SİZCE BU NE?KAFA KARIŞTIRMAK MI?

ona bekledigimi söylemedim sadece ben güvenimi kaybettim sana karşı ben artık gönlümü yoracak insanlarla zaman kaybetmek istemiyorum dedim
Cevap vermeniz yeterli. Böylesine hiç laf anlatmaya gerek yok. Onda yaratacak intiba " trip atıyor ama bende gönlü var." Ne dediğiniz önemli olmuyor.

Seni hatırladım sanki.. Sürekli arayıp mesaj atıyorsun çok ilgi gösteriyorsun diye şikayetlenmisti değil mi sevgilin ? Sen de aramayı kesmiştin ondan mesaj gelene kadar..

Ben bu engelleme işlerini çok aptalca buluyorum. Senden sıkıldım diyemeyip zamana ihtiyacım var demek daha kolay tabi ki.. Keşke cevap verip uzun uzun açıklama yapmasaydın. Yine diyorum bir şans daha verme. Seni yedekte kullanmasına izin verme.. Dünyada erkek kıtlığı mı var yahu..

yaşınız kaç bilmiyorum..demet akalın gibi yap :)))) eğer ciddi birşey istiyor veya düşünüyor isen..yoksa hiç ses çıkarmadan engele gitsin..baksın bakalım nasıl oluyormuş :)
:)mantıklı sözde ona bakarsanız şuan o benim cevabımı bekliyor erkek olarak üzerime düşeni yapayım dedi ne gibi dedi evlilik gibi dedi

bi iliski denemis terkedilmis ya da yürümemis simdi bosluktan sana sariyor birini bulana kadar bulunca seni yine engeller dost aci söyler

yanlış anlamayın hiçbieimiz sizi rencide etmek istemeyiz. size bunu yapan 5 aydır öldünüz mü kaldınız mı demeyen adam.engelleyin en doğrusu bu tüm samimiyetimle söylüyorum asla haketmıyo tek bı mesajı bıle o kadar yalan söylemiş ki lşimdi inanırsanız ardı arkası kesılmeyecek

evet dogru hatırladınız ben ondan sonra hiç aramadım kayboldum ortadan

haklısınız galiba ama insanın içindeki merak bir yerde soru sormaya itiyor

Yeni sulara yelken açmış ama o sular pek tekin değilmiş tırsmış tanıdığı bildiği güvenli limana demir atmaya çalışıyor..

He canım he deyip postalaman hatta bu sefer senin şak diye engellemen gerekiyor.

zamana bırakmış bu kez acele etmeden tanıyalım birbirimizi tekrar hata yapmayalım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…