Başkasını sevdiğini nasıl çıkardınız yazdıklarımdanBaska birini sevmeyen biriyle olmak istiyor musun? Seni sevmeyen biriyle olan iliskinden ne elde etmeyi umuyorsun? Bunlari dusun cevaba gore karar ver.
Sevmediği kadınla niye evleniyorlar evlenmesinler hiç?Ben katiliyorum, liseden en iyi arkadaslarimdan biri de, tanidigim birkac erkek de, akrabam bir erkek de gayet sevmedikleri kadinlarla evlendiler. Tanidiklarimdan birinin de akli gayet baska bir kadindaydi yani taaa nikahin oldugu gune kadar kadini arayip sormus oyle dediler.
Sevmediği kadınla niye evleniyorlar evlenmesinler hiç?
evet canım senin için ölüp bitiyor olabilir,hatta dünyada bir tek sen varsın onun için,gözü senden başkasını görüyor olamaz.Sen olmadan asla nefes bile alamıyordur,sen olmasan damarlarındaki kan bile akmayacaktır.Yapmıyor öyle bir şey
Başkasını sevdiğini nasıl çıkardınız yazdıklarımdan
Yazışmanın tarihi önemli. Senden önce mi sonra mi. Bir de bazı insanların hatıraları kişide yer eder. Sevdiği şey o insan değil onun hatırasıdır. Yani bir araya gelme sansi olsa birlesmez ama eskiyi guzel hatirlar.Herkesin hayatinda boyle biri vardir. Büyük ihtimal sevgilinizde de bu durum var. Sizi sevdiğine eminseniz buyutmeyin. Ama şüpheleriniz varsa bilemem.Sevgilim eski sevgilisi hakkında bir arkadaşı ile konuşurken kız için demişki
O üniversiteden birinci olarak mezun oldu onunla gurur duyuyorum
Eskiden evinin önünden geçerken ona mesaj atmıştım ayrıldıktan sonra
Ama şimdi olsa bi ah çeker giderim demiş
Ama sil bu mesajları kimse görmesin demiş
Sizce bu sorun mu ben mi abartıyorum çok kötü oldum 2 yıllık sevgilim
Ekleme: kızlar sevgilimin konuştuğu bu arkadaşı benim de eski bi yakın arkadaşım
Sizce çekincelerimi bu arkadaşımla buluşup açık açık konuşup sevgilimden gerçek düşünceleri ile ilgili laf alması için yardım istesem mi
Eminim Dediğiniz gibi olabilir ama bu konuşma yeni olmuş Niye ah çekiyomuş ki niye hala ondan konuşma ihtiyacı hissediyorYazışmanın tarihi önemli. Senden önce mi sonra mi. Bir de bazı insanların hatıraları kişide yer eder. Sevdiği şey o insan değil onun hatırasıdır. Yani bir araya gelme sansi olsa birlesmez ama eskiyi guzel hatirlar.Herkesin hayatinda boyle biri vardir. Büyük ihtimal sevgilinizde de bu durum var. Sizi sevdiğine eminseniz buyutmeyin. Ama şüpheleriniz varsa bilemem.
Ben her konuda hemen adım atan biri değilim önce sindirip sakin kafayla anlamaya çalışırım ona göre karar veririm her konudaBen olsam buraya konu açacağıma ayrılırdım, çok sakin karşılamışsınız.
Bide dalıp dalıp gidiyorum hüzünleniyorum sebebi bu demişYazışmanın tarihi önemli. Senden önce mi sonra mi. Bir de bazı insanların hatıraları kişide yer eder. Sevdiği şey o insan değil onun hatırasıdır. Yani bir araya gelme sansi olsa birlesmez ama eskiyi guzel hatirlar.Herkesin hayatinda boyle biri vardir. Büyük ihtimal sevgilinizde de bu durum var. Sizi sevdiğine eminseniz buyutmeyin. Ama şüpheleriniz varsa bilemem.
Bide hayatımda birileri olmasa da olur illa da ben geçmişimin derdine yanıyorum demişYazışmanın tarihi önemli. Senden önce mi sonra mi. Bir de bazı insanların hatıraları kişide yer eder. Sevdiği şey o insan değil onun hatırasıdır. Yani bir araya gelme sansi olsa birlesmez ama eskiyi guzel hatirlar.Herkesin hayatinda boyle biri vardir. Büyük ihtimal sevgilinizde de bu durum var. Sizi sevdiğine eminseniz buyutmeyin. Ama şüpheleriniz varsa bilemem.
Eh bütün bunları yazdıysa siz neyi merak ediyorsunuz. Adam gayet net anlatmış. Siz olmasanız da olurmuş. Bu durumda direk ayrılın.Bide dalıp dalıp gidiyorum hüzünleniyorum sebebi bu demiş
Başka bi anlam bulmaya çalışıyorumEh bütün bunları yazdıysa siz neyi merak ediyorsunuz. Adam gayet net anlatmış. Siz olmasanız da olurmuş. Bu durumda direk ayrılın.
Olmayan bir şeyi bulamazsınız. Adam sizi sevmiyor. Olmasa da olurun başka bir anlamı yok. Hayatı kendinize zehir etmek, başka birinin yedeği olmak istiyorsanız, bunu gururunuza yediriyorsaniz o zaman başka tabii....Başka bi anlam bulmaya çalışıyorum
Ama onu şunun üzerine söylemişOlmayan bir şeyi bulamazsınız. Adam sizi sevmiyor. Olmasa da olurun başka bir anlamı yok. Hayatı kendinize zehir etmek, başka birinin yedeği olmak istiyorsanız, bunu gururunuza yediriyorsaniz o zaman başka tabii....
Anlamı değişmiyor.Ama onu şunun üzerine söylemiş
Arkadaşı biz ayrıyız sanmış olsun oğlum sana kız mı yok demiş
O da var ki ruslanayla birlikteyim şuan olmasa da olur birileri illa ki ben geçmişimin derdine yanıyorum demiş
Belki onu artık mesaj atmam ne atcam bi ah çeker giderim anlamında demiştir iyi anlamda?Ouu
Ah falan çekmek nedir ya.
Çok üzgünüm bu herifle devam etmemen gerek artik
Emin olun ben de iyi düşünmek istedim ama cumlelerden sizce o anlam çıkıyor mu? Ben artık sevmediğim biri için neyin ahini cekebilirim. Oldu bitti deneyimdir derim en fazla. Siz zaten ayrilmiycaksiniz gibiBelki onu artık mesaj atmam ne atcam bi ah çeker giderim anlamında demiştir iyi anlamda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?