- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
yazık nişanlınıza nasıl bi sabırmış helal olsn valla :) . Nişanlınız NORMAL bir erkek . Ben nişanlımın sevgilimin rüyasında benimle birlkte olduğunu görmeksindense başka kadınları görmesini tercih ederim valla
bu da ayrı bir bakış açısı
Açıkcası sorunun son derece basit. Bu kadar abartmanı hiç anlamadım. Biraz dert ariyorsun gibi geldi bana. Evlendiğinde kapris yapman gereken çok konu olacak zaten kredini bu saçma olayla dusurme. Nişanlın bence çok iyi biri. Onu üzme. Erkekler öyle rüyalar görürler. Bu da onun normal biri olduğunu gösterir. Kısacası saçmalama
yazık nişanlınıza nasıl bi sabırmış helal olsn valla :) . Nişanlınız NORMAL bir erkek . Ben nişanlımın sevgilimin rüyasında benimle birlkte olduğunu görmeksindense başka kadınları görmesini tercih ederim valla
kızlar bana bi akıl verin nolurr!!Buna çok ihiyacım var belki de ben abartıyorum bilmiyorum ama sizin yorumlarınıza ihtiyacım var.
Konu şu nişanlımla konuşuyoduk konu cinsellikten açıldı şimdiye kadar hiç konuşmazdım o kadar utanırdım ki adını andığında lafı değiştirirdimNeyse akşam konuştuk artık hiç cinsel ilişkiye girmemiş kendine bi söz vermiş ilkim evleneceğim kadın olacak diye.Bu bana güven vermedi değil.
Ama ben olayı abartaraktan rüyalarında kadınların olup olmadığını sordum çünkü gerçekte bakmıyo kimseye annesinin üstüne yemin ediyo senden başka kimseye alıcı gözüyle bakmıyorum kimse umrumda değil diye.Rüyalarıma da bazen şeytan giriyo dedi oda erkeklerin boşalması gerektiği içinmiş.Boşalmadığında şeytan giriyomuş ve bu her erkekte oluyomuş.Ben bunu duyunca sinirlendim.Benim rüyama ondan başka erkek girmezken onun rüyasına şeytan diye tabirlendirdiği kadınlar giriyo.Dün ayrıldığımızdan beri konuşmadım o kadar msj attı aradı açmadım.Şu halde konuşmayı da düşünmüyorum çünkü canım çok yandı.Sizce bu durum normal mi??
açıkcası benim bizzat şahsen kendi rüyama şeytan kaçıyor.napsam ki
ayy ben bi kere kendimi bizim bakkalcının kucağında görmüştüm aaa ne kadar ayıpküçüktüm bu arada ama kafam ii çalışıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?