- 18 Nisan 2015
- 250
- 76
- 18
- Konu Sahibi Badgirlunicorn
-
Ben aile kavramına çok uzağım öyle kalabalığa hiç girmedim. İlerde ne yapıcam bilmiyorum bide alttan alamam insanları bi yerden sonra kesin çok sorunlu olcak evliliğimCok onemli bir sorun. Bayram yılbaşı vs ailesiyle olmak istediğinde bile büyük olay olur. Sen alışık değilsen yapamazsin
Mesela nasıldı nişanda falan ortam anlatır mısınız? Hep bunları merak etmişimdirBide sen şimdiden mantığını devreye sokmuşsun demek ki bişey hissedemiyosun zorlama sakın mesela benim eşim konuşurken dikkat et seni merak ederim gittiğin yeri haber ver bende sana haber veriyim derdi aaa beni ne kadar düşübüyo diye havalara uçardım ne safmışım diyorum bazen:) adam beni kandırmış aşık olunca mantık çoktan uçuyo gidiyo düşünemiyosun diyorumya benim aileme ters bi aile oldukları ta nişanda belliydi ama eşimi seviyorm diye gözüm gerçekleri görmedi
Kişi aileden bağımsız değerlendirilemez, aldığı kültür görgü görenek o aileye ait neticede. evlilikte çok çok önemli bunlar, şimdi anlaşıyorsundur ama evlenince farklı olurSizce bi kişiyi ailesiyle ve kültürüyle yargılamak doğru mu? Yani şöyle anlatayım benim bi talibim var ve gerçekten görüp görebileceğim belki de en efendi en en seviyeli insanlardan biri. Ama aile yapılarımız yaşantılarımız çok farklı. Mesela sanırım o tutucu biri bazı konularda ama ben öyle değilim alıştığım belli şeyler var bana karışılmasını asla kabullenemem vs. Artı ailesi kalabalık bi aile ve onlara düşkün. Ben yapamam öyle bi ailenin içinde hiç görmedim çünkü akrabalık ilişkilerini falan benim ailem çok küçük çünkü. Ama bunun dışında kendisine bakıyorum ve çok efendi çok iyi biri ve anlaşıyoruz bunlar dışında. Sizce bu anlattıklarım çok büyük sorunlar mı? Yani bu kişiyi tek başına sadece kendisiyle mi değerlendirmeliyim yoksa ailesiyle birlikte mi?
Aynen zaten öyle de bi durum var. Yani fazla efendi olmak da biraz insanı itebiliyor. Bi de sanki ailesine düşkün oluyolar böyleleriAile yapısı kültür hayata bakışı , inanın bunlar çok önemli şeyler...
Efendi saygılı insan olması güzel...
Ama sizin kiminle nasıl mutlu olabileceğiniz en iyi siz bilirsiniz...
Şahsen ben efendi olması bir yana , açıkgöz girişken, konuşkan , sus pus içine kapanık değil de ...Ben den akıllı zeki hayata tabiri caizse bnk atmış tercih ediyorum...
Bu sadece bir örnek , kısacası senin tercihin nasıl bir erkek çok önemli, bir ömür geçireceğiniz bir insan umuduyla yola çıkacaksınız...Aileler için genelde efendi sessiz olması çok önemli, ama günümüzdeki kadınlar için yeterli olmayabiliyor...
Birazcık sıkıcı olabilirler gibi ...
Size ne kadar yansıttığına bağlı, şimdi değil de ileride sorun olabilir dikkatli olun adam tanımadığınız birine dönüşebilir.Sizce bi kişiyi ailesiyle ve kültürüyle yargılamak doğru mu? Yani şöyle anlatayım benim bi talibim var ve gerçekten görüp görebileceğim belki de en efendi en en seviyeli insanlardan biri. Ama aile yapılarımız yaşantılarımız çok farklı. Mesela sanırım o tutucu biri bazı konularda ama ben öyle değilim alıştığım belli şeyler var bana karışılmasını asla kabullenemem vs. Artı ailesi kalabalık bi aile ve onlara düşkün. Ben yapamam öyle bi ailenin içinde hiç görmedim çünkü akrabalık ilişkilerini falan benim ailem çok küçük çünkü. Ama bunun dışında kendisine bakıyorum ve çok efendi çok iyi biri ve anlaşıyoruz bunlar dışında. Sizce bu anlattıklarım çok büyük sorunlar mı? Yani bu kişiyi tek başına sadece kendisiyle mi değerlendirmeliyim yoksa ailesiyle birlikte mi?
Çok özgüvenli de olmayabilir , önada dikkat et canım , zira beceriksiz pısırık erkekse çok çekilmiyor malumAynen zaten öyle de bi durum var. Yani fazla efendi olmak da biraz insanı itebiliyor. Bi de sanki ailesine düşkün oluyolar böyleleri
kıyafet tarzı bile farklıydı benim ailem kapalı o tarafta kapalı ama itici bişeyler vardı mesela benim annem tenezzül etmez ama kayınvalide takı merasiminde yanımıza çıktı altınları topladı kendi neymiş onda durcakmış falan bide önceden bu muhabbet geçmişti kinse karışmayacaktı öyle anlaşmıştık daha sonra oyunları bile beni sinir etmişti kendimi o aileden farklı görüyodum doğum yaptım daha haftam dolmadan geçmiş olsuna geldi herkes bizde en en yakınlar gelir oda çok nadir ama benimkinde kayınbabamın teyzesi halasının kızına kadar geldi düşünebiliyomusun tamam beni sayıp geliyolarda ama ben bi düzeliyim yani ailen gibi olmuyo farkedemiyosun içine girmedikçeMesela nasıldı nişanda falan ortam anlatır mısınız? Hep bunları merak etmişimdir
Bence cok buyuk sorunlar.bir erkekle sadece efendi oldugu icin evlenilmez.hoslanmadigin kalabalik iliskiler ve ozgurlugunun kisitlanmasi gercekten buyuk sorun olur.o sorunlar başlayinca da zaten ne efendilik kalir ne iyilik...Sizce bi kişiyi ailesiyle ve kültürüyle yargılamak doğru mu? Yani şöyle anlatayım benim bi talibim var ve gerçekten görüp görebileceğim belki de en efendi en en seviyeli insanlardan biri. Ama aile yapılarımız yaşantılarımız çok farklı. Mesela sanırım o tutucu biri bazı konularda ama ben öyle değilim alıştığım belli şeyler var bana karışılmasını asla kabullenemem vs. Artı ailesi kalabalık bi aile ve onlara düşkün. Ben yapamam öyle bi ailenin içinde hiç görmedim çünkü akrabalık ilişkilerini falan benim ailem çok küçük çünkü. Ama bunun dışında kendisine bakıyorum ve çok efendi çok iyi biri ve anlaşıyoruz bunlar dışında. Sizce bu anlattıklarım çok büyük sorunlar mı? Yani bu kişiyi tek başına sadece kendisiyle mi değerlendirmeliyim yoksa ailesiyle birlikte mi?
Ailesiyle değerlendir.Bu farklar çokk sorun olur tahmin edemeyeciğin kadar.Benzer bir aile( ve kültür )bulmak mutluluk şansını artırır.Sizce bi kişiyi ailesiyle ve kültürüyle yargılamak doğru mu? Yani şöyle anlatayım benim bi talibim var ve gerçekten görüp görebileceğim belki de en efendi en en seviyeli insanlardan biri. Ama aile yapılarımız yaşantılarımız çok farklı. Mesela sanırım o tutucu biri bazı konularda ama ben öyle değilim alıştığım belli şeyler var bana karışılmasını asla kabullenemem vs. Artı ailesi kalabalık bi aile ve onlara düşkün. Ben yapamam öyle bi ailenin içinde hiç görmedim çünkü akrabalık ilişkilerini falan benim ailem çok küçük çünkü. Ama bunun dışında kendisine bakıyorum ve çok efendi çok iyi biri ve anlaşıyoruz bunlar dışında. Sizce bu anlattıklarım çok büyük sorunlar mı? Yani bu kişiyi tek başına sadece kendisiyle mi değerlendirmeliyim yoksa ailesiyle birlikte mi?
Sizce bi kişiyi ailesiyle ve kültürüyle yargılamak doğru mu? Yani şöyle anlatayım benim bi talibim var ve gerçekten görüp görebileceğim belki de en efendi en en seviyeli insanlardan biri. Ama aile yapılarımız yaşantılarımız çok farklı. Mesela sanırım o tutucu biri bazı konularda ama ben öyle değilim alıştığım belli şeyler var bana karışılmasını asla kabullenemem vs. Artı ailesi kalabalık bi aile ve onlara düşkün. Ben yapamam öyle bi ailenin içinde hiç görmedim çünkü akrabalık ilişkilerini falan benim ailem çok küçük çünkü. Ama bunun dışında kendisine bakıyorum ve çok efendi çok iyi biri ve anlaşıyoruz bunlar dışında. Sizce bu anlattıklarım çok büyük sorunlar mı? Yani bu kişiyi tek başına sadece kendisiyle mi değerlendirmeliyim yoksa ailesiyle birlikte mi?
Anlayabiliyorum anlattıklarınızı. Gerçekten büyük sorunlar bunlar yaÜ
kıyafet tarzı bile farklıydı benim ailem kapalı o tarafta kapalı ama itici bişeyler vardı mesela benim annem tenezzül etmez ama kayınvalide takı merasiminde yanımıza çıktı altınları topladı kendi neymiş onda durcakmış falan bide önceden bu muhabbet geçmişti kinse karışmayacaktı öyle anlaşmıştık daha sonra oyunları bile beni sinir etmişti kendimi o aileden farklı görüyodum doğum yaptım daha haftam dolmadan geçmiş olsuna geldi herkes bizde en en yakınlar gelir oda çok nadir ama benimkinde kayınbabamın teyzesi halasının kızına kadar geldi düşünebiliyomusun tamam beni sayıp geliyolarda ama ben bi düzeliyim yani ailen gibi olmuyo farkedemiyosun içine girmedikçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?