sizce bu ilişki bitmeli mi ve siz olsaydınız cvp verirmiydiniz ?

Bence böyle tipler zaman kaybı bunun başka bir versiyonuna bende yol verdim .canı ister yazar canı isterse aramaz sormaz yazmaz .bundan rahatsız olduğunu belli edersin ama ben bugün neler yaşadım haberin var mı der sonra sorunca anlatmaz poff ömür törpüsü olsun beni yorsun bezdirsin diyorsan devam et

Biraz konuşmayalım düşünelim, ikimizde sakinleşelim sonra konuşuruz de. Ve sende burda bize sorman saçma. 1 tane ss ile kaç yıllık ilişkin var ne yaşadınız kavgamı ettiniz yada hepmi böyle davranıyor bilemeyiz.. Belki o haklı sen onu sıkıyorsundur.. Demek istediğim. Konuyu bilmediğim için diyeceğim tek şey öfkeyle hareket etme eğer seviyorsan üstüne gitme sakinleşelim de.

Önünüze bakın yahu bu nedir? verdiğiniz vaktinize yazık bir halt olmaz bu adamdan o çoktan vazgecmis.. engeli hak ediyor

Sondaki o hiçbir şeye değmezsin demesi ve numaranı silerim muhabbetleri aşırı çirkin. Benzer ilgisizlik ve iletişimsizlik yüzünden ben de yol verdim bir ay önce. Yok yani kimse bu saçmalıkları hak etmez hakikaten iki kişilik yalnızlık çekmek, sanki zorla konuşuyor gibi hissetmek, canı isterse yazar istemezse yazmaz vs sal ipini gitsin hatta bas engeli bas her yerden. Tekrar canı sıkılınca gelmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…