sizce bu durum normal mi?

yazık nişanlınıza nasıl bi sabırmış helal olsn valla :) . Nişanlınız NORMAL bir erkek . Ben nişanlımın sevgilimin rüyasında benimle birlkte olduğunu görmeksindense başka kadınları görmesini tercih ederim valla

gerçekten abartmışsın.bu tabiki çok normal.erkeklerde olan bişey bu.lütfen nişanlını ara ve bu konuyu uzatma artık

ama cevap vermemen açmamamn iyi değil ki , nişanlın yok dese hiç kimse olmadı dese inanmayacaksın belki de diyeceksin nasıl o zaman vs. diye soracaksın adam da bunun kendi istemese bile rüyasında olduğunu söylemiş sana açıklmaa yapmış bunda ne var. gerçi o da nasıl birşeymiş anlamadım ama , bence büyütme

değil tabi ki şeytan çarpıverir ikiniz birden mazallah

şeytan ne yaa

bu da ayrı bir bakış açısı

benim sevgilim beni rüyasında görsün isterim, görür de gördüğünü de söyler bazen mutlu bile olurum rüyalarına girecek kadar arzuluyor beni diye..

canım sen niye nişanlının başka kadınları arzulamasını arzuluyorsun anlayamadım.biraz açar mısın?

inanamıyorum sana yaaa kıskançlığın bu kadarınada pes yani ne kadar abartıyosun öyle. yazık ikinizede yazık canım.
hem eskileri karıştırırsan senin canın yanar bunu unutma. biz kadınlar duymak istediğimiz şeyi bekleriz erkeklerden, o sana biriyle yattım desede yatmadım desede senn içinde hep bir şüphe olacak, yatsada sana söylermi yaa hayır der geçer ama biz kadınlar için bu hayır yetmez dimi. illa eşeleyip çıkarırız ortaya sonrada üzülen biz oluruz. bırak geçmiş geçmişte kalsın geleceğe bak sen.

kızmaa ama gece gece gerçektenn neşem yerine geldii şaka yapıyorr olmalısınn aadamın rüyasınada karışamazsinkii ayrıca bu tıbben bilinen bişey yani gayet normall

rüyamızda neyi veya kimi göreceğimizi kendimiz seçemiyoruz ki =) valla ben adamın yerinde olsam "yuh yaa bukadar bilinçsizlik olmaz" deyip ayrılırdım sizden. boşuna üzmeyin adamı yazıktır.

ayy ben bi kere kendimi bizim bakkalcının kucağında görmüştüm aaa ne kadar ayıp küçüktüm bu arada ama kafam ii çalışıyordu

bu ne beee bence en kısa zamanda gidip tedavi olmalısın. ömrümde böyle saçmalık görmedim.
olaki evlendin ve olaki adam yine rüyasında bişyler gördü :) ee o zaman ayrılcan mı git be kardeşim. azıcık aklını başına topla ... rüyaymış .... peehh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…