sizce bu normal mi?

Ben eşime kocaman bi yeşil salat hazırlasam yemek nerede diye sorar

Benimkinin yesillik takintisi var. Bayiliyor. Yemek yapiyorum ama sofrada salata ve aci biber gormedigi zaman surati düşüyor ve pek yemiyor o yemeği. Allahtan salata seviyor. Ben de cok seviyorum

Ya benimde piyazimi cok seviyo. Yabanci oldugu icin turk yemeklerini seviyo ve hosuna gidiyo. Ama mesajlasirken bundan cok cinsellikten sonra askini anlatiyo

boşandığım kişi cinsellikte de değer vermiyordu. en azından ordan sonra dili açılıyormuş. hiç açılmayan da var kıymetini bilin derim. erkeklerin fıtratı bizden farklı. onların hayatı onun üzerine kurulu. bizim gibi duygusal değiller.

Evet cok haklisin aslinda. Ben cok duskun olduğunu bildigim halde kendi yapim cok duygusal oldugundan hep bu acidan bakiyorum.

Benimkinin yesillik takintisi var. Bayiliyor. Yemek yapiyorum ama sofrada salata ve aci biber gormedigi zaman surati düşüyor ve pek yemiyor o yemeği. Allahtan salata seviyor. Ben de cok seviyorum
O konuda haklilar ama bende bayilirim salataya. Ama ekşi olursa

Böyle konular beni alerji yapıyor.

Siz bir kere kadın olarak şu bakış açınızı bir değiştirin.

Erkek ve cinsellik ayrılmaz bir bütün olduğunu düşünmekten ve erkek erkektir canı çeker mantığını bir tarafa bırakın.

Analarınızın öğrettiklerini bir unutun lütfen. Onların hepsi milattan öncesinde kaldı.

Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer. Yuzde yüz denenmistir.
Ben esime kocaaaman bir yeşil salata hazirlasam öve öve bitiremez valla..

ben eşime salata hazırlasam ayyy bunumu yicez der. ona olcak şöyle köfteler kavurmalar anca o zaman iltifat gelir:))

ben eşime salata hazırlasam ayyy bunumu yicez der. ona olcak şöyle köfteler kavurmalar anca o zaman iltifat gelir:))

Benim ki de kirmizi et çok yedigi icin sanirim salataya cok düşkün. Işi hep et üzerine yemek sektöründe.
Hele aci yeşil biber sofrada olmasa varya tüm istahi kaçar. Allahtan yemek secmiyor. Yemek seçen erkeklerin karilarina Allahtan sabir diliyorim. Bazi erkekler hic sebze sevmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…