merakla bekliyorummm yarin bakalim ne olacak ama sende pozitif düsün cunki ortada ayrilmasini gerektircek bi neden yok yani anlattigin kadariyla...pozitif dusun pozitif olsunnn TEKRAR HAKKINDA HAYIRLISI CANIM
İnşAllah canım, böyle durumalrda da insan ne kadar pozitif olabilir, tartışılır... şimdi daha iyi anlıyorum aşk acısı çekenleriAllah herkesin dertlerine dayanmaları için güç ve sabır versin..
Amin güç we sabir wersin de ztnAllah'm hiç kimsee dayanamayacagi derdi wermez .. Pozitif ol işte bananeeeee olllonu değil baska birşeyler düşün ve yawas yawas burdan kalk en kisa zamanda uyu sabah her şey güzel olcak die düşün o olsada olmasada ..
seni üzmek istemem ama bence erkek arkadaşının gözüne kestirdiği başka bir kız var. onun tepkisini ölçüyor. yoksa 30 yaşındaki adam ne diye ilşki durumunu değiştireyim bakalım ne yorum gelecek desin ki.
Günaydın kızlar! Bu sabah msj attı bana. Ya canım ne ayrılması, ben o biçim özlemişim seni sen neden bahsediyorsun.. Böyle düşünme ben seni çok seviyorum. Kafana takma hiç bir şeyi, hoşuna giden şeyler olacak dedi. Akşamı bekliyorum şuanda. gelişmeleri takrardan yazarım..
Gözüne kestirdiği bir kız olsa neden benle beraber olsun ki, o kıza açılmaz mı? erkekler bu açılma işini gayet iyi yapıyorlar sonuçta.. Öyle midir gerçekten(
tamam işte işini sağlama alıyor. kızdan olumsuz tepki gelirse hiçbişe olmamış gibi seninle devam edicek bence ama tatlım bunlar sadece benim yorumum olmayabilir de
Günaydın kızlar! Bu sabah msj attı bana. Ya canım ne ayrılması, ben o biçim özlemişim seni sen neden bahsediyorsun.. Böyle düşünme ben seni çok seviyorum. Kafana takma hiç bir şeyi, hoşuna giden şeyler olacak dedi. Akşamı bekliyorum şuanda. gelişmeleri takrardan yazarım..
Gözüne kestirdiği bir kız olsa neden benle beraber olsun ki, o kıza açılmaz mı? erkekler bu açılma işini gayet iyi yapıyorlar sonuçta.. Öyle midir gerçekten(
erkeklerin sağı solu belli olmaz canım..sağ gösterip sol vururlar
inş öyle değildir ama
0 h0 30 yaş pek sempatik gelmiyor bu yaşlar bana ,kızlar yamuk görünce kaçıyor ,gizli çapkın belkide?
canım bence de bu akşam evlilik teklifi olacaaaak :)) hayırlısı olsun :)
eeeeee daha bişe yok mu ortada ne oldu ne bittii offlinesinde kesinn ewlilikkk teklifi alionnn inşallahhhh
canım belki anılarınızda şöyle güzel bir evlenme teklifi olsun diye yapıyordur, belki o ilişkisi yok durumunu başka bir şeyle değiştirecektir filan zaten eğer öyle değilse, sorun çıkarmana değer derim, bunun dışındaki her şey sürprizden çıkıp şaibeye girer diye düşünüyorum. fb'de ilişki durumunun bir önemi yok aslında; ama bir kere öyle göstermiş ve sonradan değiştiriyorsa, işte ona şüpheyle yaklaşmak gerek derim ben. yoksa kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş. ne bende, ne de erkek arkadaşımda yazmıyor ilişki durumu :))
Çok sevdiğim bir büyüğüm "Sosyal paylaşım sitelerinde ilişki durumunuzu yazmayın... Hele kişi adı asla yazmayın... Belki listenizde olan bir başkasıyla evleneceksiniz ileride, yakışıksız durumlar bunlar" demişti... Bence çok haklı...
Sizin durumunuzda, özel birinin tepkisini ölçmek istediğini düşünüyorum... Eski sevgilisi yahut ilgilendiği bir başkası listesinde ekli olmasa bile bilgileri açıksa durumunu görebilir... O kişi evvelden mesaj atmış, halini hatrını sormuş olabilir... Belki O da "şifreli bir yanıt" vermiştir ilişki durumunu kullanarak...
Böyle bir şey söz konusu olmasa bile bir insan ilişki durumunu gösterme prensibindeyse ayrılık olmadan bunu değiştirmez normal şartlarda... Böyle evlilik teklifi de olmaz, siz zaten bu niyetle yola çıkmışsınız, neyin sürprizi olacak...
Birini denemiş, beklediği tepkiyi alamamış, arada sizin gönlünüzü de kırmak istememiş gibi geldi bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?