oglum var tüm samimiyetimle söylüyorum ve dua ediyorum inşallah doktor olmaz mühendis olur diye doktorların neler çektiğini bilirim..bölümleri bir dert kadın doğum üroloji plastik vs vs. (Esinin bunlardan hangisinde çalışmasını isterdin) nöbetleri bir dert. sevgilininki ama mühendis öyle değil hem puanıda iyiymis seni geçerse maaşda şaşırma
Aile hekimi olarak çalışan bir arkadaşım vardı; onun da kayınvalidesi onun işini beğenmiyordu, küçümsüyordu.. Hatta ayrıldılar bu yüzden, yani kimin kime göre daha ne pozisyonda olacağını ne kadar kazanacağını bilemeyi. en iyisi tıkayın kulakları, sevgiliniz bir işe girene kadarda annenize kesin bir şey yok diyin. bi işe girsin bi bakın ne var ne yok, annenizi ikna edersiniz sonra...
hadi yaarkadasin kiz miydi ?
nasil beenmiyor aile hekimligini. demek annemden de beterleri varmis:/
Hayır erkekti, aşık olduğu kızda beden eğitimi öğretmenliği mezunu henüz işe girememiş bir kızdı... Kızın annesi küçümsüyordu yani aile hekimi olan arkadşımı. ayrıldılar sonra, çok kızıyordu kadına
Hayır erkekti, aşık olduğu kızda beden eğitimi öğretmenliği mezunu henüz işe girememiş bir kızdı... Kızın annesi küçümsüyordu yani aile hekimi olan arkadşımı. ayrıldılar sonra, çok kızıyordu kadına
siz de mesleğinizi çook beğeniyorsunuz sanırımhadi yaarkadasin kiz miydi ?
nasil beenmiyor aile hekimligini. demek annemden de beterleri varmis:/
kız daha göreve başlamamıştı o zamanlar, yani işsizdi ve ona rağmen aile hekimi diye annesi istemiyordu erkeği. aile hekimlerini pek hekimden saymayanlardan sanırım uzmanlık olmadığı için (aman ha benden bahsetmiyorum öyle bir yargı var kimilerinde ondan söyledim öyle)yook artıkkkk
kızı öğretmen doktorumu küçümsüyor ve ayırıyor bu yüzden
beterin beteri var demekki şükretmek lazım.annem en azından ayrılcaksın demiyo bana :26:
ben kızı hiç tanımadım ama arkadaşımın anlattıklarından güzel bir kız olduğunu biliyorum. Ya annesi şöyle düşünüyordu sanırım. Kız öğretmen olacak çok da güzel, en azından olacaksa uzman olsun evleneceği kişi diyordu muhtemelen.daha iyileri doçent profesör yani onlar da yaşlı oluyo malesefsu an kızın hayatında biri var mı ya da daha iyileri istemeye geliyo mu merak ettim
daha iyileri doçent profesör yani onlar da yaşlı oluyo malesefsu an kızın hayatında biri var mı ya da daha iyileri istemeye geliyo mu merak ettim
hakkaten ya daha iyi prof oluyorne ilginç insanlar var...
siz de mesleğinizi çook beğeniyorsunuz sanırım
kız daha göreve başlamamıştı o zamanlar, yani işsizdi ve ona rağmen aile hekimi diye annesi istemiyordu erkeği. aile hekimlerini pek hekimden saymayanlardan sanırım uzmanlık olmadığı için (aman ha benden bahsetmiyorum öyle bir yargı var kimilerinde ondan söyledim öyle)
ben kızı hiç tanımadım ama arkadaşımın anlattıklarından güzel bir kız olduğunu biliyorum. Ya annesi şöyle düşünüyordu sanırım. Kız öğretmen olacak çok da güzel, en azından olacaksa uzman olsun evleneceği kişi diyordu muhtemelen.
siz de mesleğinizi çook beğeniyorsunuz sanırım
kız daha göreve başlamamıştı o zamanlar, yani işsizdi ve ona rağmen aile hekimi diye annesi istemiyordu erkeği. aile hekimlerini pek hekimden saymayanlardan sanırım uzmanlık olmadığı için (aman ha benden bahsetmiyorum öyle bir yargı var kimilerinde ondan söyledim öyle)
ben kızı hiç tanımadım ama arkadaşımın anlattıklarından güzel bir kız olduğunu biliyorum. Ya annesi şöyle düşünüyordu sanırım. Kız öğretmen olacak çok da güzel, en azından olacaksa uzman olsun evleneceği kişi diyordu muhtemelen.
hakkaten ya daha iyi prof oluyorne ilginç insanlar var...
uzamn doktorları, cerrahları vs atlıyorsunuz ama
uzamn doktorları, cerrahları vs atlıyorsunuz ama
uzman demek 30 u nu devirmek demek. cerrahlık içinde aynı. asistanı da begenmez o. uzmanlığını almış olsun der.
aynen hem yeni uzman olmus birinde cok para olmuyo asistanlar az alıyo malum bi de para biriktirmesi lazım bence o kızı alabilmesi için35 i bulur o yaa
tabi canım; üniversiteyi kazanmak zaten başlıca yük, hiçbir bölüm kolay kazanılıp okunmuyor..bizimkiler mühendisi beenmeyince tabi ki şaşırırım aile hekimliğini beğenmeyene. hiç bi meslegi küçümsemem ki sonuçta aile hekimide kolay olunmuyor.
son durum ne oldu peki
o kız evde kalır ya da en son öyle bişey olur ki kariyer olarak kendinden düşük biriyle evlenir bence bu gidişle
o kadın onları da begenmez uçmuş baya ama çakılır yakında yere bence
kıza yazık valla bi de ayırmış yani o derece
tabi canım; üniversiteyi kazanmak zaten başlıca yük, hiçbir bölüm kolay kazanılıp okunmuyor..
Valla bilemiycem kızlar, kızın son durumunu. Arkadaşımın dediği gibi çok güzelse ve o kız annesini dinleyip ayrıldıysa o da annesi gibidir bulmuştur istediği gibi birini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?