Sizce bu ne demek oluyor ??

tek_dilegim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
458
412
23
28
Kizlar kisaca anlatmaya caliscam umarim uzun olmaz .
Benim 1 bucuk senelik bir iliskim vardi . 1 ay oldu biteli . Ve 2 gun once o kisi instagramda durum kismi mi ne deniyosa iste oraya "" bu ifadeyi koydu baska bir sey yazmadi . Tabi bu ne demek sevgilim var demek bence tabi . Ben de epey uzuldum tabi ama bir sey yapmadim ulasmadim ona .
Sonra hemen ertesi gunu durumundan bu ifadeyi kaldirdi .
Sizce ne demek oluyor bu ? Ben anlamlandiramiyorum o yuzden soruyorum size . Sizin dusunceleriniz benim icin onemli . Tesekkurler simdiden

Ifade cikmamis ya kiz emojisi kalp erkek emojisi var ya o iste kizlar umarim anladiniz

O ne demek ifade yok? Ayrıca bitmiş gitmiş bence psikopat gibi sürekli bakarsanız takıntı haline getirirsiniz.
Boşverin istediğini yazsın. Size bir şey ima edenden hayır beklemeyin adam olan gelip söyler oraya buraya bir şey iliştirmez..

D
Daha sonra yazdim cevap olarak . kiz emojisi kalp erkek emojisi var ya o iste . burda cikmamis .
Tabiki dediklerinize katiliyorum ama henuz 1 ay olmus bu kadar zaman icinde unutamadim tabi ama bir sey yapmiyorum donua yapmiyorum yani sadece anlamak istedim ne demek oldugunu

1 ay acı çekmek için yeterli bir süre bence. Tabii ilk bir iki haftada hayatına dön diyemem hatırlar ağlarsın, acı çekersin, özlersin bunlar çok insancıl durumlar ama açıp bakmak bir anlam çıkarmak yanlış. Bir iki derken alışkanlık olur.

Aslinda dogru soyluyosunuz ama cok kisa bir iliski olmayinca :/ bir de yasim 19 henuz cok da tecrubeli degilim elbet ilerde boyle cocukca aramam ama simdi ariyorum yani ne demek oldugunu da anlamak istedim o yuzden sordum su an

öylesine koymuşta olabilir yada gönderme yapıyordur belki birine:) ortak arkadaşınız yok mu onlara sorsan sevgilisi var mı yok mu diye

Aslinda dogru soyluyosunuz ama cok kisa bir iliski olmayinca :/ bir de yasim 19 henuz cok da tecrubeli degilim elbet ilerde boyle cocukca aramam ama simdi ariyorum yani ne demek oldugunu da anlamak istedim o yuzden sordum su an

Ben ne demek istediğini anladım canım. Yaşıtız ayrıca... Şu an olmasa da ilerde sevgilisi olacak. Seninde olacak.
Emojilerden anlam çıkartmaya çalışırken bir gün ikisinin resmini görme sonra.
Boşver gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…