Sana tavsiyem gelinligini kimseye sorma canım aklın karışır memnun kalmazsın soruna gelince hic tarzım değil bunlar bana daha yakınArkadaşlar seçtiğim gelinlik bu model üstü bunun aynısı taşlarla işlemeli bu boş hali nasıl sizce yorumlarınızı Merak ediyorum
Taşlı hali bu canimBence gelinlik böyle çok şık. Ama zevk sizin. Siz giyeceksiniz o yüzden taşlı olsun istiyorsanız yaptırın. Ama ben bu gelinliği böyle giymeyi tercih ederdim.
E sen karıştırdın şimdi ama aklınıSana tavsiyem gelinligini kimseye sorma canım aklın karışır memnun kalmazsın soruna gelince hic tarzım değil bunlar bana daha yakın
Eki Görüntüle 2142400 Eki Görüntüle 2142402
Gelinlik cok guzel, sirti da cok hos ama bu tarz bir gelinlige taş suslemeyi yakistiramadim ben. Boş hali gayet guzel. En fazla azicik inci detay olabilir ama taş kotu bence.
Sade halini çok beğendim, taşlı halini hayal edemedim ama zevkine göre çok güzel olabilir :)
Arkadaşlar seçtiğim gelinlik bu model üstü bunun aynısı taşlarla işlemeli bu boş hali nasıl sizce yorumlarınızı Merak ediyorum
E sen karıştırdın şimdi ama aklınıben bile ah geçmişe dönsem dedim
E sen karıştırdın şimdi ama aklınıben bile ah geçmişe dönsem dedim
Bu cnm taşlı haliÇok zarif... Bence çok güzel durur. Allah tamamına erdirsin...
Taşlı hali sus cnmBence gelinlik böyle çok şık. Ama zevk sizin. Siz giyeceksiniz o yüzden taşlı olsun istiyorsanız yaptırın. Ama ben bu gelinliği böyle giymeyi tercih ederdim.
Bu cnm taşlı hali
Bir daha evlenirsem gelinlikle ugrasmam. Giyerim kotumu tunigimi veya elbisemi gider nikahtan bitiririm isi :)))Al benden de o kadar... Ay dedim ben olsam şimdi bu sefer ne giyerdim, az özenmişim vs vs... Akıllar karıştı bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?