Sizce bu adamla evlenilir mi evlenilmez mi?

Eee tabi ki evlenilmez. Sormaya gerek yok. Durum ortada. Adamın zengin olmak dışında hiçbir artısı yok. Sevmiyor diye aldattı diye birşey olmaz. Sevmediğin bir insanla birlikte olmazsın. Aldatmanın bahanesi olmaz. Zincirleme bir aldatma söz konusu. Karısını başka kadınla aldatıyor aldattığı kadını da yine bir başkası ile.

Ben cevresinde degikdim.ulkede bile degildim.2 yillik sure yoktum o sirada yasandi.ben donunce bana gekdi zaten.

Ee o zaman büyük aşkını nerden biliyorsunuzda sizi öyle sevmesini istiyorsunuz ilişki içinde ne yaşandı milletten adamdan duyduklarınızla bilemezsiniz. Neyse uzatmayayım geçmişi sabıkalı, size küfür eden, sebebi ne olursa olsun sevmiyorum diyen adamdan hayır gelmez. Tercih sizin.

Sevmiyorum demedi.saygi duymuyorum dedi.seviyorum diyor.su an ayriyiz zaten yalniz pisman olmak.istemiyorum.ileride biriyle mutlu oldugunu gorursem.icim.sizlar givi

Evet adam akıllı onu hepimiz anladık zaten kahin değilim ama burdan bile ne kadar acı çekeceğini görebiliyorum sen bilirsin ne diyeyim ki başka

Bu artı ve ekşi özellikler aynı adama aitse ya adam çift kişilikli ya da siz kafanızdan artı özellik uyduruyorsunuz.

Siz bu adamin seceresini nasil bu kadar net tutabildiniz? Hayir madem uzun suredir taniyorsunuz bide ben gireyim harememi dediniz.

Allahım akıl fikir ver bazı kadınlara
Hehe aşık değildi onlara
Sana çok aşık

Tutkulu erkek mi kalmadı canım benim? Tutkuyu bırak erkek mi kalmadı? Belli adamın karakteri güzel değil ama bir karizması var senin gözünde. Sen o karizmayı kendime aşık edebilir miyim diyorsun da hiç bulaşma bence bu işe. Bile bile lades edip işin sonunda yine sen üzüleceksin.

iyi mi kötü mü ben anlamadım?

evlilik birliği içindeyken başka kadınlarla birlikte olmuş ve bu bir aldatma...

size saygı duymadığını belirtmiş, sonradan özür dilemiş.

birlikte olduğu başka kadınlarıda aldatmış.

sizce evlenilir mi?

pekii asıl soru bu adam seninle niye evlensin? zaten istediği hayatı yaşıyor evlenip niye kendini kısıtlasın?

Mücadele etme, değmez. Adamın karaktersiz olduğunu anlaman için kazık yemen mi lazım ?

ASLA EVLENİLMEZ ASLAAAAA

Böylelerini bırak evlenmeyi, akrabagim olsa akrabaliktan reddederim. Yaptım da. Nikahlı karısına bunu yapandan, insanlık adına ne beklentin olabilir.. Iyyy evlerden ırak

Değil evlenmek evimin kapısından dahi içeri adım attırmam yok sevdiğini aldatmazmışmışş. Sevsin sevmesin hiç önemli değil hayatındaki birini aldatan insan her şeyi yapar. O yüzden hayır, değil evlenmek gönül bile eğlendirilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…