Saç Rengi ve Saç Boyama sizce bu renk ne olabilir.?lütfen yardım;(

kedicikcikcik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
2.433
781
148
Ilk defa resim yükledim umarım yüklenmiştir.benim ten rengim bugday.kat delunanın tam bu resimdeki hali gibi.ben bu saç rengini ne diyecem kuaföre.ilk defa saçlarımı boyacam bi türlü bulamadım bu rengi:43:
$kat-deluna-hairstyle.webp

Ilk defa resim yükledim umarım yüklenmiştir.benim ten rengim bugday.kat delunanın tam bu resimdeki hali gibi.ben bu saç rengini ne diyecem kuaföre.ilk defa saçlarımı boyacam bi türlü bulamadım bu rengi:43:
Eki Görüntüle 1183405

canım bu sac düz boya deil röfleli bir saç işlemi..bu fotoyu kuaförüne gösterip aynı bu tonda röfle istiyorum diceksin ama cidden işinin ehli biri olmalı heleki sacın doğalsa direk uygulaması lazım

canım bu sac düz boya deil röfleli bir saç işlemi..bu fotoyu kuaförüne gösterip aynı bu tonda röfle istiyorum diceksin ama cidden işinin ehli biri olmalı heleki sacın doğalsa direk uygulaması lazım

Yani bu renk yapilabilir.hiç boyayla işim olmadı bilgm sıfır:(

Eki Görüntüle 1183405

Galiba sacta da gölge kullanılmış çünkü saçın gittikçe rengi koyulasiyor gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bir önceki saç rengim bunun aynısıydı diyebilirim. Palette altın karamelin akmış hali, bikaç kere yıkanınca bu hale geliyordu en azından benim :))

Karamel gibi duruyo.kuaforune gosterebilirsin resmi.bu ten rengide bugday degil esmer bana gore.

renk 7.1
8.1 karışımı üstüne saman rengi balyaj

Saç rengim siyah.boya yok.hç boya yapmadm.

ve uzundur tahminimce uzunsa çok boya gider bele dek falansa..en az 3 kutu..1 kutu loreal saç boyası 15 tl dersek 45 tl fan mal olur..ama siyah olması tedirgin etti beni biraz:))

Back
X