yaren 25 yaşındasın 15 yaşında gibi davranmaYaklaşık 1,5 sene önce bir çocukla tanıştım ve birkaç ay sonra aramızdaki ilişki derinleşti. Çocuk bana karşı çok iyi davranıyordu. Daha sonra biz çıkmaya başladık fakat bu, sosyal medyada hep sarışın ve büyük göğüslü kadınları takip etmeye başladı. Ama o kadar fazla böyle kadın takip ediyordu ki, 9 takipçisi varsa hepsi kadındı, abartmıyorum. Biz hep bu konuyla alakalı kavga ediyorduk. O da bahane olarak “Sen de erkekleri takip ediyorsun, ben bir şey demiyorum.” diyordu. Fakat benim takip ettiklerim ya kendi akrabalarım ya da arkadaşlarımdı. Yine de kavga etmeyelim diye hepsini çıkartıyordum. O da kızları çıkartıyordu fakat birkaç gün içinde tekrar kız ekliyordu.
Bu durumdan sıkılıp ondan ayrılmak istedim. O zamanlar onun sınav senesiydi. Ayrıldıktan birkaç ay sonra onunla tekrar iletişime geçtim çünkü o bana yazmıştı. Tekrar konuşmaya başladık, hâlâ beni sevdiğini söylüyordu. Sınav senesinde onu terk ettiğim için bana kızgındı, her gün beni düşündüğünü söylüyordu. Biz bununla tekrar flört aşamasına geçtik. Her şey yine güzeldi fakat bu yine kız takip etmeye başladı ve yine her gün bu konuyla alakalı kavga etmeye başladık. Ona ne zaman kızları çıkart desem, beni terk etmemle alakalı bana laf söylüyordu.
Birkaç ay sonra ben buna “Biz şu an neyiz?” diye sordum. Çünkü birbirimizi kıskanıyorduk ve bana “Güzelim, yavrum.” falan diyordu. Ben bunu diyince, “Ben şu an sevgili istemiyorum, beni terk ettin. Senin yüzünden sınava bile çalışamadım, mevzuna kaldım. Ben şu an sevgili istemiyorum.” dedi. Ben de sinirlendim, “Beni oyalıyorsun.” dedim. O da “Beni terk etmeseydin.” falan dedi ve beni takipten çıkarttı. Hesabına baktığımda sadece kızları takip ettiğini gördüm. Ama hâlâ ona yazmak, onunla konuşmak istiyorum.
Bu arada benim aile problemlerim olduğunda ona yazıyordum ama beni önemsemiyordu bile, “Ne yapayım yani?” falan diyordu
Azıcık gururlu ol ya ne aşığı? Ne sevmesi? Kafanı kullan birazYaklaşık 1,5 sene önce bir çocukla tanıştım ve birkaç ay sonra aramızdaki ilişki derinleşti. Çocuk bana karşı çok iyi davranıyordu. Daha sonra biz çıkmaya başladık fakat bu, sosyal medyada hep sarışın ve büyük göğüslü kadınları takip etmeye başladı. Ama o kadar fazla böyle kadın takip ediyordu ki, 9 takipçisi varsa hepsi kadındı, abartmıyorum. Biz hep bu konuyla alakalı kavga ediyorduk. O da bahane olarak “Sen de erkekleri takip ediyorsun, ben bir şey demiyorum.” diyordu. Fakat benim takip ettiklerim ya kendi akrabalarım ya da arkadaşlarımdı. Yine de kavga etmeyelim diye hepsini çıkartıyordum. O da kızları çıkartıyordu fakat birkaç gün içinde tekrar kız ekliyordu.
Bu durumdan sıkılıp ondan ayrılmak istedim. O zamanlar onun sınav senesiydi. Ayrıldıktan birkaç ay sonra onunla tekrar iletişime geçtim çünkü o bana yazmıştı. Tekrar konuşmaya başladık, hâlâ beni sevdiğini söylüyordu. Sınav senesinde onu terk ettiğim için bana kızgındı, her gün beni düşündüğünü söylüyordu. Biz bununla tekrar flört aşamasına geçtik. Her şey yine güzeldi fakat bu yine kız takip etmeye başladı ve yine her gün bu konuyla alakalı kavga etmeye başladık. Ona ne zaman kızları çıkart desem, beni terk etmemle alakalı bana laf söylüyordu.
Birkaç ay sonra ben buna “Biz şu an neyiz?” diye sordum. Çünkü birbirimizi kıskanıyorduk ve bana “Güzelim, yavrum.” falan diyordu. Ben bunu diyince, “Ben şu an sevgili istemiyorum, beni terk ettin. Senin yüzünden sınava bile çalışamadım, mevzuna kaldım. Ben şu an sevgili istemiyorum.” dedi. Ben de sinirlendim, “Beni oyalıyorsun.” dedim. O da “Beni terk etmeseydin.” falan dedi ve beni takipten çıkarttı. Hesabına baktığımda sadece kızları takip ettiğini gördüm. Ama hâlâ ona yazmak, onunla konuşmak istiyorum.
Bu arada benim aile problemlerim olduğunda ona yazıyordum ama beni önemsemiyordu bile, “Ne yapayım yani?” falan diyordu
Yaren mezuna kalmak falan diyorsa, 18 yaş civarı da olabilir. Malum lise diplomasını aldıktan sonra üniversite sınavını kazanamayanlar "mezuna kalmak" diye bir kavram uydurdular son yıllarda.yaren 25 yaşındasın 15 yaşında gibi davranma
niye mezuna kaldığı konusundan belliYaren mezuna kalmak falan diyorsa, 18 yaş civarı da olabilir. Malum lise diplomasını aldıktan sonra üniversite sınavını kazanamayanlar "mezuna kalmak" diye bir kavram uydurdular son yıllarda.
gerçekten beni seviyor mu diye soruyor musunuz ya adam sadece hayatında tutuyor o kadar ortada sevgiyi geçtim saygı bile yokYaklaşık 1,5 sene önce bir çocukla tanıştım ve birkaç ay sonra aramızdaki ilişki derinleşti. Çocuk bana karşı çok iyi davranıyordu. Daha sonra biz çıkmaya başladık fakat bu, sosyal medyada hep sarışın ve büyük göğüslü kadınları takip etmeye başladı. Ama o kadar fazla böyle kadın takip ediyordu ki, 9 takipçisi varsa hepsi kadındı, abartmıyorum. Biz hep bu konuyla alakalı kavga ediyorduk. O da bahane olarak “Sen de erkekleri takip ediyorsun, ben bir şey demiyorum.” diyordu. Fakat benim takip ettiklerim ya kendi akrabalarım ya da arkadaşlarımdı. Yine de kavga etmeyelim diye hepsini çıkartıyordum. O da kızları çıkartıyordu fakat birkaç gün içinde tekrar kız ekliyordu.
Yazdığını okuduğumda liseli falan sandim 25 miymis….yaren 25 yaşındasın 15 yaşında gibi davranma
öyle yazıyor.Yazdığını okuduğumda liseli falan sandim 25 miymis….
Yaren mezuna kalmak falan diyorsa, 18 yaş civarı da olabilir. Malum lise diplomasını aldıktan sonra üniversite sınavını kazanamayanlar "mezuna kalmak" diye bir kavram uydurdular son yıll
Ya 25 değilim rastgele girdim yaşımı 18 yaşındayım bennYazdığını okuduğumda liseli falan sandim 25 miymis….
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?