Ya kim olirsa olsun bana esime tabi ailmin disinda ben kimseye canim demem bilhassa ozledim ASLA!yani bende iş arkadaşıma yahut hastama canım diyeyim o zaman olur mu? ne saçma şey!aynı durumda siz olsaydınız eşiniz 'bu arkadaslığı' değil onaylamak görmezden gelir miydi bence burnunuzdan getirir rezil ederdi.asla sevdiğim adamdan başka adama canım demem kesinlikle (bebek olan hastalarım müstesna:) ),o da başkasına diyemez kızkardeşi gibi gördüğü biri bile olsa..derse de dediğine pişman ederim.güvensizlikten sanmayın nasıl ki her önüne gelene baba diyemiyorsanız herkese de canım diyemezsıniz.şahsi kanaatim
Nedense size katilmiyorum CANIM LAR OZLEDIMLER var ortada yani niye dertini elin kadina anlatyr bir sorun varsa ciftler birbirlerinden bisi saklamamalari yoksa bu yalana dolana giriyor yani msjlasmalr konusmalar hic masumca gelmiyor nedenseEvli değilim ama bence bu aldatma değil.
Dertleri anlatmış olması boşluğuna gelmiş olabilir çünkü bazen insan hiç tanımadığı bir insana dertlerini çok daha kolay açabiliyor.Özellikle de net ortamında çünkü nette karşı tarafı engellediğiniz de her şey bitiyor siz istemediğiniz sürece o kişi hayatınıza geri dönemiyor ve anlatmış olmakla kalıyorsunuz.Eğer karşı taraf bi derdini paylaştıysa eşiniz de o an kendi derdini kolaylıkla paylaşmış olabilir.
Hic mi hoslanmadin kadindan,hic mi icin ciz etmedi diyorum,gece yarilari uykusundan kaldirip sorular soruyorum "neden yabanci bir kadina "canim" dedin diyorum,"bilmiyorum bosluguma mi geldi bilemiyorum ama ona karsi duygusal birsey beslemedim ne olur kapatalim unutalim uzuluyorum" diyor
Masum degil diyor zaten kendisi de,nasil boyle bir hataya dustum inan ben de anlayamiyorum diyor ama arkadasliktan baska birsey olmadi aramizda ki o da hos olmadi olmasaydi iyiydi diyor,surekli sormaktan sherlock holmes culuk oynamaktan da sikildim 15 gundurNedense size katilmiyorum CANIM LAR OZLEDIMLER var ortada yani niye dertini elin kadina anlatyr bir sorun varsa ciftler birbirlerinden bisi saklamamalari yoksa bu yalana dolana giriyor yani msjlasmalr konusmalar hic masumca gelmiyor nedense
Peki ne yapmaayi dusunuyorsun canimMasum degil diyor zaten kendisi de,nasil boyle bir hataya dustum inan ben de anlayamiyorum diyor ama arkadasliktan baska birsey olmadi aramizda ki o da hos olmadi olmasaydi iyiydi diyor,surekli sormaktan sherlock holmes culuk oynamaktan da sikildim 15 gunduranladigim bu iki salak birbirlerinden hoslandilar itiraf edemeseler de ama adina dertlesme dediler, bulmasaydim nereye giderdi artik hic bilmiyorum
Kizarim kiyameti koparirim diye saklamis guya,boylesi daha mi iyi oldu simdi,gorseydim mesajlarinizi inanirdim dedim ama nafile giden gitmisHoslantiya donmuş bir arkadaslik olmuş sanirim ama madem sorun yoktu neden konusmalari silmiş ki
Aralikta 3.cocugumu dogurucam nasipse, once defol bu evden Tr ye de donmiycem bosanmiycam da bana burda bakicaksin dedim,ayaklarima kapandi herseyim senin ne olur beni birakma ben birsey yapmadim dedi, 3 cocukla nereye donersin ki babaevine nasil sigarsin,muhendislik okudum ama 34 yasindan sonra kim Tr ye yeni donmus birine is verir.evdeyim iste zaman zaman delleniyorum zaman zaman duruluyorum, esim her zamanki gibi cok ilgili bana karsi da cocuklara karsi da,hatta fazla ilgili ki o da suphelendiriyor :) niye bu kadar iyisin yapma bu capkin erkek davranisidir diyorum e direkten dondum kapinin onune koyuyordun beni diyor,bilmiyorum iste takipteyim paranoyaklastim iyicePeki ne yapmaayi dusunuyorsun canim
Kizarim kiyameti koparirim diye saklamis guya,boylesi daha mi iyi oldu simdi,gorseydim mesajlarinizi inanirdim dedim ama nafile giden gitmis
Soyledim, o da esinden korktugu icin silmis diyaloglari ama cidden cogu anlattiklari seyler esiminkilerle uyuyor ama fazlasi varsa da bilemiyorum ne sakliyorlar ote tarafta gorucez artikkadından elinde ne kadar konuşma kaydı varsa vermesini isteyin..madem masum bi arkadaşlıktı, benim eşim silmiş,siz gönderin diyaloglarınızı diyin.... ikna olmazsam kocamı boşayacağım ama sizin de yanınıza kalmayacak,kocanız da herşeyi öğrenecek...diyin..tutuşşsun
Bisey diyemm cnm takipte kal yuz vermeAralikta 3.cocugumu dogurucam nasipse, once defol bu evden Tr ye de donmiycem bosanmiycam da bana burda bakicaksin dedim,ayaklarima kapandi herseyim senin ne olur beni birakma ben birsey yapmadim dedi, 3 cocukla nereye donersin ki babaevine nasil sigarsin,muhendislik okudum ama 34 yasindan sonra kim Tr ye yeni donmus birine is verir.evdeyim iste zaman zaman delleniyorum zaman zaman duruluyorum, esim her zamanki gibi cok ilgili bana karsi da cocuklara karsi da,hatta fazla ilgili ki o da suphelendiriyor :) niye bu kadar iyisin yapma bu capkin erkek davranisidir diyorum e direkten dondum kapinin onune koyuyordun beni diyor,bilmiyorum iste takipteyim paranoyaklastim iyice
Normalde hic kadinlarla boyle samimi konusamazdi bu lanet oyunda kendinden buyuk kadinlarla bir mahsuru yok diye dusunup konustukca acilmis, espri falan yapar olmus populer olmus anlayacaginiz ve bu hosuna gitmis ergen oglanlar gibi,bu kadinla da muhabbet kurunca artik nereye kadar yuruduler bilmem almis yurumus, ve tum bunlardan (ki kökü kişa dayaniyor) benim hic haberim yok,sabaha kadar makale yaziyor saniyorum,sanirim bu da benim handikapim olduBisey diyemm cnm takipte kal yuz verme
Hic mi bellli etmiyordu ne bileyim hissettirtmiyormuyduNormalde hic kadinlarla boyle samimi konusamazdi bu lanet oyunda kendinden buyuk kadinlarla bir mahsuru yok diye dusunup konustukca acilmis, espri falan yapar olmus populer olmus anlayacaginiz ve bu hosuna gitmis ergen oglanlar gibi,bu kadinla da muhabbet kurunca artik nereye kadar yuruduler bilmem almis yurumus, ve tum bunlardan (ki kökü kişa dayaniyor) benim hic haberim yok,sabaha kadar makale yaziyor saniyorum,sanirim bu da benim handikapim oldu
Normalde hic kadinlarla boyle samimi konusamazdi bu lanet oyunda kendinden buyuk kadinlarla bir mahsuru yok diye dusunup konustukca acilmis, espri falan yapar olmus populer olmus anlayacaginiz ve bu hosuna gitmis ergen oglanlar gibi,bu kadinla da muhabbet kurunca artik nereye kadar yuruduler bilmem almis yurumus, ve tum bunlardan (ki kökü kişa dayaniyor) benim hic haberim yok,sabaha kadar makale yaziyor saniyorum,sanirim bu da benim handikapim oldu
Tabiki, ayni seyi ben yapmis olsaydim canim seni ozledim deseydim diyorum sen farklisin,sen sinirlarini bilirsin hem kadinla erkek bir degil diyor, neden seninki de zina benimki de zina diyorum,tabi olmasaydi iyiydi hata ettik diyor ama fiili olarak evden kovmadigim yada Tr ye donmedigim icin olsa gerek gayet rahat davranislari,basinin etini yemedigim zamanlarda gayet mutlu,askim diyor baska sey demiyorolayı sadece kendi açınızdan düşünün derim ya da konuştuğu kadının kocası gözünden bakın olaya. eğer siz böyle bir şey yapmış olsaydınız, eşiniz yakalasaydı sizi ve masumca "öyle dertleştik işte. canım da öylesine dedim" deseniz anında bir yumruk yemiştiniz veya ağır hakaretler sonrası ben yapamıyorum cümleleri ve ayrılma olurdu. erkek kendince olayı masumlaştırıyor nedense ama iş kadına gelince sen annesin, kadına yakışmaz, erkekle kadın bir değil falan. toplumun baktığı açıdan bakmak istemiyorum. dini açıdan bakmak istiyorum olaya ve eşinizin yaptığı şey hiç uygun değil.
ayrıca şunu düşündüm şu an. bir kadın gerçekten erkek sorun yaratmadıkça rahatını bozmuyor veya aklı karışmıyor. eşiyle gayet mutlu. genelde bu ilişkilere bi pislik karıştıran erkekler oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?