- 11 Ekim 2016
- 458
- 412
- 23
- 28
- Konu Sahibi tek_dilegim
-
Kusura bakmayin ama diger konulari okumadim .Az önce bir ailenin dagilisini okuduktan sonra konunuz bana çok garip geldi.
Daha sonra yazdim cevap olarak . kiz emojisi kalp erkek emojisi var ya o iste . burda cikmamis .O ne demek ifade yok? Ayrıca bitmiş gitmiş bence psikopat gibi sürekli bakarsanız takıntı haline getirirsiniz.
Boşverin istediğini yazsın. Size bir şey ima edenden hayır beklemeyin adam olan gelip söyler oraya buraya bir şey iliştirmez..
Ifade cikmamis burda . kiz emojisi kalp erkek emojisi var ya o iste"" Bu işaret sevgilim var işareti miymiş bilmiyodum.
Hımm öylesine yapmış bile olabilir. boşver bakma sen profiline falan. daha çok üzülürsün.Ifade cikmamis burda . kiz emojisi kalp erkek emojisi var ya o iste
Valla benim instagramin vs yok ben bir cevap falan vermiyorum o kendisi yazmis silmis yani karsilikli bir sey yokHala ileti kısımlarındaki atışmalar var mı yaa ?
Msn devri kapanınca bitti sanmıştım
D
Daha sonra yazdim cevap olarak . kiz emojisi kalp erkek emojisi var ya o iste . burda cikmamis .
Tabiki dediklerinize katiliyorum ama henuz 1 ay olmus bu kadar zaman icinde unutamadim tabi ama bir sey yapmiyorum donua yapmiyorum yani sadece anlamak istedim ne demek oldugunu
Yazdim da okumadiniz diger yazdiklarimi :) kiz emojisi kalp erkek emojisi var ya o isteKızz!
Yazsana emojiyi,meraktan catlatıyorsun surda
Aslinda dogru soyluyosunuz ama cok kisa bir iliski olmayinca :/ bir de yasim 19 henuz cok da tecrubeli degilim elbet ilerde boyle cocukca aramam ama simdi ariyorum yani ne demek oldugunu da anlamak istedim o yuzden sordum su an1 ay acı çekmek için yeterli bir süre bence. Tabii ilk bir iki haftada hayatına dön diyemem hatırlar ağlarsın, acı çekersin, özlersin bunlar çok insancıl durumlar ama açıp bakmak bir anlam çıkarmak yanlış. Bir iki derken alışkanlık olur.
Haklisiniz . Bakmamaya caliscam :/Hımm öylesine yapmış bile olabilir. boşver bakma sen profiline falan. daha çok üzülürsün.
Aslinda dogru soyluyosunuz ama cok kisa bir iliski olmayinca :/ bir de yasim 19 henuz cok da tecrubeli degilim elbet ilerde boyle cocukca aramam ama simdi ariyorum yani ne demek oldugunu da anlamak istedim o yuzden sordum su an
Olsa sormustum coktan :)öylesine koymuşta olabilir yada gönderme yapıyordur belki birine:) ortak arkadaşınız yok mu onlara sorsan sevgilisi var mı yok mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?