Sizce bu sorun mu abartıyor muyum

Sevmediği kadınla niye evleniyorlar evlenmesinler hiç?

Sevmediği kadınla niye evleniyorlar evlenmesinler hiç?

Ablacim erkekler ille de asik olarak evleneyim kafasinda degil bunu anlatmak istedim.

Akrabam erkek kuzenim olur, evlenmek yuva kurmak istyordu cocugu olsun evde yemek yapan bir kadin olsun ona sebep evlendi.

Lise arkadasim doktordu, tayinde yalniz kalmamak icin evlendi ailesinin buldugu bir kizla

Baskasini seven adami doktoradan taniyorum o sevdigi biri varken sevmedigi biriyle neden evlendi zaten orayi hic hic anlayamadim

Erkegin evlenmesi de, iliski yasamasi da sevmesi anlamina gelmiyor her zaman

Yapmıyor öyle bir şey
evet canım senin için ölüp bitiyor olabilir,hatta dünyada bir tek sen varsın onun için,gözü senden başkasını görüyor olamaz.Sen olmadan asla nefes bile alamıyordur,sen olmasan damarlarındaki kan bile akmayacaktır.
Bir sen varsın dünyada onun için.
Yeterli oldumu kendinizi mutlu etmenize

Başkasını sevdiğini nasıl çıkardınız yazdıklarımdan

O üniversiteden birinci olarak mezun oldu onunla gurur duyuyorum
Eskiden evinin önünden geçerken ona mesaj atmıştım ayrıldıktan sonra
Ama şimdi olsa bi ah çeker giderim demiş

Bence ayni sonuca siz de gayet vardiniz ama kabul etmek istemiyorsunuz. Madem mutlu mesutsunuz neden buraya konu actiniz ki?

Yazışmanın tarihi önemli. Senden önce mi sonra mi. Bir de bazı insanların hatıraları kişide yer eder. Sevdiği şey o insan değil onun hatırasıdır. Yani bir araya gelme sansi olsa birlesmez ama eskiyi guzel hatirlar.Herkesin hayatinda boyle biri vardir. Büyük ihtimal sevgilinizde de bu durum var. Sizi sevdiğine eminseniz buyutmeyin. Ama şüpheleriniz varsa bilemem.

Ben olsam buraya konu açacağıma ayrılırdım, çok sakin karşılamışsınız.

Eminim Dediğiniz gibi olabilir ama bu konuşma yeni olmuş Niye ah çekiyomuş ki niye hala ondan konuşma ihtiyacı hissediyor

Ben olsam buraya konu açacağıma ayrılırdım, çok sakin karşılamışsınız.
Ben her konuda hemen adım atan biri değilim önce sindirip sakin kafayla anlamaya çalışırım ona göre karar veririm her konuda

Bide dalıp dalıp gidiyorum hüzünleniyorum sebebi bu demiş

Bide hayatımda birileri olmasa da olur illa da ben geçmişimin derdine yanıyorum demiş

Olmayan bir şeyi bulamazsınız. Adam sizi sevmiyor. Olmasa da olurun başka bir anlamı yok. Hayatı kendinize zehir etmek, başka birinin yedeği olmak istiyorsanız, bunu gururunuza yediriyorsaniz o zaman başka tabii....
Ama onu şunun üzerine söylemiş
Arkadaşı biz ayrıyız sanmış olsun oğlum sana kız mı yok demiş
O da var ki ruslanayla birlikteyim şuan olmasa da olur birileri illa ki ben geçmişimin derdine yanıyorum demiş

Ouu
Ah falan çekmek nedir ya.
Çok üzgünüm bu herifle devam etmemen gerek artik

Belki onu artık mesaj atmam ne atcam bi ah çeker giderim anlamında demiştir iyi anlamda?
Emin olun ben de iyi düşünmek istedim ama cumlelerden sizce o anlam çıkıyor mu? Ben artık sevmediğim biri için neyin ahini cekebilirim. Oldu bitti deneyimdir derim en fazla. Siz zaten ayrilmiycaksiniz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…