak yerleri estiği dönemde sana bunu yapan ; ilerde ilişkiniz resmiyete bindiğinde yaşanan sıkıntılarda ne yapar hiç düşündün mü? Bence en iyi örnek geçmişteki evliliği. Sana da yapacağı o kadına yaptığından farklı olmayacak çünkü mal mu. Ha birde aşık olduğu kadın vardı değil mi kazık atmış adama ama onu aldatmamış. Burda sana iki soru bir aldatmadığını nerden biliyorsun. Sen adamın sana anlattığı ve gördüğün kadar biliyorsun. İki hadi aldatmadı diyelim o kadını aldatmaması seni de aldatmayacağının garantisini sana nerden veriyor ? Özür dilemek maharet değil asıl maharet kendini özür dileyecek konuma sokmamaktır bunu unutma. Ha bunlara rağmen yanmaya çok hevesliyim diyorsanda buyur yan biz tutmayalım.
işte sana değil o kadına aşık olmuş o kadar. Sorun orda anladığım kadarıyla sende o dönemde çevresindeymişsin ama seni değil onu tercih etmiş. Kaldı ki o kadınla evlenmemiş evlense ilişkisi monotonlaşınca ona yaptığıda karısından farklı olmayacaktı % 90. Bak evlilik uzun bir yol kimse evliği boyunca sürekli aşk pıtırcığı olmuyor. Önemli olan aşk monotonlaşsada karşındakine saygıyı yitirmemek. Senin adamda o yok.Yorum icin tesekkurler.haklisin.o kadin icin yaptigi fedakarliklari gorunce sevebilme potansiyeline vuruldum diyebilirim sanirim.benimle ilgili kismini gec.o kadina bu kadar asik olabilen bi adam bana cekici geldi sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?