Sizce bu işin sonu nolur?

Aslii222

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2017
193
225
103
Merhaba hanımlar,
Ben yeni bir işe başladım. Üniversite yıllarından tanıdığım bir kadın ve onun çok samimi bir erkek arkadaşının yanında üniversiteden başka bir kız arkadaşımla birlikte başladık.

Beyefendiyi tanımıyordum önceden. Daha tanıştığımız ilk günlerden itibaren bu beyefendi bana özel ilgi gösterdi sanki. Böyle ortamda özellikle benle sohbet etmeler (diğer arkadaşımı da daha önce tanımadığı halde onunla pek özel konuşmazdı), sürekli yanıma gelmeler, gülümsemeler, daha yakından tanımaya çalışmalar... Tam emin olamamakla birlikte bu durum beni şüphelendirmisti. Hatta bir akşam iş sebebiyle çok geç saatte eve gitmemiz gerekti, arkadaşlarla beni eve bıraktılar, bana arabadan inerken dedi ki "telefon numaram sende var öyle değil mi eve girdiğinde bana yaz lütfen."

Fakat sonrasında ne oldu dersiniz? Bizimle iş yapan, bu arkadaşların da arkadaşı olan bir grup erkek bizim bu beyle dalga geçmeye "daha ilk günden kiza asıldı, çakala bak" diye takılmaya, dedikodu çevirmeye başlamışlar. Bu adam da bu kişilere kızmış saçma saçma konuşmayın boyle bir durum yok siz yanlış anlamışsınız, ben sadece arkadaş olmaya çalıştım diye. O boyle diyince dedikodular da cikinca haliyle ben bu beyden uzak durdum bi süre. O da benden. Sonra bir gün arkadaşıma, o bana neden soguk yapıyor bir yanlışım mi oldu ona, dediğini öğrendim. Sonrasında bunu duyunca ben bir adım attım, bizim aramız tekrar iyi oldu tekrar bir ilgi göstermeler bi şeyler. Fakat sonrasında tekrar bıçak gibi kesildi... şu an resmen o benden kaçıyor, üniversiteden diğer arkadaşımla bile daha samimi oldu. Ben bu işi olmamış hiç yaşanmamış saymalıyım bence ne dersiniz?

Yerinizde olsam başladığım yeni işte önce kariyerime odaklanırım. Bu kadar kafaya takmayın, işinize bakın bence. İş yerinde böyle muhabbetler bana çok ters geliyor. Yani zamanla insanlar arasında bir şeyler olabilir, kim bilebilir elbette ama sizinki aceleci bir tavırla, zorla macera kovalamak gibi geldi gözüme, yanlış mı düşünüyorum? Kim ki bu adam, daha tanımıyorsunuz bile. Arkadaş gibi davranın kafi. Özel ilgi göstermelik bir durum yok bence ortada.

Kaçan kovalanır mı yapıyor nedir?
Ya da diğer arkadaş daha mı aklına yatmıştır buda olabilir.
Sonuç ne olursa olsun adam dengesiz gibi biraz uzak durmanda fayda var.

Ay yok artık.. vallahi bunu düşünmemiştim ama gerçekten şu an o diğer arkadaşla daha samimiler ne amaçla bilmiyorum ama. Gerçekten önce bana bu şekilde yaklaştıktan sonra sen yanlış anlamışsın diye yakın arkadaşıma yanaşırsa ciddi sinirlerim bozulur. Aşık olduğumdan falan değil de bu ne yaa.. derim yani kotu hissederim.

boşveer akışına bırak. sen ne yaparsan yap bir şey olacaksa olur olmayacaksa olmaz. içinden nasıl davranmak geliyorsa öyle davran.

Bana da böyle gibi geldi, çevremde bu durumun yaşandığı bir olay oldu. İlk kızın birine sonra kızın arkadaşına asılan oğlan, kızın arkadaşına "Ben X'le bilerek samimi oldum seninle yakınlaşabilmek için" falan demiş. Karışık anlatmış olabilirim ama durum böyle de olabilir.

Arkadaş grubunun yaptığını biz ilkokulda yapıyorduk en son...
Beyefendi diğer arkadaşınız için sizinle samimiyet kurmaya çalışmış olabilir mi?
Her ne sebeple olursa olsun sizden “gerçekten” hoşlandığını düşünmüyorum

Arkadaş grubunun yaptığını biz ilkokulda yapıyorduk en son...
Beyefendi diğer arkadaşınız için sizinle samimiyet kurmaya çalışmış olabilir mi?
Her ne sebeple olursa olsun sizden “gerçekten” hoşlandığını düşünmüyorum
Valla bu şekilde birden fazla yorum gelmeye başlayınca ben de bu şekilde düşünmeye basladim ve sinirlerim bozuldu. Insallah yanılıyorumdur. Çünkü çok ayıp ya yüzyüze bakacağız biz bu insanlarla eger boyle bi sey gerçekleşirse bu adam benimle dedikodusu çıktıktan sonra arkadaşımla iliski yaşamaya çabalarsa ben bu insanların yüzüne bakamam yani midem almaz. Bilmiyorum belki de abartıyorum. Hos arkadasim boyle bi seye izin vermez ama cidden adamda boyle bi niyet sezersem çok bozulurum.

Valla bu şekilde birden fazla yorum gelmeye başlayınca ben de bu şekilde düşünmeye basladim ve sinirlerim bozuldu. Insallah yanılıyorumdur. Çünkü çok ayıp ya yüzyüze bakacağız biz bu insanlarla eger boyle bi sey gerçekleşirse bu adam benimle dedikodusu çıktıktan sonra arkadaşımla iliski yaşamaya çabalarsa ben bu insanların yüzüne bakamam yani midem almaz. Bilmiyorum belki de abartıyorum. Hos arkadasim boyle bi seye izin vermez ama cidden adamda boyle bi niyet sezersem çok bozulurum.
Bozulursunuz haklısınız da; milletin yüzüne bakamayacak kadar ne olmuş? 3 çocukla ortada kalmadınız sonuçta. Sizinle bir alakası yok, siz müsterih olun gayet de başınız dik gezin.

Back
X