sizce bu durum normal mi?

Valla sorununu ilk okumaya başladığımda sonunun "acaba nişanlım eşcinsel mi" şeklinde biteceğini düşündüm. Kimseyle olmamış, kimseye bakmıyor, şeytan !!! harici rüyada kimse yok. :)))))))))))))))))))

Ama ne hikmetse arkadaşla evlenmeden birlikte olmak istiyor ne garip bir tezat...

Sana söylemesi saçma olmuş ama sonuçta sormuşsun...
Yani kusura bakma ama haksızsın çok fazla abartmışsın...
Ne rüya göreceği elinde değil sonuçta dimi?

Başka kızların mı hayalini kuruyor da rüyasında görüyor bu adam diye düşünmüş olabilirsin tatlım ama bu öyle bir şey değil,kaldı ki rüyalarımızın hepsi bilinç altımızdan kaynaklanmaz.Bazen alakasız rüyalar görürüz ve 'bu da nereden çıktı şimdi' diye düşündüğümüz olur...Bana kalırsa bu dargınlığı bitir çünkü bu olağan birşey

çok abartmışsın:26: rüya bu yani kim rüyasına hükmedebilir kirüyalarımızı seçemeyiz ki
çok gereksiz bir alınganlık yapmışsın bence bir an önce git nişanlının gönlünü al

Tüm yorumları ve sonradan yazdığınız mesajları okumadım ancak şunu diyebilirim; herşeyi böyle büyütürseniz boşyere ve büyük tartışmalara imza atarsınız ilişkiniz boyunca...
Eğer böyle bir konuşmayı bile kıskançlık konusu yapabilecek kadar kıskançsanız bir destek alabilirsiniz bir uzmandan çünkü bu size zarar....

Kızzzzzzzz benim bile rüyama giriyor yabancı erkekler ayoooolll....
Ama dendiği gibi, tanımadığım kişiler oluyor.
Yani benim anlamadığım rüya bu...
Aman diyim canım, şimdi böyle bir rüyadan kıyamet koparıyorsun yarın bir gün aldatılırsan müstahak olur sana haberin olsun...
Bir kaşık suda fırtına yaratma öyle. Değerini bil bence.

komiksiniz ya.....

benim rüyama da biscolata mood reklamındaki yağuşuhlulardan biri girdi... ama şeytan deil meleğe benziodu kendisiii

konu sahibi kamera şakası tadında adam rüyasında başka kadın gördü diye kırıldım olur mu ya tuhafsın tuhaf kıskanmanın da bi usulü var

kızlaaaaarr toptan sapıtmaya başlamışsınız burak özçivitler biscolata erkekleri fln
valla bende sapıtıyorum bunları duyunca Allah sahiplerine bağışlasın özellikle burak özçiviti
neyse konuya döneyim fazla açılmadan
arkadaşım bunlar normal şeyler, bildiğim kadarıylada her erkek görüyo bu rüyaları.
ayrıca böyle rüyalar görmesi, hormonlarının gayet düzgün çalıştığınıda gösterir.
başka kızları görmesi ise onun kontrolü dışında gerçekleştiği için, yapabileceği bişey yok..
abartma bence boş yere huzursuzluk çıkarma
mutluluklar diliyorum

cnm bak nişanlanmışsın evlenecek yaşa gelmişsin bazı şeyleri aşman lazım bence..şimdi

1.si normal olan her erken ve kadının cinsel istekleri olur, en güzeli kendini evleneceğin kişiye saklamak tabi,senin nişanlın bunu yapmayı başarmış ne mutlu size öpde başına koy

2.si nişanlına çocukça eziyetler etme bence,rüya bu orda gördüğü kadını hayatında 1 kere bile görmemiştir kesin, öyleee bi gelip geçmiştir bidaha da görmez,,, çoğu erkek erkekliğe adımını rüya görerek atarmış biliyomusun??? doğanın kanunu bu canım takılma fazla... adam rüyasına engel olamazki sonuçta...

3.sü sadece erkekler diil kadınlarda böyle rüyalar görür ayıptır söylemesi bende gördüm yani hemde evliyim napıyım yani napıyım ben istemedim engel de olamadım

bu kadardır, fazla uzatmadan barış bencee

kızlar barıştık aslında ben yanlış anlamışım biraz abarttım fakındayım ama napayım çook seviyorum paylaşamam kimseyle rüya da olsa... Bugün bütün gün beraberdik herşeyi anlattı o kızları da en son geçen sene gördüm o zmandan beri görmedim çok şükür zaten tanımıyorum kim olduklarını bilmiyorum dedi.Akşam da onlara gittik bütün akrabaları onlardaymış.Herkesin içinde beni ne kadar sevdiğini anlattı ölürüm ben sana beni hiç bi zman sensiz bırakma olur mu diyip alnımdan öptü.O kadar insanın içinde yerin dibine girdim utancımdan akrabalarıda dalga geçti biraz onla ama şu an çook mutluyum.Benden başka kimseyi gözü görmüyo buna adım gibi eminim artık gözüm kapalı güvenebilirim.onu ağlattığım için çok üzgünüm ama sonrasında dünyanın en mutlu insanı oldu.
Bundan sonra benle daha fazla ilgileneceğine ne istersem yapacağına söz verdi.Yarında bana bi sürprizi varmış.

Çok Şanslısın hiçbirşey yaşamamış olması ne kadar güzel... :26: Rüyalara aldırış etmene gerek yok adı üstünde rüyaaaa :)) Ailesinin içindeki davranısı da artı bir değer..
Değerini bil sevdiceğinin..
MUTLULUKLAR....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…