Ben ikinci evliligimi 2 yil önce yaptim, ilk evliligim siddet yüzünden bitmisti.Ikinci evliligimde flört dönemi cok iyi gidiyordu ancak esim evlenip benim yanima yurt disina gelince hersey degisti,bizim icin zor bir sürec basladi, en büyük sorunumuz onun dogru dürüst bir is bulamamasiydi, hakkini yemiyim türkiyede cok iyi bir isi olmasina ve iyi bir maasi benim icin herseyini birakip buraya geldi(burda yasamak zorundaydik kizimin babasi burda oldugu icin)bu onun ilk evliligiydi üstelik, ben bu süre icinde depresyona girdim yanliz yasamaya alistigim icin evde kizimdan baska birinin esim bile olsa rahatsiz etmeye basladi ve her hareketi bana batmaya basladi, gittigim doktor bunun depresyonla alakali oldugunu söyledi, yani sizin anliycaginiz ben cekilmez biri haline geldim, esim yemek, ev isleri hepsinde bana gercekten yardimci biriydi, simdi 4 aylik hamileyim ve 3 gün önce bir kavga sirasinda bogazimi sIKtI üstelik kizimin yaninda oldu tüm bu olanlar ve su nada cok zor biri durumdaydim, yarim saat icinde evi terk etmesini söyledim ve türkiyeye gitti, ben bosanmaya karar verdim, cünkü siddet bir kez oldumu ikincisi mutlaka olur diye düsünüyorum ama kendimide cok kötü hissediyorum, burada konusabilecegim cok fazla arkadasim olmadigi icinde sizinle yani hic tanimadigim insanlarla paylasmak istedim