Sizce bu ne demek oluyor ??

Zaten emojiden sonra fotograf koycak diye bekledim hazirladim kendimi . Ama sonra kaldirmasi cok tuhaf geldi .

Yazdim da okumadiniz diger yazdiklarimi :) kiz emojisi kalp erkek emojisi var ya o iste
Hii,tamam gördüm!
Bosversene sen sunu,sende en güzel kiyafetini giy.Enerjin yuksek olsun.Git güzel güzel foto cektirip koy.O da görsün.Yada ''hayat sürprizle dolu'' diye bi paylasım at.Sonra otur,seyret.

Hii,tamam gördüm!
Bosversene sen sunu,sende en güzel kiyafetini giy.Enerjin yuksek olsun.Git güzel güzel foto cektirip koy.O da görsün.Yada ''hayat sürprizle dolu'' diye bi paylasım at.Sonra otur,seyret.
Benim hesabim yok valla :) belki acarim yaparim dediginiz gibi :)

Belki inattır belki gerçekten biri vardır.Bunu bilemezsin.Takip etme, ettiğin sürece hayatına devam edemezsin

Sizi kıskandırmaya çalışıyor olabilir, flört ettiği biri olduğunu sanın diye. Ya da gerçekten var, stalklandığını düşündüğünden kimse görmesin diye kaldırmıştır. Karşı taraf niye bunu yapmıştır diye düşünmek sıkıntılı bir iş.

Hmm 2.dediginiz mantikli bence de . Ama o zaman hic koymasaymis . coktan gordum cunku :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…