sizce bu aldatmak sayilirmi

Arayıştasın. Sırf karşı taraftan bir ilgi geldi diye acaba gitsem mi gitmesem mi diye düşünmeye vardıysa iş ilişki çıkmaza girmiştir.

kendi ağzınla söylüyosun terk edilmiş , aldatılmış.. ama aldatmamışşş

Bir tane yetmemeye basladi demek. Zamanla iki tane de yetmeyecek.

Çocuk kimsenin sınırlarını zorlama istersen...

hayır gitmedim sevgilim yapmaz öyle Bisey sanmam zaten tam emin değilim gidip.gitmemek konsunda beceremem de çünkü çocuk bilmiyor sevgilim olduğunu ve benimki de sürekli mesaj atar cevap gelemezse arar kararsiz kaldım

bu ne ya :S :S
algılayamadım 47 sayfayı da okuyacak gücüm yok şaka herhalde

Harbi senin algilarda ciddi sıkıntı var ya da hepimizle bi guzel dalga geciyorsun.. O ne demek be bu kadarcik dedigin sey aldatma farkinda misin bizi mi siniyosun ya bi git az otede oyna Allah Allahhhh sinir ettin ha
yorum yapmazsan sevinecegim

Harbi senin algilarda ciddi sıkıntı var ya da hepimizle bi guzel dalga geciyorsun.. O ne demek be bu kadarcik dedigin sey aldatma farkinda misin bizi mi siniyosun ya bi git az otede oyna Allah Allahhhh sinir ettin ha
zorlamamı okutturuyorlar sana

peki adresini ver gelip yerinde inceleme tespit yapalım
Allah'ım ya.
ilk mesajında biraz saf salak biri olduğunu ve algılama problemin olduğunu düşünmüştüm ama laflar da hazır yani gayet de anasının gözüsün belli ki

eevet o çocukla mesajlastim telden iki kez konustum yüzyüze gelmedim sevgilim yokken bunu yapmak istedim buraya konu actim açtığım konuda cok samimiydim Bilmiyordum yaptıklarımın aldatma olduğunu yorumlarinizdan anladım ki evet aldatmisim sonra sevgilime anlattim dedm o koskoca bir yalan nasıl anlatabilrim asla yapamaZdım onsuz olmazdi anlatmadim ayrılmadım o çocuğu heeyerden engelledim bir dha asla böyle şeylere kalkismiyorum sevgilimle mutluyum

Bu kadar herkese laf yetistiren konu sahibi de ilk defa görüyorum

Sakin ol cnm ya , bu ne hirs, herkese bi laf carpmalar bi didişmeler

Begenmediysen yorumlari çıkar gidersin , seni zorla tutan tok

Eline gecse saç baş bırakmıycan yolcan

haaa birde şu var ben son yazdıklarımda dürüsttüm simdi bana yorum yapanlarn bdt de konu var çok utanıyorum diye kadın dört yıllık evli ve kaynina aşık Bni beğenmeyenler ona biraz akıl versinler s

bide yalancısın sevgilime anlattım dedin hepimizi kandırdın
başta seni gerçek sanıp ciddi ciddi yorum yaptım ama sen herkesi kandırıyosun dalga geçmeye gelmişsin buraya
bi öyle bi böyle konuşuyosun anlattıklarının hiç birinin gerçek olduğuna inanmıyorum zaten yaşında belirsiz kk ajanları hemen çıkarmış ortaya : ) parmaklarıma klavyeme yazık

yazmabebeğim zorla mı git işine gücüne bak spor yap kitap oku başka konulara yorum yap bu liste böyle uzayıp gider

şaka yapıyorsun :))))))))))

aldatmakta olmuyor bu bence ALDATMANIN TEZYE KIZI oluyor :))))))) sinemaya gidersen de KIZ KARDEŞİ OLUR birşey değil yani :))))))) ama alt üst yaparsan ALDATMA OLUR

hani bilmediğin için yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…