- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi HazalHazall
zamana bırakmış bu kez acele etmeden tanıyalım birbirimizi tekrar hata yapmayalım diyor
Ne kadar klasik laflar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zamana bırakmış bu kez acele etmeden tanıyalım birbirimizi tekrar hata yapmayalım diyor
ben olsam hemen yapar o zevkı yasardımYeni sulara yelken açmış ama o sular pek tekin değilmiş tırsmış tanıdığı bildiği güvenli limana demir atmaya çalışıyor..
He canım he deyip postalaman hatta bu sefer senin şak diye engellemen gerekiyor.![]()
egoluk bir durum yok ki öyle bir çabamda yok zaten egomu okşasın vs.sadece insan duyguları olan bir insana karşı yeterince mantıklı düşünemiyor o yüzden buraya yazıp farklı fikirleri görmek istedimYaww sizin niye yazdigi mesaja hemen cevap veriyorsunuz.Hemen elde hazir gibi.5 ay yazmayan simdi niye yaziyor.Yedeksiniz onun icin engelleyin gitsin ya.Niye degersizlestiriyor sunuz kendizi.Haaa tipis tipisss geldi diye egonuz oksandi ise bilemeyiz tabi.
yok barışmadım öyle bir düşüncemde yok şuan sadece duygular olduğu için ortada direkt hareket edemiyorsun bazenİşk paragraftan sonrasını okumaya gerek duymadım. Muhtemelen ara verelim dediği dönemde başkasından etkişendi şansını denedi. Sonra olmadı. Yine bi arayıl içindeyken aklına sen geldin. Şimdi de sende şansını denedi. Cevap vererek hata etmişsin. Umarım barışmazsın. Sonuna kadar okumadım ama inşallah barışmamışsındır.
haklisinizdişime göre birini bulamadım demiyor da.
hani yanında bir kız vardı, fotoyu görmüştünüz.
dinlemeniz, konuşmanız bile hata, ilk fırsatta birini bulsun yine aynını yapar. boşta kalmış eski defterleri kurcalıyor.
tabikide değilkonunun tamamını okumadım. adam sebepsizce çıkmış sebepsizce dönüyor. sizin hayatınız oyuncak mı da milletin eline bırakıyorsunuz gel deyince gel git deyince git... engelleyin geçin.
güvenmiyorum birseye başladığımda yok sadece dondu yazdı ilk gün nedenini sordum hepsi buSizi hiçbir açıklama yapmadan terk Edip gitmiş adam ve siz gelince direkt kabul etmissiniz. Nasıl guvenebiliyorsunuz nasıl içiniz alıyor o adamı anlamıyorum
herkese ve bende bu yönde dusunuyorum ama bir yandanda ya doğruysa diye dusunmeden edemiyorumSizi zamansızca terk edip kuvvetle muhtemel başka ilişkiler heyecanlar peşine düştü. İstediğini bulamayınca yalnız kaldı. Eski erkek arkadaşınızın yaptığı boşluğa düşen erkeğin cepte diye düşündüğü eski sevgiliye geri dönme çabası. Aynı şeyleri yaşamamak adına hayatınıza bir daha almamanız sizin için hayırlı olur diye düşünüyorum
böylesi daha hayırlıydı belkide karşına daha sağlam çıkmak için bekledim diyorOldu canim
Cani sıkılinca engelle bitir, canin isteyince geri don.
5 ay olmus 5 ay..
Dalga mi geciyor?
Ben olsam aninda basarim engeli.
5 ay sonra kaldiririm engeli![]()