- 26 Ocak 2020
- 347
- 574
- 53
- 45
Özür dilerim ama 30 yaşında olduğunuza emin misiniz? Yoksa profilinize mi yanlış yazdınız?sizce bu ilişki bitmeli mi ve siz olsaydınız cvp verirmiydiniz ?
O konuda adam sizden rol çalmışSondaki o hiçbir şeye değmezsin demesi ve numaranı silerim muhabbetleri aşırı çirkin. Benzer ilgisizlik ve iletişimsizlik yüzünden ben de yol verdim bir ay önce. Yok yani kimse bu saçmalıkları hak etmez hakikaten iki kişilik yalnızlık çekmek, sanki zorla konuşuyor gibi hissetmek, canı isterse yazar istemezse yazmaz vs sal ipini gitsin hatta bas engeli bas her yerden. Tekrar canı sıkılınca gelmesin.
evet ya bu yüzden baktım devam edersem ben yıpranıcam, kesmek zorunda kaldım ve uzun zaman sonra bişeyler hissedebildiğim biriydi. kısmet değilmiş.O konuda adam sizden rol çalmış
Bana bu sana son uyarım gibi tehdit cümleleri kuran, blöf yapan insana çok sevdiğim olsa bile hodri meydan derim, sizin gibi. En iyisini yapmışsınız.sizce bu ilişki bitmeli mi ve siz olsaydınız cvp verirmiydiniz ?
Geç bile kalmışsın bence şimdiden mutsuz ediyorsa ilerde yine edersizce bu ilişki bitmeli mi ve siz olsaydınız cvp verirmiydiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?