sizce bu elbisenin hangi hali güzel?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hangisi?

• 1.orjinal hali

OY: 70 52,2%
  • 2.değiştirdigim hali

OY: 64 47,8%

• Ankete Katılan
    134
2. ve 3. resim hoş
2 resim daha şıkırtılı
3.resimde belde var
2side hoş bence
yalnız şeritler ayrı bi hava getirmiş
güzel düşünmüşsün

üstteki orjinal,sade hali,gümüş şeritsiz....bence daha güzelmiş...

nemcim,üsttki orjinal hali de gayet şık ve sadee
ama eğer düğün yada özel bir gece de giyeceksen
son değiştirdiğin hali sadece bel şeriti olan gayet makul..vereliniortak
altına da taşlı açık bir ayakkabıyla çok da güzel olur..

Son düzenleme:
aynı elbiseden bende varkaydirigubbakcemile2 sade olarak çok severek giydim ama belinde şeritlede güzel durmuş.Benimde aklımda olsunkaydirigubbakcemile3

aynı elbiseden bende varkaydirigubbakcemile2 sade olarak çok severek giydim ama belinde şeritlede güzel durmuş.Benimde aklımda olsunkaydirigubbakcemile3

aslında sade hali güzelll..ama düğün için pek bi sönük kaldı diye ugraşıo durdum elbiseyleeekaydirigubbakcemile3keşkem erkek olsaydım iki takım elbise alırdım evire çevire giyerdimkaydirigubbakcemile3

elbisenin orjinal hali zaten yeterince zarif ve bu yıllarda çok moda.hiç bir eklemeye ihtiyacı yok bence...

Yakasındakini çıkar belindekiyle giy derim ben :)

elbisenin orjinal hali zaten yeterince zarif ve bu yıllarda çok moda.hiç bir eklemeye ihtiyacı yok bence...

kesinlike 3. hali .. en trend olanı...

üstteki orjinal,sade hali,gümüş şeritsiz....bence daha güzelmiş...

2. ve 3. resim hoş
2 resim daha şıkırtılı
3.resimde belde var
2side hoş bence
yalnız şeritler ayrı bi hava getirmiş
güzel düşünmüşsün

bence değiştirdiğin hali daha güzel :lepi:

şekerler herbirinize üşenmeyip yorum yaptıgınız için teşekkür ediyorum..ankete bakınca sürekli eşit gidiyorrr..birgün diyorum şeritli halini giycem ertesi gün şeridini çıkartcam diyorum kararsızın tekiyim valla:)öpüyorummmm şeker bacılarımıopuyorumnanaktana.s.

senin yaptığın daha abiye kılmış elbiseyi...bence her iki hali de güzel...yakasına koymasaymışın daha da güzel olurmuş kanımca...hihoyyyt

Canım, elbisenin doğal hali de güzel ama sadece beline koyunca şeridi elbise daha ön plana çıkmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…