Sizce bu sorun mu abartıyor muyum

Bence imkan olsa eski sevgilisi kabul edicek olsa dakka durmayıp ona koşacak gibi görünüyor. Zaten içinize kurt düşmüş ki çok haklısınız ben olsam asla güvenemem ayrılın bence aklı kalbi sizde olmayanın yanınızda yeri olmaması lazım

bence de biraz sorun gibi
aklı onda mı kalmış yani...

Napıcam ben kızlar? Bunun yolu kesin ayrılmam mı? Ama kensi başınıza gelmiş gibi hissederek söyleyin lütfen ben mesela yorum yaparken başkasına ayrıl diyebiliyorum kolayca ama insan kendinde olunca dut yemiş bülbül gibi öyle kalakalıyo ne yapmalıyım ben ya of
2 yıllık sevgilim çok da seviyorum onun da beni sevdiğini düşünüyorum ama aklına bunların geliyor olması bilemiyorum ya

Bu arkadaşı benim de eski bi yakın arkadaşım Sizce bu kişi ile konuşup sevgilimin ağzından gerçek düşünceleri ile ilgili laf alması için yardım istesem mi

Karşınıza alın açık açık konuşun. Düşüncesini, eski ilişkilerini unutup unutamadığını sorun, nerden biliyorsun derse, hissettim dersiniz. Ona göre bir süre ara verme kararı verebilirsiniz. Siz de o da bu süreçte ne hissettigine karar verir.

İtiraf etmez o öyle

Bence hafife alınacak birşey değil
İnsan çok isteyipte ulaşamadığı şey için ah çeker
Bu muhabbeti yapmaları bi kere ayıp

Arkadaştan yardım alayım mı kızlar ona da bişey deyin lütfen

Arkadaşın karışmaz bu konuya kaldı ki sevgiliniz böyle bi muhabbeti yapabilecek kadar güveniyorsa arkadaşınız da sevgilinizi satmaz boşuna arkadaşı da ortaya koymayın kendiniz açıkça gördüğünüzü söyleyin net bi şekilde konuşun şuan için napıcam ayrılmasam seviyorum falan diye düşünürsünüz ama sevgiliniz olduğu sürece hep aklınıza gelecek en ufak ilgisizliğinde alakasız konularda bile aklı onda olduğu için böyle yapıyo diye sürekli bi kıyaslama içinde olacaksınız kendinizle eski sevgilisini kendinize yazık edersiniz bence gördüklerinizi de hissettiklerinizi de açıkca söyleyin bitirin bu işi malesef diğer türlü daha canınız sıkılacak ve geçecek bişey olmayacak sizin için kaldı ki adam iki yılda aklından çıkaramamış şuda var hemen ayrılıp sizinlemi sevgili olmuş iki yıldan da fazla süredir kızı unutamamış hala muhabbetini yapması çok ayıp hani başka birisi olsa kız muhabbeti olsa bazı arkadaşlar erkek muhabbeti çoğu yapar falan der (bana o da hazmedilecek birşey olarak gelmiyor ama ) ama bu olay farklı duygusal bağ kurduğu sevgilisi ve üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala bahsetmesi malesef unutamamış gibi duruyo

Arkadaş benim de yakın arkadaşım ve kadın
Belki kadın kadın dayanışması der yardım eder

Arkadaş benim de yakın arkadaşım ve kadın
Belki kadın kadın dayanışması der yardım eder
Bence boşuna başkalarını haberdar etmeyin bu konudan zaten haberi var diyeceksiniz ama ben şahsen o kadının yerinde olsam bunu kabul bile etsem ayrılmanıza vesile olacak birşey size söylemem sevgiliniz söylemiş olsa bile söylemem o sorumluluğu almam sonrada içimden size üzülürüm bunu başkalarıyla değil sevgilinizle çözmeniz lazım hemde arkadaş o kadar yakın arkadaşınız olsaymış böyle bi konuyu siz görmeden size söylerdi bence

Başka yazacak yok mu? Hadi kızlar ne kadar çok fikir o kadar iyi

Hala uyuyamadım kafamda milyon tane tilki dönüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…