sizce bu elbisenin hangi hali güzel?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hangisi?

• 1.orjinal hali

OY: 70 52,2%
  • 2.değiştirdigim hali

OY: 64 47,8%

• Ankete Katılan
    134

nem

20♥06♥2010
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
7.231
9
156
Diğer
teşekürler arkadaşlarrrr..orjinal haliyle giydim elbiseyii...tüm yorumlar çin herkese tek tek teşekür ediyorum:)

Son düzenleme:
bel kısmındaki şerit güzel durmuş ama yakadaki bozmuş sanki
sadece belde olsun bence

ben üstteki sade halini beğendim..

Merhaba hemşerim
Bence senin yaptığın daha hoş olmuş o şekilde giy canım yerimseniben

kıslar sabahtan beridir o güpürleri dikmek için ugraştım ama niyeyse üzerime giyince sogudum elbiseden...yakasına dikmem lasım kıslar açık giyemiyorum ...

Merhaba hemşerim
Bence senin yaptığın daha hoş olmuş o şekilde giy canım yerimseniben

sgl hemşommmmm vallaaaaa canım sıkıldııııı hani çok severek yaptıgın bşyden sonra migden bulanır ya aynı o durumdayım..sizlerin düşüncesini sorayım dedimm ona göre bşyler yapcam artıka.s.

neden soğudun elbise çok hoş..
e fizikte muhteşem...
daha ne olsun...

ayy şeritli olan daha güselmiş canım..bence onu tercih et..

neden soğudun elbise çok hoş..
e fizikte muhteşem...
daha ne olsun...

ayy cnm benimmm basit durdu gibime geldiii..elbisenin orjinal halini giymiştim oda çok klasik durdu şöle farklı olsun diye ugraştım ama karar veremedim..bu arada iltifatın için çok teşekkürler cnmmm sevindim valla.ama 3 kilom var onu bi verebilseydim:)

yakayı kaldırabilirsen güzel olmuş ama açık giyemem diyosun diyosun hiç değilse biraz ince tut orayı. pot durmuş çünkü yakası. ama beli çok güzel olmuş.

yakayı kaldırabilirsen güzel olmuş ama açık giyemem diyosun diyosun hiç değilse biraz ince tut orayı. pot durmuş çünkü yakası. ama beli çok güzel olmuş.

cnm sanırım bende o yaka kısmından sogudum..bi acaip durdu demiii 40 saaatte dikmek için ugraşmıştımmm..çıkartıncada memişler çok ortaya çıktı acaba yakayı çıkartıp diksemmi içten az bşyyy

kıslarrr ben o yaka kısmını çıkartıp foto çekinip geliyorumm valla hiç sinmedi orasıııı bide öyle bakınnn artık hangisini derseniz öyle yapıp giycem..geliyorum 15 dkya

Orijinal hali bence daha güzel ama aslında senin yaptığında yakası dışında gayet hoş olmuş.
Yakayı sökecek olursan 2. diyebilirim.:içelim:

Parlak pullu şeyleri pek sevmiyorum ben.. O yüzden orjinal hali dedim..

kıslar valaaa deiştirrdimm bi bakın bu arada anketi değiştiremiyorummm burda yorum yazarsınız.öpüyorum hepnizi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…