Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok mantıklı. Yalnız düzelteyim 2 ayİkinizde öğretmensiniz madem yazın tatilde ev kiralayın.
3 ay deneyin orada yaşam nasıl
Duruma göre karar verirsiniz.
Hayata bir kere geliyoruz ,
Canım nerede isterse orada yaşardım.
Ki Ege'de yaşıyorum :)
Canım Ege ❤
Sınıf öğretmenısınız. Çok ücra bi yere verilseniz çok sıkıntı bence. Hem siz hem aile hayatınız yorulur. Suan sahsen uzak bi köyde kadrom. Gidiş gelişim ayrı sıkıntı. Eşim merkezde ama zorlugu ben çekiyorum ve evdeki halimi de etkiliyor. Çocugum oldu kara kara düşünüyorum napcam diye. Keske evime yakın olsaydı demekten alamıyrm kendımı. Bence bi daha gözden gecırınArkadaşlar bu aralar eşimle karar vermede zorlanıyoruz ..Acaba pişman olurmuyuz diye düşünmeden edemiyoruz. Ankaranin merkez olmayan büyük bir ilçesinde karı koca öğretmeniz .Eşimin ailesi ankara merkezde benimkiler ise kayserinin ilçesinde oturuyor .Hep hayalimiz genelde herkesin olduğu gibi deniz kenarı bir şehir ..Şu anda bulunduğunmuz ilçede pek bir çocuklar için imkan yok ..Gezecek yer pek yok genelde doğa gezisi yapıyoruz .Birde herkes tanıdık veli öğrenci dışarı çıkıp rahat rahat gezemiyoruz her köşe başı biriyle karşılaşıyoruz. Bu yaz muğlayı gezdik tatile gittik çok güzeldi fethiyedede eşimin ablası var. Oralarıda gezdik çok hoşumuza gitti. Ams ankara ve kayseriye çok uzak .Bende dedim mersinemi yerleşsek her iki yerede çok yakın denizde var hem .Sizce siz olsanız düzeninizi bozarmısınız okulum 5 dk mesafede yürüyerek şu an .Tayin istersek ben sınıfçıyım nereye verirler belli değil .Eşim branşçı o istediği yere gider.Çok kararsız kaldık. Sizlerden fikir almak istedim..
İzmirli misiniz?Ben şu anda hiç sevmediği bir şehirde yaşıyorum ailemin yaşadığı büyük şehire yakın ama burayı hiç sevmşyorum hiç bir imkanı yok çok sıkıcı. İmkan verilse aileme yakın filan düşünmeden hemen giderim sonuçrta ulaşım zor değil istediğin zaman atla uçağa git gör aileni ya da onlar gelsin ama ne yazık kı eşimin işi nedeniyle gitmek zor inanın yaşadığın şehir çok önemli benim de hayalim manisa izmir civarları inşallah tez zamanda gşdebiliriz oralara.
hayır değilim ama oralarda yaşamayı çok istiyorumİzmirli misiniz?
Düzenimi bozmazdm ben olsam...hem ailelere yakın suan bulundgnz yer hemde alısmıs bir düzeniniz var cocugun alısmıs oldugu okula gitmeside güzel...ikinizinde ailesi muglada olsaydı gidin derdim...Arkadaşlar bu aralar eşimle karar vermede zorlanıyoruz ..Acaba pişman olurmuyuz diye düşünmeden edemiyoruz. Ankaranin merkez olmayan büyük bir ilçesinde karı koca öğretmeniz .Eşimin ailesi ankara merkezde benimkiler ise kayserinin ilçesinde oturuyor .Hep hayalimiz genelde herkesin olduğu gibi deniz kenarı bir şehir ..Şu anda bulunduğunmuz ilçede pek bir çocuklar için imkan yok ..Gezecek yer pek yok genelde doğa gezisi yapıyoruz .Birde herkes tanıdık veli öğrenci dışarı çıkıp rahat rahat gezemiyoruz her köşe başı biriyle karşılaşıyoruz. Bu yaz muğlayı gezdik tatile gittik çok güzeldi fethiyedede eşimin ablası var. Oralarıda gezdik çok hoşumuza gitti. Ams ankara ve kayseriye çok uzak .Bende dedim mersinemi yerleşsek her iki yerede çok yakın denizde var hem .Sizce siz olsanız düzeninizi bozarmısınız okulum 5 dk mesafede yürüyerek şu an .Tayin istersek ben sınıfçıyım nereye verirler belli değil .Eşim branşçı o istediği yere gider.Çok kararsız kaldık. Sizlerden fikir almak istedim..
Puanı yüksek hemde branşçı büyük ihtimal çıkarMersin ne alaka Ege'ye gidin işte. Ama ben eşinizin bile tayininin çıkacağını düşünmüyorum 20-25 yıllık öğretmen değilse.