Sizce bu bir aldatma mi ?

Pişmanım. Bir daha ksybedemem seni diyor gerçekten pişman değil midir

yeni bir kapı açmak istemiş kendine senin kapınıda aralık bırakmış..ya o ya sen..diğer kızın nişanlı olması ve kendini reddetmesi tekrar sana dönmesine yol açmış..şimdide kıvırıyor..besbelli girmiş kızın facesine yazmış..umduğunu bulamamış onda..bence sana geri dönsede senden sıkılıp bir başkasına gider bu kişi..bence aldatmanın daniskası..boşver onu erkek çok bu dünyada..

acik soylemek gerekirse adam sevdigi kiza gitmis olmazsa dye sizi garanti icin bekletmis bakms kiz istemiyor oda size donmus seviyorum diuor.ha su var ki yorumlrdan anladgm kadariyla siz hala seviyorsunuz ve sizi haketmeyen o kisiye doneceksiniz.burda herkez gozunuzu acmaya calsms ama direniyorsunuz

hakkinizda hayirlisi olsun...

Zaten bu kızdan ne eksiğim var diye bunalıma girmiştim

hiçbir eksiğin yoktu hatta fazlan bile vardır ama erkek milleti işte canım, onun istedğinde git istedğinde gel olmaz böyle şeyler, kesin kararlıysan geri dönme oda anlasın senin değerini

Peki gerçekten istemiyor olsa 3 sene neden peşimde koştu ben bunu anlamıyorum

hiçbir eksiğin yoktu hatta fazlan bile vardır ama erkek milleti işte canım, onun istedğinde git istedğinde gel olmaz böyle şeyler, kesin kararlıysan geri dönme oda anlasın senin değerini

Zaten dönmedim.kac defa hat değiştirdim 3 sene oldu hala Hayır diyorum ona ama onu tam olarak unutamiyorum

Aklımla kalbim kavga ediyor düzelir belki pişman hala peşinde diyor

aldatmak için bi bakış değil beyinde ki bi düşünce bile yeterli benim için..
aldatılmışsınız..
aynı nehirde iki kez yıkanılmaz bence tekrar başlamayın..

aldatılmadan ziyade kandırma. kandırmış seni. yani sevgili olarak değil insan olarak aldatmış.

ilk yazdığına bakarak cevap verdim, yorumlara bakamadım. ama kesinlikle böyle insanları alma hayatına.

sevgiler.

Peki gerçekten istemiyor olsa 3 sene neden peşimde koştu ben bunu anlamıyorum

koşa koşa yorulmuş..yada hevesi kalmamış..yada maymun iştahlı...bazı insanlar zoru sever kovalamayı sever..kovaladıkları ellerine geçince ne heves kalır ne adrenalin..

Valla canım aklın varsa barışma derim resmen kullanmış. Erkeklerin iki güzel sözüne kanan kızlardan olma. Karakterini sergile sağlam dur karşısında. Emin ol o peşinden koşmaları bitecek.

Bende bundan korkuyorum barışınca yine başa dönüp aynı şeyleri yaşamaktan

bırak gitsin...aynısını yine yapar sadık değil..bir ona bir sana sen olmadın tekrar başkasına..bu erkeklere kadın kız çok..yani onlar öyle düşünüyor..erkekler yalnız kalmayı istemez..

Öyle yapıyorum istemiyorum diyorum 3 senedir tersliyip reddediyorum ams kalbim bi tuhaf oluyor

Tatlım o hissettiğin şey sana gösterilen ilginin hoşuna gitmesi. Sana yalvarması gururunu okşuyor belli ki. Ve bu durumdan da hoşnutsun. Kim olsa hoşnut olur. Yalnız sonunu ben burdan görüyorum.sonunu bildiğin bişey için Riske girip kendini boş yere yıpratma.

evet, malesef ki aldatılma.
kız kabul etseydi devamı gelirdi, kabul edilmediği için tekrar geri dönmüş.

Biz ayrı şehirlerdeyiz ama seneye aynı yerde olucaz aynı yerde olunca hersey değişir düzelir diye düşündüm yanında olunca ne bilim .Sonun farklı olacağını bilsem 3 sene önce barisirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…