sizce bu aldatmak sayilirmi

Ee o kadar sayfayi bosuna mi okuttun bize tamam anlatmadin sevgiline noldu simdi masum musun

aldatmak sadece fiziksel olmuyor bence

haklısın böyle boş uydurma şeylerle uğraşacağıma, kendim için daha faydalı şeyler yapmalıyım
bence de :) bende burda bugün bayağı boş vakit geçirdim hergün burda millete yorum yapanlara ne demeli hiç mi işleri güçleri yok acaba

haaa birde şu var ben son yazdıklarımda dürüsttüm simdi bana yorum yapanlarn bdt de konu var çok utanıyorum diye kadın dört yıllık evli ve kaynina aşık Bni beğenmeyenler ona biraz akıl versinler s
Kendini kaynina asik olanla bir mi tutuyorsun? Ben ondan daha iyiyim diyorsun yani simdi öyle mi?

haaa birde şu var ben son yazdıklarımda dürüsttüm simdi bana yorum yapanlarn bdt de konu var çok utanıyorum diye kadın dört yıllık evli ve kaynina aşık Bni beğenmeyenler ona biraz akıl versinler s
bu ne böyle bee sidik yarıştırr gibi.. bak ben bii nane yedimm ama o ne yapmışşş hıh.. töbe töbe.

sanane benim hayatim dan ben normal olarak görüyorsam normaldir sen ilgilendirmez
kes çok konuşma terbiyesiz bizlerle dalga geçiyosun madem senın hayatın ne buralarda bizim okumamız yorum yapmamız için yazıyosun. sen şizofrensin bi dedigin diyerini tutmuyo bi doktora git bizle buralarda dalga geçicegine hasta

Dar görüşlüyüz evet kendimize öncelik ile saygımız vardır senin gibi geniş görüşlü bi onla takılırım bi bunla takılırım grup yaparım bunlarlada diye düşünmüyoruz.
aynen öyle bu kız çok terbiyesiz bi insan allah düşman başına vermesin böylesini.. utanmadan bide çarlıyo sizene diye hatsiz

haddini bil ağzımı bozdurma idiot sen üslubuna dikkat et evet senle dalga geçiyorum sende sazan gibi atliuorsin yorum yapmasan hiçbir şey olmayacak ama bir çirkinlik var içindeki yazıyorsun konu sahibi benim sende konumla ilgilenenme bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…