Sizce bu sorun mu abartıyor muyum

Emin olun ben de iyi düşünmek istedim ama cumlelerden sizce o anlam çıkıyor mu? Ben artık sevmediğim biri için neyin ahini cekebilirim. Oldu bitti deneyimdir derim en fazla. Siz zaten ayrilmiycaksiniz gibi
Eski güzel günlerin hatırasının ahını?

Ya aslında mesela eskiden çok aşık olduğum bi sevgilim vardı Duysam ki birincilikle mezun olmuş ben de gurur duyardım
evinin önünden geçsem belki ben de bi ah çeker eski hatıraları bi anlık yad eder giderdim
Bunlara çok bişey diyemiyorum
Ama o dalıp gitme hüzünlenme meselesi illa biri olmasa da olur ben geçmişimin derdine yanıyorum demesi en can alıcı nokta

Bence arkadaşınızı işin içine hiç karıştırmayın, sevgilinizin yazdıklarını gayet açık, gözlerinizle de görmüşsünüz. Arkadaşınızın ne demesini bekliyorsunuz ki. İlişki iki kişi arasında yaşanır, ne olursa olsun aranızdaki soruna üçüncü bir kişiyi dahil etmek hata olur. Ayrıca ona ne eski sevgilisinin başarısından, niye ahlanıyor, dalıp gidiyor ne münasebet yani. Kız uzaya çıkan ilk Türk mü olmuşta başarısıyla gururlanıyor. Geçmiş geçmişte kalır eski sevgilinin hayatı ne böyle takip edilir ne de umursanır. Hala aklından kalbinden çıkaramamış bu kızı ne yazık ki.

Arkadaşımı karıştırsam ne olur ki

Bunu yApmak ayrı bu düşünceleri başkasıyla paylaşmk ayrı siz burdaki herkes ne derse desin kabul etmeyeceksiniz kafanızda kabul etmek istemiyorsunuz bunu da arkadaşınız aracılığıyla içinizi bastırmaya çalışacaksınız çünkü hiç kimse böyle birşeyi bilse bile aranıza girmemek adına ya karışmaz yada size bunu söylemez fiili bi aldatma gibi görmediği için. Senin de yakın arkadaşınsa o bayan neden boşver oğlum sana kızmı yok muhabbeti yapıyor mesela sizin birlikte olduğunuzu bilmesi lazım yada ne oldu ya halledilemeyevek bi durum mu konuşalım ruslanayla falan da derdi

Arkadaşımı karıştırsam ne olur ki
Bence doğru olmaz, ayrıca hiç bir işe de yaramaz. Arkadaşınızın söyleyecekleri sizi ikna edecek mi ki, sevgilinizin içinden geçenleri o nerden bilebilir, her gün sevgilinizle eski sevgilisini konuşmuyorlardır heralde dimi. Muhtemelen onun bildiği de mesajlarda okuduğunuzdan öte değildir. O yüzden bence bu durumu sevgilinizle konuşmalısınız. Ayrıca arkadaşınız ortak, siz sevgilinizin ağzından laf almasını isterseniz Kuvvetle muhtemel sevgilinize bunu söyleyecek işler daha da sarpa saracaktır. Ayrıca kocaman insanlarsınız açıkça konuşmak varken, arkadaşınıza sen konuş demek abest olur. Yüzleşmek en doğrusu bence.

Telefonunu karıştırdım diyemem ve bana itiraf etmez zaten gerçek hislerini

Kadın yada erkek kim yaparsa yapsın en nefret ettiğim şey bu; insanları yara bandı olarak kullanmak.
Ki bu bir nevi aldatmak zaten, aklında başkası var sonuçta, bu aldatmaktır.
Kaç kurtul kardeşim. Bildiğin yara bandısın şuan. Adamın aklında halen o kız var, hem yara bandısın hemde zihnen aldatılıyorsun. Zihnen aldatılmanın fizikselden hiçbir farkı yok.
Bu arada sevgilinde safın önde gideniymiş. Kız bundan ayrıldığı günün ertesinde yeni birini buluyorsa ya öncesindede vardı bu kişi yada bir günde yenisini bulacak kadar karaktersiz birisi. Sevgilin bunaltmış munaltmış bunlar saçmalık. Hiçbirşey o kızı haklı çıkarmaz.
Sevgilin ise tüm bunların üstüne halen onun için üzülüyor ahhh lar çekiyorsa evet safın önde gideni demektir. Seninde kıymetini bilememiş.
Kaç kurtul, dua et sadaka ver, erken görmüşsün bunları.

Gerçek düşüncesini öğrenmesi mi kalmış? Gurur duyması önemli değil ama ah çekerim demesi dqlıp gitmelerim ondan demesi... hala seviyor işte. Aklı onda kalmış. Ne abartması çok bile sakinsin. Hiç düşünmeden ayrıl. Evli ve çocuklu biri olarak başkasında aklı kalan kocayı boşardım. Hele ki sevgili.

Ben ayrılırdım diyenlerin çoğunun ayrılacağını düşünmüyorum Sevmek bu kadar basit bişey olamaz

ayrılmka konusu sana kalmış ama evlenseniz dahi bunlar karşına gelecek bi zaman sonra rutine binecek umursamayacaksınız ama ne olacak biliyor musunuz hisleriniz bitecek o adama karşı hissiz biri olup çıkacaksınız bu adamımı sevmişim diyeceksiniz sevilmeyi özlüyor işte o vakit insan

Ben ayrılırdım.Net. Basit ucuz herif der engellerdim.Dahada yüzüne bakmam.

Ben ayrılırdım diyenlerin çoğunun ayrılacağını düşünmüyorum Sevmek bu kadar basit bişey olamaz

Nişanlısını baişkasıyla basıp gidip hala evlenen gördüm
Sevmekle alakası yok kadınlarımız çok yapışkan, sadece bizimkiler değil başka milletlerden de pekçok kadın yapışkan ve gurursuz. Bence kendi değerini bilmemekten kaynaklanıyor yani bana kıymet veren aşık olan biriyle olmak varken başkasını seven biriyle olmak kendini düzgün bir ilişkiye layık görmemenin sonucu bence.

+1
Katılıyor ve arttırıyorum, kadın o adamı başkasına kaptıracağına daha doğrusu diğer kadına yenilmiş olmaktansa kendi gururunu hiç ediyor ve adama yapışıyor. Yani bence buradaki asıl mesele diğer kadına olan nefret ve o kadına yenilmeme isteği. Yoksa adamı bulunmaz hint kumaşı onlarak gördüğünden değil.
Bide kızların efendi, dügün, karakterli adamların yerine serseri p*ç tercihi varkiii evlerden ırak... Kafası zerre çalışan insan bunu yapmaz.

Çok haklısın, sevmek bu kadar basit bişey olamaz, değilde zaten.
Ama o adam seni sevmiyor. Bunu ne kadar erken idrak edersen senin için o kadar iyi olur.

Bir şey sorucam.
O mesajları ilk okuduğunda ne hissettin?
Sonrasını ya da öncesini sormuyorum.
Bir şekilde o yazıları gördün ve okudun. İşte o an kalbinden ve aklından ne geçti?
Hissettiğin duygunun adı neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…